nestu

5 reviews

Maukasta ruokaa kiireettömässä ja rennossa ilmapiirissä sekä hyvässä seurassa.

Badges

Blog link

Reviews (4)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Farang modern asian

Söin Farangissa nk. Business-lounaan (3 ruokalajia, 25 €). Ruoka oli ihan maistuvaa, muttei mitenkään erityistä. Tuntui, että tiukimmat särmät aasialaisuudesta oli hiottu pois.

Tunnelma oli miellyttävä ja palvelu ystävällistä, joskin ehkä aavistuksen jäykähköä. En tiedä johtuiko se siitä, että tämä lounas nautittiin tosiaan nk. Business puolella. Todennäköisesti itse viihtyisin paremmin sillä toisella puolella, mutta ei ole tullut testattua.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 25€ Added: 13.11.2009
Rating: 0

Olen syönyt lounaan usein Leonardossa ja kertaakaan en ole vielä joutunut pettymään. Pizzat on kaupungin parhaimmistoa ja esimerkiksi tänään siirsin nälkää lounaslistan Tagliatelle Veronesilla, mikä oli poikkeuksellisen onnistunut valinta. Pasta oli täydellisen al dente ja kaprikset sekä oliivit toivat särmää helposti mauttomuuteen taipuvaan kanapastaan.

Paikka on kaiken lisäksi mielestäni vieläpä koko ajan parantanut toimintaansa. Varmasti tulen palaamaan lounaalle. Suosittelen.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 13.11.2009
Rating: 0

Restaurant: Wanha Pehtoori

Haltialan tilalla sijaitseva Wanha Pehtoori on country henkinen kahvilaravintola, joka on varsinkin kesäaikaan mainio retkikohde. Isolla terassilla on olutpuutarhatunnelmaa ja oluttakin saa halutessaan litran kolpakosta. Lounasbuffa on ehkä vähän ylihinnoiteltu, mutta maistuva. Aamiaista kehuttu, en ole itse testannut.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 14€ Added: 14.08.2009
Rating: 0

Restaurant: Kitch

Olen käynyt muutaman kerran lounaalla ja vetänyt aina kotiruoka tai pastavaihtoehdon. Mielestäni annokset on ollut juuri sellaisia kuin lounaalta odottaakin ja aina olen saanut myös mainiota palvelua. Ensimmäisillä kerroilla oltiin tosin käytännössä ainoat asiakkaat, joten henkilökunnalla oli aikaa palvella. Rento ilmapiiri ja menisin uudestaankin. Helppo paikka tavata frendejä ja fiiliksen mukaan syödä, kahvitella tai ottaa vaikka kippoa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 14.08.2009
Rating: 2


Images


Followers

Followers (1)