Kitchen is open

Hämeenkylän Kartano

Rating 3.7 / 5

Reviews (8)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Paikka oli lauantai-iltana todella hiljainen, mutta ainakin sai syödä rauhassa. Hirvihampurilainen oli täyttävä ja maultaan ihan ok, ehkä turhan tavallinen (ja pekonit mielestäni aivan turhia). Talon suklaakakku sorbetilla oli puolestaan todella makoisa ja raikas.

Paikka on ilmeisesti remontoitu viime aikoina ja sen kyllä huomaa, kalusteet ja pinnat uuden veroisia. Lastenhoitohuoneessa olisi voinut olla tuoli imettämistä varten, nyt sen joutui sinne itse kantamaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 17€ Added: 13.05.2015
Rating: 0

Pettymykseksemme äitienpäivälounas(buffet) oli riman alitus. Nyt mentiin täysin myynti edellä ja se valitettavasti näkyi. Palvelun laatu oli heikkoa ja ruoka välttävää. Hinta ja laatu eivät kohdanneet. Mieleen palasi 90-luvun buffet-ruokailu Itämeren matkustajalaivoilla. Vesi oli sentään pehmeää ja hyvää!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 46€ Added: 10.05.2015
Rating: 0

Erinomainen ruoka, palvelu ainakin terassille hieman hidasta mutta ystävällistä.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 30€ Added: 05.08.2014
Rating: 0

Erittäin hieno paikka, hyvä ruoka ja palvelu! Söimme hirvenlihahampurilaiset (yllättäin, emme yleensä syö hampurilaisia) ja annos oli todella erinomainen! Palvelu on myös oikein hyvää ja hinnat kohtuulliset. Alueella on myös kiva kävellä syömisen jälkeen. Suosittelen!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 28.07.2014
Rating: 0

Kävimme Hämeenkylän kartanossa arki-iltana.
Hirvenliha hampurilainen oli oikein kelvollinen, mutta seuralaisen pulled pork- hampurilainen oli ala-arvoinen esitys: liha näytti aivan tonnikalahiutaleilta/ koiran ruoalta.(Johtunee siitä, että pulled pork ei kestä pakastusta, ja uudelleen lämmitystä, rakenne kärsii ja tuloksena on juuri kin tuollainen edellamainittu mössö) Valitettavasti maku ei myöskään ulkonäköä pelastanut. Molemmista annoksista löytyneet perunat, olivat oikein hyviä. Annokset isoja ja alkpalana pöytään tuotu korillinen leipää (kolmea erilaista) ja voi sekä yrttivoi olivat hyviä. Miljöö oli sisältä "ei kartanomainen" , mutta siisti ja avara. Mahdollista myös syödä ulkona. Menu johon oli netissä etukäteen tutustuttu, ei ollut sama menu jonka paikanpäällä käteen saimme.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 18€ Added: 15.07.2014
Rating: 0

Erinomainen ruoka, kauniit ja suuret annokset. Alkuruokana ollut pinaattikeitto oli herkullista. Keliaakikko pystyi valitsemaan listalta käytännössä mitä tahansa. Ainoat miinukset tulevat epäkartanomaisesta miljööstä ja vähän ontuvasta palvelusta. Palvelu oli ystävällistä, mutta pienet puutteet rokottavat pisteitä. Yksi yksityiskohta: naapuripöytä (2 henkilöä 1 ruokalaji) sai laskunsa kanssa suklaakonvehdit, me (4 henkilöä, osa lapsia, kolme ruokalajia) emme. Tulisin kyllä uudelleenkin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 35€ Added: 11.07.2014
Rating: 0

Sunnuntaibrunssilla oli melko vähän asiakkaita, joten saimme nauttia buffet-pöytien antimista rauhassa. Vähäinen ruokailijamäärä ei johtunut ainakaan ruuan tasosta. Tarjolla oli monta maistuvaa vaihtoehtoa. Omat suosikit olivat rapusalaatti, pannukakut ja hopeatoffeepannacotta.

     
     
     
Experience: Breakfast / brunch Price: 29€ Added: 07.04.2014
Rating: 0

Kiva ja siisti paikka. Auki ainakin joulun ajan ihan mukavasti. Kannattaa tutustua.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 15.12.2013
Rating: 0

Community

Images

Fans (1)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (0)


Location

Juustenintie, 01630 Vantaa - Route
010 540 8350
http://www.hameenkylankartano.fi/

Options