styr

10 reviews

Etsin edelleen mielyttävässä ympäristöä, hinta/laatu suhteeltaan loistavaa ruokaa ryyditettynä nopealla ja ystävällisellä palvelulla

Badges

Blog link

Reviews (10)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Yeti-Nepal nepalese

Peruslaatuista nepalilaista hieman yläkanttiin hinnoiteltuna. Miinusta ahtaasta ja rauhattomasta salista sekä hätiköivästä palvelutyylistä, jossa henkilökunta ilmeisesti koettaa saada poistumaan ravintolasta mahdollisimman pian.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 11€ Added: 08.05.2015
Rating: -1

Restaurant: Sumo japanilainen

Alkupaloina valkosipulisinisimpukoita, pääruokana teriyakihärkää. En ole simpukoiden asiantuntija, mutta olivat maistuvia. Valkosipulia ei todellakaan oltu säästelty. Pääruuan osalta jäi kaipuu hieman isompaan annokseen, maultaan se oli kuitenkin täysosuma.

Palvelu oli nopeaa ja ystävällistä. Tunnelmaan pienenä miinuksena tuli turhan kovalla soinut, taustamusiikkina toiminut japanilainen tusinapoppi.

Palaan varmasti kokeilemaan sushia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 12.09.2011
Rating: 3

Lounasravintola vähän isommallekin nälälle. Söin herkkuleikkeen perunamuusilla, joka osoittautui possuksi, johon kastikkeena sinappimajoneesia suolakurkulla ryyditettynä. rinnalla hieman al dente kasviksia.

Leivitetty leike oli hieman ylipaistettu ja majoneesin mausteisuutta olisi voinut lisätä. Nälkä lähti, ja rennosta ilmapiiristä jäi kaikesta huolimatta positiivinen vaikutelma.

Plussaa mahdollisuus saada annos kahdella pihvillä, jolloin hinnoittelu menee seuraavasti 11.9e -> 17.9e

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 12.09.2011
Rating: 1

Toimiva lounaslista, jossa ravintolan Italialainen keittiö ei näy kuin siinä, että voi tilata pitsaa. Annoskoko hyvä, palvelu asiallinen ja nopea.

Puitteet ovat siistit, mutta vaatimattomat. Kovin intiimiin kokemukseen "lavastuksen" puolesta paikalla ei ole mahdollisuuksia.

Senverran kiinnostus heräsi, että paikan muuta listaa pitää joskus käydä koettamassa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 16.07.2009
Rating: 0

Restaurant: Van Gogh

Tätänykyä martina ketjun alla ketjupöperöin. Syöty Possun ulkofile perjantain kunniaksi oli persutasoa. Erikoismaininnan ansaitsee bernaice -kastike

     
     
     
Experience: Lunch Price: 12€ Added: 01.10.2010
Rating: -1

Restaurant: Grande Grill steakhouse

Nopeaa palvelua ja toimiva iso annos. Kokemuksen keskivertotasolle laskee minun kokoiselleni miehelle liian pieni tila syömiseen. Penkin ja tuolin väli oli vain juuri ja juuri riittävä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 25€ Added: 01.02.2010
Rating: 0

Restaurant: Salve finnish

Peruspuitteet, tunnelma yms. kohdallaan. Isommat moitteet hinta/laatu suhteesta. Pippuripossu oli juuri sitä mitä oletti, salaattipöytä tyypillistä kebab/pitsa ravintolan tasoa.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 14€ Added: 16.07.2009
Rating: 1

Restaurant: Kahvila Suomi lunch restaurant

Mahtava lounas! tälläkertaa tilaa oli runsaasti, mutta yleinen loma-aika varmaankin vaikuttaa tähän. Mukavan suomalaista ruokaa kaiken maailman etnosysteemien vastapainoksi

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 16.07.2009
Rating: 0

Restaurant: Cantina Viva Zapata

Söin legendaariseksi muodostuneen kanaburriton. Annoskoko riittää sammuttamaan ison nälän, laatu niin annoksen rakenteen kuin maunkin puolesta on loistava. Ympäristö on hieman nuhjuinen, jolla tavoitellaan kohtuullisesti meksikolaisen baarin tunnelmaa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 16.07.2009
Rating: 1

Restaurant: China Wok

Kiinalaista perushuttua. Tuntuu että samoja säilykepurkkeja on käytetty kuin muissakin kiinalaisissa. Uudistuneet tilat siistit ja nyt mahtuu jo joskus sisälle syömäänkin. Rasvassa uinut kung po kanasta oli karsittu pähkinöiden määrää, mutta annoskoko oli sitäkin suurempi

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 16.07.2009
Rating: 1


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites