Avautuu 08:00

Sodexo HTC Keilaniemi

Arvosana 1.3 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (6)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Melko masentavaa linjastoruokaa kauniiden maisemien äärellä. Paikka on toimistotalon ruokalaksi viehättävä, kiitos ikkunasta aukeavien upeiden merinäkymien. Ruualle vain hädintuskin pystyy antamaan edes 2/5-arvosanaa: eipä tässä juuri yritystä ole, jos kyllä nyt jotakuinkin syötävää sentään. Listan perusteella vaikuttaa lupaavalta, mutta ei... Sodexo, herätys! Hinnat alas tai (mieluiten) tasoa vähän ylös - tällä meiningillä hintalaatusuhde on hävettävän huono.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 04.09.2013
Arvosana: 0

I'm really not a picky eater, but out of three visits in here on two of them I've seriously considered asking for a refund. Aubergine so stringy you literally couldn't cut it with a table knife, pasta = spaghetti in thin slime that tastes like pasta boiling water, etc. The locale and the view are nice.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.03.2013 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Ruoka on mautonta, salaattipöydän tomaatit kovia ja raakoja. Kokonaisuutena "ruoka" on erittäin vastenmielistä. Plussaa saa tuoreesta leivästä. Toivottavasti vaihtuu pian. Menkää naapuriin esimerkiksi Ravintola Keilarantaan, entisiin Sija Linen tiloihin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.03.2013
Arvosana: 1

Horrible.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 13.09.2011
Arvosana: -3

The ingredients' quality is very low, obviously they are only interested in making profit. For example meatloaf with too much bread, tasteless cheap fish, poor variation of salad. And the desserts are a disaster!!!
:-b
Go to the sushi or Silja for a better taste...

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 30.08.2011
Arvosana: -2

Tyydyttävää työmaa/toimistoruokaa ylihintaan. Jos jotain positiivista on sanottava niin ruokala on viihtyisä ja avara, näköala on laajalahdelle ja kesällä voi syödä terassilla. Hinta-laatu ajaa muualle syömään.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 18.01.2010
Arvosana: -1

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Keilaranta 17, 02150 Espoo - Reitti
050 598 2320
http://www.sodexo.fi/htckeilaniemi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita