Kitchen is open

Ikea Vantaa

Rating 1.8 / 5

Reviews (26)

Paljon ihmisiä kuivunut katkarapuvoileipä jossa 7 katkarapua, vaikka ruuhka-aika ja ruokaa menee paljon. Ruoka sotkuisesti levitetty lautaselle

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 20.02.2020
Rating: 0
Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average

Viidenkymmenen sentin hodari maistuu viidenkymmenen sentin hodarilta.

Täydellistä, vaikkei tässä ihan autenttista New York hodaritunnelmaa saavuteta, kävisin silti varmaan joka päivä jos vaan sijaitsisi lähempänä (Ei tämä silti vielä riitä syyksi muuttaa Vantaalle).

Juoman kanssa kombona 1.20e, Unohtakaa se, sillä 70cent välttävän tasoisesta kolajuomasta on tämän hodarin rinnalla jopa rikollista!

     
     
     
Experience: À la carte Price: 1€ Added: 26.03.2014
Rating: 0

Allergisen asiointi ravintolassa tehdään todella hankalaksi. Hain gluteenitonta kahvileipää, jota ei sitten odottelun jälkeen löytynyt ollenkaan!Henkilökunta kyllä yritti,kiitos siitä,mutta miksi ei asioista oteta selvää jo ennen työvuoron alkua?Asetatte odottelian noloon tilanteeseen ja jonoa muodostuu!Kuopion IKEA saa ko.asiasta SUUREN KIITOKSEN selkeästä esillepanosta erityisruokavaliota noudattavalle.Myös laktoositon/maidoton merkintä ei pitäisi olla noin ongelmallista kuin se tuntuu olevan!"TOIMITTAJA VAIHTUNUT,EN OSAA SANOA"tuli vastaus majoneesin kohdalla!

     
     
     
Experience: Lunch Added: 05.02.2014
Rating: 0

Vantaan Ikean ruokailussa ongelmaksi koituu tilan suunnittelu. Jonot ja maksaminen ovat epäselviä. Lihapullat maistuvat kuitenkin samalta. Sisustus on kouluruokalamainen ja erityisesti viiden ja kuuden välillä paikka täyttyy lapsiperheistä. Astioiden palautuspiste kerää kuitenkin kehuja verrattuna Espoon Ikeaan. Shoppailun lomassa hyvä nälän viejä.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 10.12.2013
Rating: 0
     
     
     
Experience: À la carte Added: 26.08.2013
Rating: 0

Söin porsaan ulkofilettä ranskalaisten kera. Sain todella kivuliaan vatsan kaupanpäälle. En voi suositella. Ruokamyrkytys ei ole naurun asia.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 7€ Added: 16.07.2013
Rating: -1

Ikean lihapullat on ok kouluruoka-annos, kuten myös pinaattilettu. Osa myytävistä eineksistä yksinkertaisesti pahaa ja hyvin teollisen makuista. Lasten leikkipuisto tunnelmaltaan.

Oiva tilaisuus säästää muutama euro, kun mietit miten köytät tonnin Åke-sohvasi Datsunin katolle.

     
     
     
Experience: À la carte Added: 03.12.2012
Rating: 0

Ikean kuulut lihapullat olivat melkoinen pettymys. Saarioisen peruspullat saa halvemmalla normikaupasta. Nämä eivät valitettavasti olleet kovin kummoisia einespullia. Niin kutsuttu kermakastike oli vetinen ja mauton ja puolukkahillo käyttötarkoitukseensa aivan liian makeaa. Jälkkärikakkupala ja tiivis perunamuusi pelastivat, mitä oli pelastettavissa.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 8€ Added: 07.07.2012
Rating: 0

Lihapullissa ei ole mitään vikaa. Ne eivät voita äidin tekemiä mutta ovat kyllä parempia kuin Atrian omat. Kunnon annos puolukkahilloineen täyttää vatsan hyvin.

Täytyy silti sanoa, että muutama vuosi sitten listalla ollutta lohipyttipannua basilikakastikkeen kanssa on ikävä!!

Paikka on kaikessa rentoudessaan ihan ok. Siisteydessä ei juuri moitittavaa. Viis perhelounaalla itkevistä lapsista, ne nyt vain kuuluvat osksi tätä konseptia. Minun vaatimustasoni ei lounasaikaan niin suurensuuri ole, illallista varten on sitten omat paikat. Palvelu on hyvää ja tehokasta.

Rento paikka, tykkään!

     
     
     
Experience: Lunch Price: 6€ Added: 28.12.2011
Rating: 0
     
     
     
Experience: À la carte Added: 31.03.2011
Rating: 0

Community

Images

Fans (2)

These people have marked this restaurant as a favourite.

People interested in this restaurant (1)


Location

Porttisuontie 18, 01200 Vantaa - Route
09-3482 9400
http://www.ikea.com/fi/fi/store/vantaa/restaurant

Options