MaijaM

27 reviews

Badges

Quality critic: Received the most +votes

Blog link

Reviews (27)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Manhattan Steak House Espa steak-restaurant

Manhattan on samaa kastia kuin lähialueen Bruno tai Beefy Queen. Pihvipaikka, ei mitään sen fancympaa. Tarjoilu todella liukuhihnamaista, mutta nopeaa. Ruoka saapui pöytään hetkessä, oma broileripihvi oli erittäin hyvää, samoin kuin pippurikastike. Miinusta annoksessa oli liian valkoiset ja löllöt ranskalaiset ja kastikkeessa uiva salaatti. Seuralaiset kehuivat kovasti päivän kanakeittoa ja salaattia. Ei mitään mullistavaa, mutta nälkä lähtee.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 19.02.2010
Rating: 2

Restaurant: Dong Bei Hu - China Tiger chinese

Toinen kerta "Donkkarissa" ja pelasti ensimmäisen kerran surkeuden. Alusta saakka palvelu oli loistavaa ja tarjoilija muisti seuralaiseni (jotka käyvät loistavuuden takia ravintolassa melkein joka päivä). Tilaa oli hyvin, pöydät siistissä kunnossa, muutenkin ravintolan yleisilme oli siisti, eikä seinillä roikkunut krääsää. Lounaslista oli pitkä ja siitä löytyi särvintä moneen makuun. Lounaan hintaan kuului myös loistava tofukeitto, nam! Itse söin tofua myös pääruoaksi ja en todella joutunut pettymään. Annos oli ihanan tulinen ja iso, pakko syödä uudelleen! Seuralaiseni kehuivat omia annoksiaan maasta taivaisiin. Suosittelen lämpimästi!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 16.12.2009
Rating: 4

Restaurant: Mecca international

Olimme varanneet pöydän Meccasta ja tarkoituksena oli viettää romanttinen ilta kahden ja voi pojat tässä onnistuttiin! Palvelu oli ystävällistä ja sopivan rentoa alusta saakka, tarjoilija toimi ripeästi! Alkuruokana itsellä oli Intia-listalta tonnikala ja ei voi muuta kun kehua! Uskomaton makuelämys, tulisuutta ja potkua piisasi, muttei liikaa. Seuralaisen alkuruoka oli miso-tyyppinen kuohkea alkukeitto, myös tämä vei kielen mennessään. Alkuruoat toimitettiin pöytiin nopeasti. Pääruokana molemmilla puna-ahventa Intia-listalta, ja voi voi. Siis taivaallista. Paras annos, jonka olen koskaan syönyt. Kuin pala taivasta. Suosittelen lämpimästi. Paikassa hinta/laatu -suhde kohdillaan ja paikan tunnelma ja tyyli kruunasivat illan. Seuralaiseni valkoviini oli myös kuulema oikein hyvä valinta ruoan seurana.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 35€ Added: 18.11.2009
Rating: 5

Restaurant: Vespa italian

Tuttu ja turvallinen Vespa tarjoaa lounasta jokaiseen makuun. Tänään riistakäristys oli todella öljyisän näköistä, siksi jätin sen valitsematta. Seurue kuitenkin kehui ruokaa, vaikkakin aika iljettävältä se näytti. Alkusalaattibuffa on peruskauraa, ei mitään ihmeitä. Oma pizzani oli normaalia Vespaa, eli ihan hyvää. Tällä kertaa miinuksen saa tökeröt tarjoiliijat ja palvelun hitaus. Käyhän tuolla muutaman kerran vuodessa, kaikenkaikkiaan mauton ja hajuton mesta.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 19.02.2010
Rating: 3

Restaurant: Bank Bar & Bistro lunch restaurant

Menin seuralaisineni testaamaan hyväksi kehuttua salaattibuffaa Bankiin. Kello 11 aikoihin ei ruuhkaa ollut, mikä on aina plussaa. Tunnelmassa on parantamisen varaa, onhan se hieman ruokalamainen. Homma kuitenkin toimi loistavasti ja salaattibuffa oli oikein mainio. Esillepano raikas ja siisti. Erityisen hyviä olivat pavut, artisokka ja kermaviilikastike. Kyllä nälkä lähti ja buffetista löytyi vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Palvelu oli neutraalia, kassaneidillä jopa ripaus huumoria mukana, mikä on aina plussaa. Kaikenkaikkiaan keskivertoa parempi.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 20.11.2009
Rating: 2

