vivivi

7 reviews

Badges

Blog link

Reviews (7)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Bon Temps Cafe

Tunnelmallinen aamiainen. Annoksissa parasta oli poikkeusellisen hyvät leivät ja leivonnaiset. Muuten annokset hieman keskivertoa laadukkaampia.

Palvelu ei mitenkään arityisen vauhdikasta, mutta riittävän nopeaa rauhalliselle viikonloppuaamiaiselle. Henkilökunta ystävällistä ja kahvilassa rento tunnelma.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 13€ Added: 30.05.2016
Rating: 0

Restaurant: Il Birrificio

Lauantaibrnssi oli loistava kokemus. Ruoka oli tavallista laadukkaampaa. Uppomuna-annokseni oli täydellinen. Ystäväni makkara-annos hieman suuri, mutta makkara loistavan makuista.

Brunssiin kuuluva olut on hauska idea. Talon oma olut oli keskiverto. Brunssin hintaan kuuluva erikoiskahvi oli erinomainen.

Palvelu oli loistavaa. Tarjoilija vastasi ystävälisesti ja tyhjentävästi kysymyksiini ruoasta ja piti huolta asiakkaiden viihtyvyydestä.

Ravintolassa oli paljon tilaa heti ravintolan auetessa klo 11. Ravintola täyttyi kuitenkin pikkuhiljaa. Eli jos brunssille mielii myöhemmin, saattaa pöytävaraus olla tarpeen.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 25€ Added: 30.05.2016
Rating: 0

Restaurant: Sandro Kallio North African

Söimme sunnuntaibrunssin. Valikoima oli runsas ja maukas. Palvelu rennon ystävällistä. Ehdottomasti menemmme uudelleen.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 23€ Added: 15.07.2014
Rating: 0

Restaurant: Olo Ravintola Scandinavian

Ruoka erinomaista. Maistelumenun annoksista useampi oli ylimaallinen nautinto. Muutamat annoksista yllätyksettömiä.

Odotin palvelun olevan rennompaa Olon maineen perusteella. Suomessa ikävä kyllä palvelu on harvoin luontevaa, eikä se ollut sitä tällä kertaa myöskään Olossa. Palvelussa tapahtui myös virheitä, mikä oli hieman kiusallista. Yllätysmenun yhteydessä olettaa tarjoilijan huolehtivan kaikesta, koska itse ei voi edes tietää etukäteen mitä pitäisi tapahtua.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 89€ Added: 06.07.2014
Rating: 0

Restaurant: Döner Harju

Maukkain kebab mitä olen syönyt suomessa. Tuoreet raaka-aineet ja annokset suuria. Söin lammasleivän ja olin todella tyytyväinen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 9€ Added: 06.07.2014
Rating: 0

Kalat ja lihat olivat hyviä. Kasvikset olivat maukkaita. Kastikkeet maistuivat valmiskastilkeilta. Pienellä panostuksella ruoka olisi kokonaisuutena toimivaa.

Palvelu oli surrealistisen koomista. Tarjoilijat kävelivät alkuun ohi ja katsoivat muualle kiusaantuneina. Saimme hieman palloiltuamme yhden tarjoilijan kiinni mutta hän ei tiennyt mitään pöytävarauksestamme. Seuraava tarjoilija vei meidät pöytäämme, jonne jäimme ihmettelemään. Parinkymmenen minuutin kuluttua meiltä tultiin kysymään josko haluaisimme juoda jotakin. Myynnin kannalta olisi varmaankin kannattanut tarjota juomia heti. Juomat tulivat nopeasti tilauksen jälkeen. Juomia tovin nautiskeltuamme hain menut ihan omatoimisesti. Kun palvelua lopulta sai, se oli ystävällistä. Siinä vaiheessa ei kuitenkaan tehnyt mieli jäädä ravintolan vaivoiksi sentään koko ateriaksi, vaan päätimme tilata pelkät pääruuat.

Kokemuksena mielenkiintoinen ja tätä varmasti tullaan muistelemaan. En kuitenkaan aio mennä ravintolaan uudelleen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 05.07.2014
Rating: 0

Restaurant: Flada 13

Ruoassa ei sinänsä mitään vikaa, mutta 20 euroa aamiaissetistä, jossa puolivalmiita, on aika paljon. Enkä oikein ymmärtänyt miksi 40 euron lahjakortilla saa saman setin kuin 33 eurolla rahaa. Tarjoilijan mukaan mehut olivat eri, mutta puteli näytti aivan samalta, kuin muillakin. En mene uudelleen.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 20€ Added: 12.12.2011
Rating: -2


Images


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites