Closed now

Wok Up Kukontori

Rating 2.3 / 5

Customer experience

Child friendly
Vegetarian

Reviews (20)

Päivitys 2018: kasvikset ovat nykyään kaalia ja porkkanaa, muutama hassu kesäkurpitsan palanen joukossa. Ei kiitos!

Tuoreet kasvikset ja valinnan varaa muissa lisukkeissa. Suosikkini kasvikset, härkä ja teriyakikastike. Eräs kokki hukuttaa annoksen kasviöljyyn eli silloin jää käymättä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 22.05.2018
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Ylikypsät nuudelit pääosassa. Kanaa minimaalisen vähän. Proteiinihan on annokset kallein osa, joten ei yllätä. Kastikkeeseen sekoitettuna annos oli mauton nuudelimössö. Aasiassa paremman nuudeliannoksen saa kadulla eurolla, joten ylihinnoiteltu rankasta. Ainoana plussana ainoastaan tulinen chilikastike, jota sai annostella itse. Sillä sai edes jotain makua ja se oli todella hyvää. Riisit olivat illalla loppu, joten listan ajankohtaisia erikoisannoksia ei voinut tilata. Aika anteeksiantamaton virhe että tuommoinen säilyvä bulkkituote loppuu kesken. Moni seurue kääntyi tämän kuultua kannoillaan, mutta myyjää joka hätisteli vajaa tunti ennen sulkemista asiakkaita pois tämä ei tuntunut haittaavan. Ilmeisesti hän on vain siellä töissä kun myynnin menetys ei tunnu missään.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 11.05.2016
Rating: 0

Ainoita paikkoja keskustassa jossa saa dumplingeja, niitäkin tosin vain lounasaikaan. Ovat pakasteita ja sulattavat niitä vain tietyn määrän - lounaan jälkeen ne ovatkin yleensä loppu. Annokseen kuuluva kasvispeti on ihan kauhea pakastekasvismössö, mutta ei sitä tarvitse syödä. Ihan kiva suomalainen S-ryhmän ketju-aasialainen paikka siinä mielessä että itse voi koota annoksensa oman maun mukaiseksi. Ruoka tulee piipparisysteemillä ja kohtuullisen nopeasti. Ei nyt mikään erityisen laadukas paikka, mutta ihan kiva lounaspaikka ja tasalaatuinen omassa luokassaan. Vähän sama kuin jokin Rosso tai Chico's mutta aasialaisena versiona. Sitä saa mitä tilaa. Käyn useasti, niiden dumplingien takia.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 29.02.2016
Rating: 0

Tilasimme kasvis wokin nuudeleilla ja pinaattidumplingit. Kasvikset olivat palaneita ja nuudeli maistui oudolta. Pinaattidumplingeissa pinaattia oli vain taikinassa. Sisällöstä vaikea sanoa mitä sisälsi. Ihme mössöä. Dumplingeiden päällä oli kasa samoja kasviksia kuin wokissa. Miksi? Jätimme ruoat syömättä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 03.05.2015
Rating: 0

Hyvänmakuista ruokaa,mutta melkoisen pieni annos! Jos olisi ollut vielä vähän isompi nälkä olisin lähtenyt erittäin vihaisena ravintolasta. Plussaa tulee maustepöydästä mistä sai lisätä kastikkeita omaan wokkiin lisää. Miinusta tylystä palvelusta sekä likaisista asiakastiloista(lautasia ja laseja pöydillä) Tosin paikassa oli vain yksi työntekijä joten ymmärrettävää että kiire on.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 28.11.2014
Rating: 0

Erittäin hyvää ruokaa. Yksinkertaisesti. Ainoa miinus siitä että vähän ahtaat tilat. Mutta menen varmasti uudelleen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 24.11.2014
Rating: 0

Kävimme perjantaina iltapäivästä. Paikka ainakin silloin miltei tyhjä. Tilaus kävi kätevästi. Konsepti toimii. Annokset olivat valmiita todella nopeasti, saattoi tosiaan johtua siitä, ettei paikassa ollut sillä hetkellä seuruemme lisäksi kaiketi ketään muita. Annokseen sai itse lisätä vapaasti chilikastikkeita, mausteita jne. Annos ei mikään jättisuuri. Mutta erittäin maistuva, suorastaan herkullisen hyvä. Paikka on hivenen karun näköinen. Mutta sen ei kannata antaa hämätä. Hinta/laatu suhde on hyvin kohdillaan. Pienet miinukset siitä, ettei perinteisiä pöytiä ollut. Vaan pystypöydät. Itse olisin ruokaillut mieluiten ihan perinteisen pöydän ja tuolin ääressä. Yllätti positiivisesti. Suositeltava paikka!

     
     
     
Experience: À la carte Added: 19.11.2014
Rating: 1

Isot kiitokset loistavasta palvelusta ja ihanasta ruoasta LA 18. 10.! Vaikka itse mokasimme oman tilauksemme kanssa, henkilökunta suhtautui tilanteeseen kärsivällisesti ja ymmärtäväisesti. Tällaista palvelua enää harvoin saa. Suosittelemme paikkaa kaikille ja tulemme tietenkin itse uudelleen!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 10€ Added: 20.10.2014
Rating: 0

Kävimme lounaalla ja otin dumplingeja. Hintaan nähden annos oli pieni. Rapudumplingit olivat kyllä todella hyviä, mutta lisäkkeenä oli yli puoli lautasta pakastewokkivihanneksia! Mielestäni aikamoista asiakkaan aliarviontia syöttää pakastevihanneksia 9,9 e hintaan. En suosittele!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 10.10.2014
Rating: 1

Quorn wokki kasviksilla ja limekastikkeella. Tosi nopea palvelu. Kiva, että sai itse lisätä tuoreita lisukkeita. Viinitarjoilu toimi naapuriravintolaan seinän taakse. Positiivinen kokemus kaikenkaiikkiaan pikaruoan ennakkoluuloista huolimatta.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 23.09.2014
Rating: 0

Community

Fans (0)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (2)


Location

Mannerheimintie 20, 00100 Helsinki - Route
0107664413
http://www.wokup.fi/

Options