MrPink

15 reviews

Badges

Blog link

Reviews (15)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Rulla

Parasta pikaruokaa mitä kuvitella saattaa. Tuoretta, laadukasta, terveellistä ja ennen kaikkea erittäin maukasta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 09.08.2016
Rating: 0

Restaurant: Rulla

Parasta pikaruokaa mitä kuvitella saattaa. Tuoretta, laadukasta, terveellistä ja ennen kaikkea erittäin maukasta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 09.08.2016
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Neville

Otin Enchiladan broileritäytteellä. Einesmäistä, mautonta ja mikrossa lämmitetyn oloista. Kerrassaan surkea esitys "meksikolaiseksi" ruoaksi. Neville on perinteikäs ja sinänsä ihan mukava paikka. Palvelu on ystävällistä ja asiakaskokemus on varsin mukava, mutta tehkää nyt hyvänen aika jotakin ruoan laadulle. Olutvalikoima on hyvä, ja mielelläni pistäydyn oluella jatkossakin, mutta ruokailun aion jättää väliin ellei laadussa tapahdu jotakin radikaalia muutosta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 31.07.2016
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Pompier

Poikkesimme ravintolaan (Espalla) hieman lounasajan päättymisen jälkeen, mutta se ei haitannut vaan saimme tilata lounaslistalta. Alkuun erinomainen tuore leipä + levite ja salaattipöytä, ruoaksi valitsimme halstrattua kirjolohta sitruunakermaviilillä, punajuurella ja vuohenjuusto-perunapyreellä. Annos oli erittäin laadukas, olisi kelvannut mainiosti illalliseksikin. Hinta laatuun nähden käsittämättömän edullinen ja palvelu superystävällistä, joten ei voi kuin suositella.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 11.07.2016
Rating: 0

Restaurant: Natura

Keskipitkän menun ruokalajit vaihtelivat akselilla hyvä-erinomainen. Omaan makuuni erityisen loistavia annoksia olivat grillattu keltajuuri ja jogurttisorbee-jälkiruoka, mutta yksikään muukaan annos ei aiheuttanut minkäänlaista pettymystä. Viinipaketin viinit olivat hyvin valittuja ja palvelu kaikin puolin miellyttävää.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 59€ Added: 02.07.2016
Rating: 0

Restaurant: Toca

Erinomaista ruokaa sekä kauniit ja riittävän suuret annokset. Kolmen ruokalajin menun jälkeen ei todellakaan jäänyt nälkä. Saimme paljon mielenkiintoista tietoa valituista viineistä ja tarjoilu oli muutenkin sopivan rentoa ja ystävällistä. Aivan varmasti tulemme vierailemaan uudelleen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 45€ Added: 11.09.2015
Rating: 0

Restaurant: Spis scandinavian

Tunnelmallinen pikkuravintola, jossa henkilökunta erittäin ystävällistä. Nautin pitkän maistelumenun suositusviineineen ja pidin kovasti. Yksinkertaisia makuja, jotka toimivat hienosti ja toivat raaka-aineet loistavasti esille. Muutamassa annoksessa oli itselleni aivan uusiakin makuja kuten myös erittäin mielenkiintoisissa, jopa hieman "eksoottisissa", viineissä. Suosittelen ehdottomasti!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 77€ Added: 27.05.2014
Rating: -4

Restaurant: Savoy finnish

Neljän ruokalajin menu (sisälsi lisäksi 3 keittiön tervehdystä) oli erinomainen. Erityismaininta ensiluokkaisesta mutta kuitenkin mutkattomasta palvelusta. Hinta on varsin suolainen, mutta eipä tuo harmittamaan jäänyt kokemuksen ollessa kuitenkin kaikin puolin täydellisyyttä hipova.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 107€ Added: 21.02.2015
Rating: 3

Restaurant: Sumo

Söin lounaaksi Yakiniku naudanlihaa-bento ja tykästyin sen verran, että taidanpa alkaa vierailemaan Sumossa säännöllisesti. Hinta on halpa laatuun nähden ja palvelukin oli mielestäni asiallisen ystävällistä ja ripeää. Kuten joku jo aiemmin totesikin, sisustus on ostaripaikaksi selvästi keskivertoa fiinimpi.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 21.02.2015
Rating: 0

Restaurant: Xin Long

Suosikki-lounaspaikkani Tapiolassa. Peruskiinalaista + sushia (tosin melko laajalla valikoimalla), mutta sen sijaan toisinaan lounasbuffetissa olevat Thaimaalaiset vaihtoehdot ovat todella maukkaita ja muutenkin erinomaista vaihtelua. Plussaa jälkiruokakahvista keksien kera.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 20.02.2015
Rating: 0


Images


Followers

Followers (1)


Lists

Bookmarks


Favorites