jepjep

22 reviews

Badges

Blog link

Reviews (21)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Taco House

Tamperelaista texmexiä - mutta niin kaukana texmexistä kuin olla voi. Nälkä iski Tampereen juna-asemalla lounasaikaan ja aikaa junan lähtöön oli sen verran vähän, että otin tietoisen riskin valitessani tämän ihmeellisen texmex-paikkaa ja kahvilaa muistuttavan hybridin.

Sinänsä lupaukset pitivät: Oli tarjolla tacoja, tortilloja, ristikkoperunoita, soosseja, mutta paha epäilys heräsi useammastakin tuotteesta, liekö saman päivän vai edes eilisen tuotoksia. Lautaselle jäi jauhelihatäytteestä paksut tummat rasvavanat, kuin olisi moottorin voiteluun soveltuvaa siihen roiskinut. Ällötti.
Palvelu oli suhteellisen mitäänsanomatonta ja kunnianhimo tipotiessään. Sijainnin ja konseptin kannalta olisi paljon mahdollisuuksia, nyt lähinnä itketti ja puistatutti tämä kokemus. Heräsi kysymys: Miksi tämmöinen paikka pysyy edes pystyssä?

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 20.05.2013
Rating: 3

Restaurant: Street Gastro

Ei ylittänyt odotuksia. Odotin härkäleivältä makuelämystä, ja vaikka suoranaiseksi pettymykseksi ei voi tulosta luonnehtia, oli leipä yksinkertaisuudessaan tylsä ja vähän mauton. Palvelu oli nopeaa ja ystävällistä, mutta makuihin olisi voitu satsata ihan eri tavoin, kun kaikki edellytykset olisivat olemassa. Menisinkö uudestaan? Tuskin, ellei menu mene uusiksi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 26.08.2013
Rating: 0

Restaurant: Panimoravintola Plevna brewery restaurant

Voi surkeus! Miljöö on mitä upein, tunnelmakin kohdallaan, upea olutvalikoima pieksee suurimman osan suomalaisia kuppiloita - mutta... ruoka oli kuin eineskeittiöstä.

Palvelu tässä paikassa pelaa. Ystävällistä, aktiivista. Kysytään heti, tullaanko syömään vai juomaan. Juomaa on mistä valita. Paikan päällä pantua ja löytyypä simaakin (kovin makeaa vain). Menu itsessään on hurmaava, paikalliset erikoisuudet huomioiden.

Tilasin pitkän jahkailun jälkeen mummon lihapullat. Varma hitti, jonka pitäisi onnistua. Vaan mitä sain: Hieman sitkeää pehmeää einesmössöä muistuttavat pikkupyörykät, jotka maultaan muistuttivat erään einestehtaan "äitien tekemää ruokaa". Muussi oli mitäänsanomaton, maku poissa. Jälkkäriksi tilattu omenapiirakka oli kelpo tuote, mutta sekin liukuhihnamainen.

On suorastaan häpeä, ettei näin upea paikka pysty parempaan. Kaikki edellytykset olisi luoda legendaarinen kuppila, jossa ruokapuolikin olisi kunnossa. Seuraavalla kerralla syön muualla ja juon täällä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 20.05.2013
Rating: 2

Restaurant: Midjat Pizzeria

Meinasin kääntyä ovella ympäri. Sen verran ummehtuneen oloinen tuulahdus kävi
ja paikka on sisustukseltaan parhaat vuotensa nähnyt. Mutta päätin uskaltautua
silti, kun on kehuttu. Palvelu ripeää ja asiallista. Pizza ehdottomasti
keskivertoa parempaa. Sisältöä riittävästi ja maku kohdallaan. Asioin varmasti
toistekin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 29.01.2012
Rating: 2

Restaurant: Don Corleone italian

Paikka on Kampin keskuksen alakerran "rasvatunnelin" ainoa tyylikkäämpi ravintola. Kierrettyämme tosiaan rasvalta tuoksuvan kidutuskujan läpi, päädyimme nopealle liikelounaalle tähän pieneen lasikuutioon rakennettuun italialaisravintolaan.

Kuten monilla muillakin, ei tullessa tiedä jonottaako, purjehtia suoraan pöytiin vai miten tulisi toimia. Henkilökuntaa ei tunnu kiinnostavan muu kuin kassakoneen kilinä ja tilattujen annosten tarjoilu, joten sivusta ja välistä kiilasi osa asiakkaista ja meno oli sekavaa.

Kokeilin itse lohta katkarapujen kera. Lisukkeena oli säilykkeen oloisia kasviksia ja muutama paistettu perunalohko. Lohikuutio oli vaisu ja huonohko esitys: Hieman raaka, vetelä lötkö. Muutoin ruoka maistui einesmäisyydestä huolimatta. Mutta hinta: Colan kanssa 16,20 eur!?

