Startur
4 reviewsBadges
Blog link
Reviews (4)
These reviews don't affect the average
Erinomainen lounasravintola Ruoholahdessa. Menu on kansainvälinen ja maukas. Kokit osaavat käyttää mausteita rohkeasti eri keittiöille ominaisilla tavalla mikä on harvinaista ketjulounasravintoloissa, joissa yleensä kaikki vesistetään lihapullat/muussi -tasolle. Erityismaininnat: Puolikas kana, paistettu maksa, härkäburrito.
Kävimme syömässä täällä torstai-iltana.
Koska oli heinäkuu niin paikka oli aika tyhjä, mutta viihtyisä tarjoilia otti meidän hyvin vastaan. Menua avatessa huomasimme tarjouksen viiden ruokalajin menusta kaksi yhden hinnalla (norm. 79€). Otimme tämän setin ja emme todellakaan pettyneet. Ruoat olivat hienostuneita, rikkaita ja raikkaita. Vaikka paikka nimeää itsensä brasserieksi niin laskisin tämän enenmmän fine dining puolelle kaikessa paitsi hinnassa.
Huippukohtina olivat paistetut sammakon jalat, jotka olivat aivan mehevän täydellisiä ja tonnikala-annos pääruoaksi, joka oli hienosti jätetty mediumiksi ja tarjoilitiin maukkaan kastikkeen kanssa.
Kokonaisuudessaan aivan loistava paikka ja jos taso pysyy näin korkeana niin tästä tulee minun kantis vaikka asunkin Konalassa.
Tosi hyvänmakuinen lounas. Lammas oli niin mureata, että harvoin sellaista saa. Annos oli sopivan tulinen ja runsaan kokoinen. Ei mitään valittamista.
Vaikea nähdä mitä muut arvostelijat näkevät tässä paikassa.
Kokki/tarjoilija on tosiaan mukava ja näyttää välittävän, mutta ei se kompensoi ruoan laatua tai miljöön "räkäisyyttä". Olemme kaksi kertaa käyneet ravintolassa ja kummallakin kerralla oli hommat hoidettu vähän sinne päin. Talon hampurilainen oli selkeästi tehty pakastepihvistä ja einesleivistä eikä vakuuttanut. Tomaattikeitto vaikutti tulleen suoraan purkista ja oli haalea lämmintä.
Sikäli sääli antaa ikävää palautetta, koska ravintolalla olis potentiaali olla koko alueen "fine dining" paikka ja selkeästi osa Konalan yhteisöä. Nyt se kännisten keski-ikäisten miesten pubi, jossa asiakkaat oksentelevat terassille.