timlaz
12 reviewsBadges
Blog link
Reviews (12)
These reviews don't affect the average
Saaristolaispöydän alkuruuat tuoreita, sopivan maukkaita ja puhtaan makuisia, erityisesti silakat aivan verrattomia, lohetkin erinomaisia. Tumma saaristolaisleipä - aaah. Niin runsas valikoima, että pääruualle ei meinannut jäädä tilaa. Kaunis, levollinen miljöö (heinäkuun alussa) ja ystävällinen palvelu,
Tomi Björckin Viking Linelle tekemän teemamenun innoittamana keräsimme joukon ystäviä aterioimaan Farangiin.
Erinomainen kokemuksemme laivalta sai jatkoa. Maistelumenu oli hyvin valmistettu laadukkaista raaka-aineista, maut tasapainossa eikä liian päällekäyviä, loppua kohti kasvavia. Sommelierin viinisuositukset olivat kohdallaan. Laivalla uusi-seelantilaiset viinit olivat melkeinpä vieläkin parempia - jos mahdollista. Palvelu oli asiantuntevaa, ystävällistä ja nuorekasta - sopi meille hyvin. Espressot nautimme baarissa ja teimme mielellään tilaa seuraaville aterioitsijoille. Teimme jo päätöksen lähteä testaamaan Tukholmaan tulevaa Farangia, kunhan se aukeaa.
Hampparibuffa on kyllä aikamoista mössöä ja tarjoilutiskitkin välilä sotkuisia. Hinta sillä rajalla - mutta jotkuthan syö ihan jenkkeinä (all you can eat...) Listalta enimmäkseen parempaa reilua lounasruokaa.
Helsingin japanilais-etnisten ravintoloiden jälkeen aito ja autenttinen kotoisa lounas kohtuulliseen hintaan. Kotiruoan voitto tunnetuista vakioannoksista.
Lounaalla ilahduttavasti vaihtelua, myös jänniä yhdistelmiä - tosin mielikuvitus on muutaman vuoden takaisesta vähän taantunut.
Lounaan salaattipöytä ja keitto takaavat hyvän hinta-laatusuhteen.
Lounasannokset, kebabit ja pizzat ovat keskimääräistä parempia, mutta hinnoittelu on kuitenkin jo kipurajalla, kun ei olla ihan manskulla...
Perusrehellsitä italialaista. Lounaslista saisi olla monipuolisempi, koska väliin osuu vähemmän himottavia päiviä. Palvelu on aina yllätys - siksi kokemuspisteet nousevat - elämys tai kärsimys?
Kun valitsee sopivan vaihtoehdon nälkä menee eikä tarvitse lähteä kauemmas.