Paikka tuntuu vaihtelevasta tasosta ja korkeahkoista lounashinnoista olevan hyvin suosittu, mikä taitaa johtua keskuksen konseptoinnista ja kilpailun puutteesta. Harmi. Kilpailu voisi nostaa tämänkin paikan laatua. En taida kuitenkaan vähään aikaan palata, kun parempaa ruokaa saa jopa puolet huokeammin. Asiakaspalvelu jäi vähän kasvottomaksi, joten siitä ei oikein voi sanoa mitään.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 16€ Added: 18.11.2010
Rating: 7

Restaurant: Cafe Pannu

Rehellinen ja reilu lounaspaikka. Kova suosio on aiheuttanut tässä paikassa sen, että lounasseuraa on taatusti tarjolla, vaikka tulisi yksin - pakko istua siis osin varattuun pöytään. Suosiosta huolimatta kassa toimii ripeästi ja ystävällisesti. Salaattipöytä on luokkaa hyvä++, tarjolla ehdottoman tuoretta ja hyvää reilusti. Lämmintä ruokaa ont arjolla monenlaista, joskin ruokalistaan oli gluteiinittomat jäänyt merkitsemättä, mutta lämminpöydässä sekin asia selviää. Tarjoilut kruunaa hintaan sisältyvät kahvi/tee ja jälkiruoka. Kaikkiaan paikka lienee Hämeenlinnan parhaita lounasvaihtoehtoja. Tulen jatkossakin.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 24.08.2012
Rating: 0

Restaurant: Green Laurell

Tähän kahvilaan tulee vaikka paljon kauempaa. Olin suorastaan järkyttyä, kun kysyin kahvilan kassalta, olisiko gluteiinittomia tuotteita tarjolla. En ole missään Helsingin ulkopuolella törmännyt yhtä hyvään, laadukkaaseen ja laajaan valikoimaan. Oli piirakoita - maketa ja suolaisia ja ties mitä vaihtoehtoja. Ulkonäöltään niin houkuttelevia, että piti kokeilla niin pinaattipiirasta (erittäin hyvää!) ja mustiikkapiirakkaa (oikein onnistunutta!). Palvelu itsessään nopeaa, joskaan ei jättänyt fiilistä suuntaan tai toiseen. Kahvila kaikkiaan siisti ja viihtyisä, hyvällä paikalla. Vierailen aivan varmasti tulevaisuudessakin!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 24.08.2012
Rating: 0

Reilusti ruokaa, mutta ei elämyksiä. Alkuruuaksi tilaattu rapusalaatti täytti tehtävänsä. Chilimarinadi oli sopiva, mutta annos kaikkiaan vähän tylsä. Katkarapuja sentään oli riittävästi. Pääruokana nautittu savustetut muikut maistuivat ja ruokaa oli riittävästi. Kastiketta olisi jäänyt kaipaamaan ruuan rinnalle. Mutta tämäkin ruoka kärsi mielikuvituksettomuudesta. Palvelu oli hyvää, joskin epätasaista, henkilökunnan keskittyessä seurustelemaan vapaalla(?) olleiden työkavereidensa kanssa. Näkymät vesistölle on onnistuttu korvaamaan näkymällä keittiöön. Omituinen ratkaisu kaikkiaan, vaikka "sisäpiha" on muuten viihtyisä. Pienillä parannuksilla ja hintatason lievällä korjausliikkeellä paikalla olisi paljon potentiaalia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 05.08.2012
Rating: 0

Restaurant: Snacky Tikkurila

Pitkästä aikaa Snackyyn. Paljon hehkutettua paikkaa sai autolla etsiä, sillä paikka sijaitseekin kävelykadulla, eikä autogrillille tyypillisessä paikassa. Palvelu oli ystävällistä ja ystävälle oli tarjolla gluteiiniton vaihtoehto, mutta tähän kiitossanat loppuvatkin: Hampparit olivat teolliselta maistuvaan kastikkeeseen sutattuja, pihvit - sanoisinko suoraan - enintään keskitasoista markettien valmispihvitasoa. Ranskalaisia oli runsaasti, mutta maku jätti toivomisen varaa. Tuskin tulee vierailtua toiste - valitettavasti.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 05.08.2012
Rating: 0

Restaurant: Ruoka-aika

Kalaa ja perunamuussia. Kyllähän annoksen söi, mutta mitään erityistä hurraamista ei aiheuttanut. Miljöö on tympeä, perjantaisin olisi tarjolla karaokeakin, mutta paikallisen keskitason ylittävää siltikin. Kassaneiti veloitti vahingossa 8 euroa liikaa aluksi.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 05.08.2012
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites