Ei tietoa

Villa K

ravintola
Arvosana 3.8 / 5

Lounas alkaa 2.9.2013


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (10)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Hyvät asiakkaat

Olemme siirtyneet Rucolan Ranta oy nimisen yrityksen kanssa Villa K tiloihin ravintola Keilarannasta.

Aloitamme lounastoiminnan 28.7.2014. Lounas aikamme on 11-13.

Lounaan hinta on 9.70€ sisältäen runsaan salaattipöydän, keiton, 3 erilaista pääruokaa (yksi kasvia ja kaksi lihaa/kanaa), 2 eri kuumaa lisuketta, leipäbuffetin, jälkiruuan ja kahvi/teen.

Vaihtoehtona myös salaatti-keittolounas hintaan on 7.90€ sisältäen runsaan salaattipöydän, keiton, leipäbuffetin, jälkiruuan ja kahvi/teen.

Ottakaa rohkeasti yhteyttä juhla- ja kokoustoiminnastamme.

Meiltä löytyy hyvin parkkipaikkoja, joten pidemmältäkin kannattaa poiketa!

Tervetuloa tutustumaan!

Toivottaa Villa K:n henkilökunta!

We have moved from Keilaranta to a new location called Villa K. Our adress is Kilonkallionkuja 8, 02610 Espoo.

As old times we are starting our legendary lunch 28.07.2014 from 11-13.

Our lunch costs 9.70€ including a generous saladbuffet, soup, 3 different main courses ( one vegetarian and two meat dishes), two different side dishes, a bread buffet, dessert and coffee/tee.

We also have a salad an soup lunch costind 7.90€ including a generous saladbuffet, soup, a bread buffet, dessert and coffee/tee.

We have alot of parking space so dont hesitate and come visit us soon!

Nähdään pian / See you soon!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 22.07.2014
Arvosana: 0

Ravintoloitsijan vaihduttua syksyllä 2013 taso romahti, sitä ennen oli paras kokeilemani lounaspaikka pääkaupunkiseudulla, mutta sen jälkeen yksi huonoimmista. Niinä muutamana kertana, kun olen käynyt syksyn 2013 jälkeen, useimmiten joku osa ateriasta on ollut käytännössä syömäkelvotonta, esim. liikaa suolaa, pohjaanpalaneen maku, sekoitettu tunnistamattomaksi massaksi tms. ABC:ltäkin saa selvästi parempaa ruokaa. Hienot tilat eivät kompensoi huonoa ruokaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.04.2014
Arvosana: 0

Kyllä lounas romahti kun ravintoloitsija vaihtui ja hinta kohosi huomattavasti. kyllä syön lounaani muualla tulevaisuudessa. Harmi tämä vaihdos aikaisempaa palvelua jää kyllä kaipaamaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 22.09.2013
Arvosana: 0

Tämä on vanhentunut arvostelu - edellisen keittiön ajalta. Poiskaan näitä ei täältä saa.
Mainio lounaspaikka Kilon ruotsalaisen säätiön tiloissa. Ruoka on laadukasta ja useimmiten erinomaista; sijainti on kieltämättä hieman syrjäinen, mutta hyvin rauhallinen. Lounaaseen kuuluu buffet-pöytä, jossa keitto, pääruoka sekä jälkiruoka. Suosittelen, parempaa lounaspaikkaa en ole Espoosta vielä löytänyt!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 11.09.2013
Arvosana: 0

Ravintoloitsija on vaihtunut ja laatu romahtanut. Kaikki on valitettavasti muuttunut. Salaattipöytä oli vaatimaton ja pääruoka mautonta kuin Espoon keskuskeittiön kouluruoka. Ruuassa ja ruuan laitossa on selkeästi säästetty. Teollista kamaa. Pieni plussa keitosta, joka ei ollut aivan hirveää. Paikka on viihtyisä mutta ruoka ei vakuuta. En suosittele.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 03.09.2013
Arvosana: 2

Espoon paras lounaspaikka.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 21.03.2013
Arvosana: 0

Uskomaton hinta-laatusuhde lounaalla. Ruoka on kuin suoraan paremman ravintolan listalta, lisukkeet ovat monipuoliset ja kokonaisuus on mietitty kunnolla. Keitot ovat erinomaisia ja salaateissakin on aina joku juju.

Kun vielä kahvi ja jälkkäri kuuluvat lounassettiin ja ruokailutilat ovat erittäin miellyttävät, niin ei voi muuta kuin suositella varauksettomasti!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 16.01.2013
Arvosana: 0

Kymmeniä lounaita Villa K:ssa syöneenä voin suositella paikkaa kaikille. Suurin ja oikeastaan ainoa puute on ettei tarjolla ole kuin yksi lämmin ruoka. Kannattaa siis tarkistaa etukäteen mitä on tarjolla jos on tarkkaruokainen. Vaihtoehdottomuus haittaa kuitenkin harvoin sillä usein jo salaatin ja keiton jälkeen olo on valmis jälkiruokaan. Muihin lounaspaikkoihin verrattuna juuri jälkiruoat ovat Villa K:n valtti. Tarjolla on usein kakkuja ja muita leivonnaisia eikä tyypillisiä kiisseleitä ja hedelmäsalaatteja. Ja silloin kun tarjolla on hedelmäsalaattia niin se on itse tehtyä eikä suoraan säilykepurkista.

Sisustukseltaan modernin kotoisa Villa K on viihtyisä ja terassilta avautuva kilolaisittain epätyypillinen metsämaisema luo rauhallisen tunnelman. Henkilökunta Villa K:ssa on aina suomenruotsalaisittain iloisen pirteää.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 04.08.2011
Arvosana: 2

.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.03.2011
Arvosana: -5

Olimme isänpäivälounaalla ja ravintolan valoisa ja avara tunnelma runsaan ja edullisen buffetin kanssa oli hyvä yhdistelmä juhlapäivänä. Palvelu pelasi moitteetta, vaikka paikalla olikin paljon juhlijoita. Rento ja käytännöllinen tila järjestää isompiakin juhlia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 15.11.2010
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Kilonkallionkuja 8, 02610 Espoo - Reitti
020 7497 760
http://www.villak.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita