oldreino

7 reviews

Badges

Blog link

Reviews (7)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Parilla Steak House steak restaurant

Hyvät pihvit ja tasaisen ookoo kokemus. Useamman kerran paikassa ruokailleena voisi tässä vaiheessa jo todeta ruokalajien olevan "hiukan tylsiä", mutta laatu on koko ajan keskivertoa parempi. Välillä ruoasta/lisukkeista paistaa Hese-meininki läpi, mutta kun sitä osaa odottaa niin ei liiemmin haittaa. Palvelu nopeaa ja ystävällistä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 07.08.2010
Rating: 0

Ruoka oli hyvää, palvelu melko kalseaa. Ruokalista, sisustus ja musiikki olivat kaikki eri maailmoista ja mieleen jäi kokemuksen sekavuus. Panimohenkisyys näkyi ainoastaan olutlistasta (josta oluita loppu keskellä sesonkia) ja tuntui siltä että ravintolan ikioma teema oli hakusessa. Ruoan maistuvuuteen tämä tosin ei vaikuttanut :)

     
     
     
Experience: À la carte Price: 26€ Added: 07.08.2010
Rating: 0

Restaurant: Smör

Mukava ympäristö ja mielenkiintoiset annokset. Ruoka jossain määrin kalliin puoleista, mutta maku oli kohdillaan. Palvelu ihan ok. Leipä oli erinomaisen hyvää :)

     
     
     
Experience: Lunch Price: 17€ Added: 03.04.2010
Rating: 1

Restaurant: Cantina Azteca mexican

Hyvät juomat ja ruoat. Isolla kädellä kannattaa kokeilla margaritoja ja pienemmällä kädellä habanero-soosia. Ruoka ollut hyvää joka kerta (> 5 krt).

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 03.04.2010
Rating: 1

Restaurant: Pippurimylly family restaurant

Aika perussettiä. Likaisista astioista tarjoiltu ruoka oli melko mautonta ja mitäänsanomatonta. Jälkiruoaksi tilattu tiramisu ei ollut tiramisua nähnytkään: kekseinä taisi olla käytetty paria kappaletta Digestivejä.
Henkilökunta oikein ystävällistä, mutta ruoka huoltoasematasoa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 03.04.2010
Rating: 0

Restaurant: Delhi Darbar

Tasaisen hyvää ruokaa kohtuuhintaan. Varsinkin chicken curry on kestosuosikki. Täältä ei tarvitse lähteä nälkäisenä pois.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 28.09.2009
Rating: 1

Restaurant: Raffaello mediterranian

Kohtalainen kokemus, ei kohokohtia mutta ei varsinaisesti huonojakaan hetkiä. Pizza oli ihan ok, mutta hieman ylihintainen kokoon & laatuun nähden. Naapuripöydän herran mielestä naudan filee ei ollut filettiä laisinkaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 15€ Added: 28.09.2009
Rating: 0


Images


Followers