pekka46
13 reviewsBadges
Blog link
Reviews (13)
These reviews don't affect the average
Ei ole Korso-retken väärtti.
Teimme Korso retken ihan vain, että voisimme käydä Korson Aadassa syömässä. Ei olisi kannattanut.
Ruokalista muistutti ABC-raflan listaa (ei mitään yllätyksiä tai luovuutta). Toteutus jatkoi samaa rataa. Hintataso oli huomattavasti korkeampi.
Jos tarkoituksena on tehdä fine diningia- pitäisi lopettaa vain oluen myyminen (meidän naapuri pöytä- ainoa toinen, jossa oli asiakkaita- oli täynnä paikallisia ryyppyremmiläisiä), sekä oikeasti panostaa ruoan laatuun..
Kala tuli kunnolla raakana pöytään (oli selvästi paistettu pakasteesta).
Uusi annos oli heitelty kokoon kun se tuotiin pöytään. Ei pahoitteluja, ilmaista jälkiruokaa tai hinnan alennusta. Meni kahden henkilön ateria aika mönkään kun yksi ensin katsoi toisen syövän ja sitten toistepäin.
Ruoka suolaista ja ylihinnoiteltua. Miljöö on mainio toki. Paremmin toimii jos käy ensin syömässä hyvin Herttonimen rannassa ja tulee pulla kahville kartanolle.
Mainio paikka; kuin minimatka ulkomaille.
Ruoka oli todella hyvää, erilaista ja rakkaudella tehtyä. Saatiin ihan uusia makukokemuksia.
Yllättynyt tuosta eat.fi:n alhaisesta tasosta ruoalle (tai ehkä sinne on tullut uusi kokki?), Olimme siellä isommalla porukalla ja kaikki olivat tyytyväisiä, kaikkiin ruokiinsa ja juomiinsa. Yleensä on ainakin joku ei niin hyvä annos... mutta nyt ei ollut.
Palvelu oli ehkä hieman hidasta, ja voi olla todella hidasta jos ravintola on täynnä; ja hinnat himpun verran kalliita--- mutta menemme varmasti uudelleen. Vihdoin erilainen paikka, jonne kannattaa tulla vähän kauempaakin.
Rakkaudella tehtyä ruokaa! Palvelu ei ehkä ihan yhtä loisteliasta. Tulemme uudelleen!
Ihan hyvää intialaista ruokaa, ja ok paikka.
Penninvenytys loistaa läpi, ja ruoat tehdään mahdollisimman halvalla.
Kahden kasvisruokalajin setissä toisena lajina oli linssidahl (muualla usein ilmainen lisäruoka) ja tomaattipaneer. Paneeria oli ruhtinaalliset kolme palasta aika vetisessä tomaattikastikkeessa, jossa ei ollut mitään muita vihanneksia. Raita ja Naan olivat hyviä.
Muutama sentti lisää raaka-aineisiin ja annokset olisivat huomattavasti parempia.
Viehättävä ravintola!
Ruoka on todella hyvää (kastikkeet loistavia!) mutta lista on viikonloppuna hyvin rajallinen (yksi liharuoka, yksi kasvisruoka ja yksi kalaruoka). En suosittele erikoisruokavaliollisille. Kalaruoka oli lohta; aika tylsä valinta meriravintolassa. Drinkkilista on liian suppea, vaikka cocktailit sopisivat loistavasti muuhun tarjoiluun. Oletin, että paikka olisi täynnä kesäviikonloppuna mutta tilaa oli paljon.
Palvelu sen sijaan oli luvattoman hidasta. Ensimmäinen ruokalaji tuli pöytään tunti tulomme jälkeen. Laskun maksoin lopulta tiskillä. Emme missään vaiheessa saaneet leipää, tosin ehkä sitä ei tarjoilla ravintolassa ollenkaan.
Tämä ravintola voisi olla todellinen Helsingin helmi-- sellainen paikka, jonne haluaa palata aina uudelleen. Jostain syystä se ei sitä oikein ole.
Maukkaat ja tuoreet piirakat ja kakut. Valinnanvaraa ei ole hurjasti mutta kaikki ovat hyvää. Miljöö on loistava. Löytö kesällä.
Paikka on loistava; kaunis koskenranta ja mukava terassi.
Valitettavasti ruoka on ylihinnoiteltua, tylsää ja valinnan varaa on vähän (mm. kasvissyöjälle on vain sienipasta). Erityisesti toivoisi enemmän pieniä annoksia, joita voisi mahdollisesti jakaa tai jotain naposteltavaa. Useimmat kun kuitenkin istuvat terassilla juomassa jotakin.
Hinnat eivät myöskään ole lainkaan kohdallaan. Lohi caesar oli n. 15 euroa, mutta siihen kuului tasan pieni pala lohta, vihreää salattia, vähän purjoa, majoneesia, ja lautasen reunalla pieni balsamico viiva. 10 euroa olisi ollut parempi hinta ja sekin olisi ollut hieman yläkanttiin.
Eniten kuitenkin toivoisi omistajilta hieman enemmän panostusta ja mielikuvitusta. Nyt paikka ratsastaa vain sijainnillaan.
Hyvä työpaikkaruokalaksi, hinta vaan 4-5 kertainen.
Ruoka maistui liukuhihnakamalta, friteeratut mustekalarenkaat lienee ruokakaupan valmiskamaa, joista olisi kotona saanut maukkaammat.
Taustalta paistaa läpi ison yrityksen määräykset. Joku pomo on varmaan tehnyt kustannusanalyysin, jossa lautasella saa olla tismalleen 5 oliivia ja 3 friteerattua rengasta. Luovuus, maistuvuus ja asiakasläheisyys on täysin tiristetty pois. Kokitkin ovat lannistuneet, eivätkä enää edes yritä tehdä mitään parempaa. Harmi, sillä terassi on itse asiassa yllättävän kiva ja perusideakin oli ennen latistamista varmaan hyvä. Valitettavasti ravintolalla on aina asiakaskuntaa väsyneistä hotellivieraista, joten parantamispaineita tuskin on.
Loistava paikka! Etsin kissojen ja koirien kanssa jotain sopivaa paikkaa lähiseudulta, jonne voisimme tehdä Helsingistä pyöräretken. Mummola oli oikeasti hyvä, omanlaisensa, ja 20 km pyöräilyn väärtti. Lähiöravintolat tuppaavat olemaan "pizza-intialainen-suomalainen-kebab-pihvi-rafloja", joissa ei oikein ole mitään ideaa. Mummola on omistautumisella ja rakkaudella rakennettu kokonaisuus. Samanlaisia enemmän, kiitos!