roo-sa

3 reviews

Badges

Blog link

Reviews (3)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Asian Open Kitchen

Söimme perjantai-illalisen kahdestaan. Tilasimme Californiarullia alkupalaksi, koska sushia oli kehuttu. Annos oli todella hyvä ja raaka-aineet maittavia sekä tuoreita. Yllätyimme rullan koosta, yksi pala ei meinannut mahtua suuhun.

Pääruoiksi tilasimme Nautaa osterikastikkeessa sekä Korealaista possua. Nauta-annos oli oikein hyvä ja melko autenttisen makuinenkin! Possukin oli hyvän makuinen. Annokset olisivat voineet olla vähän mausteisempia, mutta ymmärrämme, että ne on muokattu suomalaiseen makuun.

Palvelu oli todella hyvää ja hinta/laatu-suhteeltaan tämä paikka on todella hyvä! Suosittelen!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 04.10.2014
Rating: -1

Restaurant: Muang Thai

Thai + sushi -buffet on mielestäni joka kerta ollut hyvä hinta-laatusuhteeltaan. Tämä ravintola on varma valinta aina kun käyn Jyväskylässä. Maut ovat yllättävän autenttisia ja aidosti tulisiakin vaihtoehtoja löytyy! Viimeksi söin buffetusta Panang currya ja nautaa, molemmat olivat maukkaita. Sushit ovat perushyviä, ei siis mitään ihmeellisiä. Rasvaisuudesta miinusta!!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 13.02.2015
Rating: 0

Restaurant: Fulbari

Palvelu ansaitsee kunniamaininnan. Ruoka ja juoma suhteessa todella edullista ja hyvääkin! Miljöö ei tietenkään ole mitään luksusravintolan luokkaa, mutta siinä on aitoutta ja tunnelma on sopivan rento.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 16€ Added: 29.09.2013
Rating: 0


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites