Avautuu 10:00

SIS. Deli+Café

Arvosana 1.8 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (10)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Surkeasti hoidettu sunnuntaibrunssi. Ruoka loppu, lautaset loppu, kaikkea sai jonottaa pitkään, eikä uutta ruokaa tuotu kuin vähän jolloin se oli 5 hengen jälkeen taas loppu. En todellakaan suosittele.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 22€ Lisätty: 09.03.2015
Arvosana: 0

Brunssikokemus from hell. En keksi mitään hyvää sanottavaa tästä sekoilusta. Ruoat loppu, astiat loppu, tarjoiluhenkilökunta ei reagoinut valituksiin mitenkään.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 21€ Lisätty: 08.03.2015
Arvosana: 0

Aiemmin hyvä, nyt kannattaa suunnata johto cafen brunssille.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 05.10.2014
Arvosana: 0

Brunssi täysin ylihintainen, ruoka vähä outoa, en keksinyt mitä valmispullia mahtoi olla laarissa, en siis tiennyt oliko liha vai kasvisversioita maun perusteella. Ehkä jollekkin viherpiipertäjille sopiva, mutta itse tulin lähinnä kiukkuiseksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 07.09.2014
Arvosana: 0

Ihana brunssi taas kerran! Haasteena vain herkkujen keräily eri pisteistä - ja niin yleensä brunsseilla, välillä joku on loppu. Erityissuosikki yllättäen banaanikookospuuro, toivottavasti sitä olisi joka sunnuntai. Kannattaa tulla lasten kanssa, hinnoittelu ikävuosittain.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 16€ Lisätty: 31.03.2014
Arvosana: 0

Aamiaisbrunssi ylihinnoiteltu (16,50) siihen nähden mitä tarjolla. Tyydyin kahviin ja fetapinaattipiirakkaan josta mikrossa lämmitettiin nesteet ulos ja jätettiin sisus kylmäksi. Ainakaan tämän yksittäisen kokemuksen perusteella en suosittele.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 8€ Lisätty: 09.09.2012
Arvosana: 0

Täydet pisteet. Salaattia ei näkynyt listalla, mutta kysyin myyjältä, olisiko sellainen saatavilla ja sain myönteisen vastauksen. Erinomaisesta valikoimasta sai valita kaksi täytettä laadukkaan salaattisekoituksen, tomaatin ja kuorettoman tuorekurkun lisäksi. Annos oli iso, katkarapuskagen kuohkeaa ja maukasta, marinoidut ja grillatut kesäkurpitsaviipaleet erittäin herkullisia ja sopivan kypsiä. Sämpylässä oli siemeniä ja varmasti muutakin kuin valkoista vehnää, päällysteeksi sai voita. Tällaisesta salaatista maksan ihan mielelläni 9,2 euroa! Salikin on mukava, mutta aurinkoisella säällä terassilla kelpaa istua ja poimia vielä annokseen tuoreita yrttejä laareista pöytien välissä. Kahvilassa on myös kattava lehtivalikoima. Edelliskerralla söin noin kuudella eurolla ison täytetyn kasvisleivän, joka sekin saa ehdottomasti täydet pisteet!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 25.08.2012
Arvosana: 0

Melko tavanomainen museokahvila, ei yllätyksiä mihinkään suuntaan. Sekä suolaiset että makeat piirakanpalat keskivertoa parempia mutta myös hinnakkaita

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.07.2012
Arvosana: 0

Lounaskokemus la/su. Tarjolla oli brunssi mutta päädyin salaattiin kolmella täytteellä. La pohjana oli kiva salaatisekoitus jossa mm rucolaa, sipulia, paljon täytteitä ja pöytiintarjoilu. HInta tuosta annoksesta ok. HIntaan kuului myös buffan/brunssin lämpöiset leivät. Sama uudestaan su..nyt salaatti 2 täytteellä. Kassa rahasti väärin. Salaatit piti itse hakea tiskiltä.Salaattipohja oli edullisinta amerikan salaattia, jossa oli salaatin kanta sekä kaamea määrä purjoa. Täytteitä oli paljon vähemmän, vaikka laskin la käynnin perusteella että 2 täytettä riittäisi. Harmi, että ontui ja että käyntien välillä näin iso ero.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 03.05.2012
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 16€ Lisätty: 18.02.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Ahertajantie 5, 02100 Espoo - Reitti
010-422 9303
http://www.sisdeli.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita