Ei tietoa

Gula Villan

Arvosana 3.2 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (16)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Harmillista, että todella kivan saaren ainoa ravintola on tämä. Ravintolan puitteet ovat upea, mutta se jääkin ainoaksi positiiviseksi kohdaksi. Kesästä toiseen iso pettymys. Tällä kertaa odotimme yli puoli tuntia palvelua ja 1,5 h ruokaa. Ruoka ei ole sen arvoista, keskinkertaista ja ylihinnoiteltu. Huolimaton palvelu ei paranna kokemusta. En suosittele, varsinkaan lapsiperheille.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.07.2016
Arvosana: 0

Kiva paikka! Mahtavat puitteet.Mutta eilen tilauksemme unohdettiin.Tilasimme pojallemme muusi ja lihapullat. Itsellemme juomat pienellä pojallamme oli kova nälkä! Vasta toisella kerralla, kun olimme kysyneet,koska saamme kun olimme kohtuuttoman kauan odottaneet, tarjoilija kävi hakemassa.Saimme kyllä korvausta viivytyksestä hinnasta.
Tänään olimme laskeneet että syömme siellä kun veneellä olemme liikkeellä.Olimme jo jonkun aikaa istuneet kun meille selvisi että keittiö oli kiinni, kun tilauksia ei voitu ottaa vastaan ylipuukkauksen vuoksi. Eikä tiedetty koska voitiin avata! Olimme tyrmistyneitä ja nälissämme.Varsinkin 6- vuotias poikamme oli taas nälissään!Jouduimme lähtemään, koska olisimme joutuneet vielä odottaa.En tiedä voinko suositella,ainakin .(ruoka voi viipyä tai ei saa ollenkaa).Tarjoilijat olivat miellyttäviä ja kertoi toisena päivänä asiallisesti tilanteen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.08.2015
Arvosana: 0

Vain jälkkärit. Kesäinen päiväretki Isoon Vasikkasaareen piti sisällään myös ennalta kehuttujen köyhien ritarien kokeilun Gula Villanissa. Ritarit mansikkahillon ja kermavaahdon kanssa olivatkin oikein maukkaita. Terassialue on kiva, vaikka näkymien soisi olevan vielä nykyistäkin paremmat. Tarjoilu oli kenties vähän huolimatonta, mutta anteeksiannettavaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 11.07.2015
Arvosana: 0

Mielettömän tunnelmallinen kesäravintola ! Ruoka maistui seurueellemme ja viinilista oli pätevä. Lapsia viihdyttivät pihalla olevat lampaat. Meillä ei ollut mitään valitettavaa palvelusta, päinvastoin. Tarjoilu oli välitöntä ja aurinkoista! Hyvä mieli jäi meille. Ehdottomasti mennään uudelleen. Suosittelen !

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.07.2015
Arvosana: 0

Hieno, tunnelmallinen ja kaunis paikka - niin ulkoa kuin sisältä. Ruoka taidokkaasti valmistettua. Palvelu joskus hieman verkkaista ( varmaan, kun henkilökunta kesätarjoilijoita niin ruutiinia saattaa puuttua ). Toisaalta kiireessä ei kesäpäivää kannata viettää. Suosittelen

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 09.07.2015
Arvosana: 0

Odotettuamme pöytiinohjausta, tai edes väljähtynyttä tervehdystä, saimme vastaanottona vain osaamattoman henkilökunnan harteiden heilautuksia. Istuttuamme ensin pöytään ”A”, jota ei siivottu odotettuamme tovin ( kuunnellen myöhemmin kerrottavaa episodia. ), siirryimme syrjempään pöytään ”B”.

Kyseisessä pöydässä odotimme tarjoilijaa likaisten astioiden saartamana jälleen, ja kun tarjoilija pitkän odotuksen jälkeen tuli pöytään ja noukki röykkiöstä pari lautasta, uskaltauduimme utelemaan hänelta samalla ruokalistaa; pyyntö vihdoin vastaanotettu. Odottelimme pöydässä noin kymmenisen minuuttia katsellen tyhjentyneiden pöytien täyttymistä meidän jälkeemme saapuneista lapsiperheistä ja eläkeiän saavuttaneista kaupunkilaisista. Kaikkia palveltiin, menuut tuotiin ja tilauksia otettiin, edelleen meidän odottaessa kysyvin katsein menuita!

Odotellessamme sattui järkyttävän huvittava tapaus, sillä ensimmäistä pöytäämme ”A” odottaessa ilmeisesti ravintolan omistajarouva valitteli syömässä olevalle asiakkaalle tämän ”pienen” veneensä olevan väärin kiinnitettynä laituriin, sillä isommat purret eivät näin ollen päässeet ravintolaan asioimaan.

Kun odotimme palvelua pöydässä ”B”, omistajarouva tuli valittelemaan viereiseen pöytään kuinka ”joku oli suuttunut hänelle äsken, koska hän sanoi tälle veneestä”, kuulimme myös kuinka hän päivitteli, kuinka hän yrityksineen ”koittaa tienata kesän viimeiset vknloput elinkeinoaan, ja tämä yksittäinen veneilijä vaikeuttaa tätä”, SAMAAN AIKAAN KUN: istumme viereisessä pöydässä likaisten astioiden ympäröimänä odottaen edelleen ruokalistoja.

Kuinka kukaan vastuullinen yrittäjä voi hakeutua tilanteeseen, jossa maksavia asiakkaita sätitään veneen paikoittamisesta sen takia, että lisää asiakkaita ei pääse ravintolaan, KUN PÖYDISSÄ ISTUU ASIAKKAITA, JOILLE EI KEHDATA TUODA EDES RUOKALISTOJA.

No, kuuntelimme silmät pyöreinä sivusta tätä pelleilyä, ja nähtyämme lähettyvillä tarjoilijan, viittilöimme hänet pöytään. Ilmoitettuamme tilanteemme hän sanoi ”tälläisen olevan mahdollista koska porukkaa tulee paljon”, ja jäimme jälleen odottamaan toistamiseen pyytämiämme listoja. Hän paineli oikopäätä ottamaan meidän jälkeemme tulleiden asiakkaiden tilauksia ja siivoamaan muiden pöytiä, eikä menuiden toimittamisesta ollut puhettakaan. Äänestimme tässä kohtaa jaloilamme ja totesimme emäntäväen työntekijöineen olevan saariston sinileväisintä sakkia. KIITOS EI, ja sympatiat edelliselle kirjoittajalle, näimme tilanteen!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 31.08.2014
Arvosana: 0

Ei kannata rantautua alle 10m veneellä
Kun emäntä ilmoitti yli 10m veneiden tuovan enemmän rahaa kassaan. Ja pienveneet vievät
vain turhaa laituri tilaa. Maksoimme kuitenkin
ruokamme ja annoimme tilaa ökyveneille.
Eiköhän seuraavan kerran lounasteta Haukilahdessa johon voi rantautua Bella 490
Kirjoittaa Bellailijat™

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 30.08.2014
Arvosana: 0

Paikka on kesäpäivänä varsin miellyttävä. Arvosteluiden perusteella vahdin vähän palvelua. Olimme paikalla ensimmäisten joukossa ennen aukeamista. Pöydät täyttyivät ja kun sitten aukesi, muista pöydistä otettiin tilaukset ennen kuin saimme edes listat. Sapuskat tulivat kuitenkin n. 20 minuutissa tilauksesta, joten ihan ok, eikä ystävällisyydessä ollut valittamista.

Annoskokokin riittävä, ähky tuli. Suolaa piti lisätä, mutta parempi niin päin.     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.07.2014
Arvosana: 0

Ruuan maku sinänsä ihan ok, mutta kyllä oli järkytys nähdä annoksen koko. Nälkä ei lähtenyt minulla (160cm pieni nainen) ja vielä vähemmän seuralaisella, joka oli normaalikokoinen mies. Olis voinut lähteä samantien pihville vaikka Wellamoon Katajanokalle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 27.06.2014
Arvosana: 0

Mukava retkikohde veneellä, laituriin helppo tulla.
Ruoka on ihan ok ja samoin hinta (saaressa). Viinilista kohtuullinen. Palvelu sen sijaan huonontunut kesä kesältä. Ammattilaiset jaksavat hymyillä ja osaavat palvellla kiireessäkin. Gula villanissa oli hymyt hukassa ja asiakkaalla vaivaantunut olo. Laskua sai odottaa ikuisuuden ja lopulta menimme baariin maksamaan. Ehkä ensi kesänä uusi yritys.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 29.07.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Nokkalanniemi 15, 02230 Espoo - Reitti
09 8882600
http://www.gulavillan.fi