Restaurant: Rafla european

Söin Raflassa tänään noin puoliltapäivän lounaaksi katkarapusalaatin. Salaatti maksoi reilun 9 euroa, annos oli oikein kaunis ja raikkaan näköinen. Tarjoilu ja palvelu pelasi kohteliaan reippaasti, vettä kaadettiin, heti kun se loppui. Salaatti oli hintaansa nähden aika pieni, mutta mukavan erilainen. Etikkaa tms. oli ehkä vähän liikaa ja annos oli paikkapaikoin aika kirpakka. Ravintolassa oli yllättävän tyhjää tuohon aikaan, mutta se ei meitä haitannut, päinvastoin. Seuralaisen pasta oli kaunis ja maistui. Pistin merkille, että tarjoilijat aika kärkkäästi kyselivät kaikilta asiakkailta saisiko olla jälkiruokaa, kahvia tms. Yli-innokasta vai ei, tiedä häntä.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 27.11.2009
Rating: 0

Restaurant: Zen Sushi Kämpin galleria japanese

12 palan sushi on oikein monipuolinen, tuore ja maittava. Tällä kertaa palvelu oli nopeaa, johtunee siitä, että olin paikalla jo noin kello 11:00. Yleensä Zen Sushissa annosta saa odottaa puolisenkin tuntia. Isoa miinusta saa tälläkin kertaa henkilökunta, joka kovaan ääneen juttelin viikonloppusuunnitelmista, naureskeli asiakkaille ja oli muutenkin hieman flegmaattista. Kuulemani mukaan palvelu on viime aikoina tuntunut siltä, että asiakas on joutunut keskelle työntekijöiden riitaa. Henki siis vähän ankea, mutta ruoka hyvää. Käyn lähes kerran viikossa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 13€ Added: 13.11.2009
Rating: 2

Restaurant: Ravintola Elviira restaurant

Lounasaikaan syöty lammasburgeri oli todella nam! Paikka on upea ja erittäin tyylikäs, jos mielii fiinimpää lounasta, niin kannattaa suunnata tänne. Tunnelma ei kuitenkaan liian prässätty, vaan miellyttävä. Lammasburgeri oli toedella maistuva, liha hyvää ja toteutus tuore. Louansaikaan sai hyvän punaviinin viidellä eurolla, hyvä diili. Henkilökunta mukavaa ja taisi kokkikin pyöriä tarjoilemassa. Suosittelen!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 19.02.2010
Rating: 10

Restaurant: Himalaya nepalese

Himalayan takuuvarma setti ei jätä lounaalla koskaan kylmäksi. Palvelu pelaa, ruoka tulee vaihdilla ja yleensä se on oikein loistavaa. Tällä kertaa oma katkarapu -juttu oli hyvin maustettua ja upposi, seurueen kana vaihtoehto ei ollut ihan niin hyvää, mutta kyllä seuralainen sai annoksen syötyä. Himalayassa monesti kana tuntuu jotenkin "löysältä", mutta lienee kai ominaista. Naan oli ihanaa, eikä tällä kertaa niin hiivaisen makuista. Jos haluaa tuhtin lounaan, niin suosittelen.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 10.01.2010
Rating: 4

Restaurant: Olo Ravintola Scandinavian

Palvelu alusta saakka oikein toimivaa ja hienovaraisen kohteliasta. Pääasiat selvitettiin meille reippaasti ja hyvällä otteella. Vettä kaadeltiin tasaiseen tahtiin, muttei kuitenkaan ravattu pöydässä taukoamatta. Pääruoka-annos oli kyllä todella pieni, mutta ah, erittäin hyvä. Seuralaisen jälkiruoka-annos oli erittäin kaunis ja maukas. Tyylikäs skandinaavinen tunnelma, mutta hieman tyyristähän tuo oli.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 35€ Added: 13.11.2009
Rating: 2


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites