Ei tietoa

Design Hill Café

suklaakauppa ja kahvila
Arvosana 4.8 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (20)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Erittäin hyvä kahvila, myönteinen poikkeus moottoritien varsilla oleviin paikkoihin verrattuna. Kauniisti tarjoillut kahvit leivonnaisineen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.09.2015
Arvosana: 0

Paikka on levoton, keskellä myymälää, ja asiakkaita oli lauantai-iltapäivänä enemmän kuin paikkoja. Palvelu oli silti nopeaa ja mutkatonta. Lohikeitto oli sakeaa, maultaan hyvää. Sen seuraksi otettu täytetty leipä sai yllättäen kaverikseen salaatin. Vatsa tuli täyteen! Foccacia-leivälle kävi samoin. Iloinen yllätys! Jälkiruokakahvit olivat hyvät, vaikka mukana tuotu pikkuruinen maitokannu oli vähän liian pikkuruinen. Ruoat ja kahvileivät oli aseteltu huolella kauniille keramiikka-astioille ja koristeltu erilaisin kastikeraidoin. Kahvin suhteen olisi tosin vähempikin lisukkeisto (karkkia, suklaata, dippiviinirypäleet) riittänyt; valittu valkosuklaa-vadelmatorttu olisi ehkä päässyt enemmän oikeuksiinsa ja näyttänyt tyylikkäämmältä. Toisaalta tästä kaikesta tuli tuntu kuin olisi ollut paremmassakin ravintolassa! Vaihtoehtoja oli makeissa tarjottavissa todella paljon, kaikki mielenkiintoisia, ei tusinatavaraa. Tämä kahvila ansaitsisi paremman paikan!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.03.2015
Arvosana: 0

Pysähtymisen arvoinen paikka!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 22.02.2015
Arvosana: 0

Tällaista kahvilaa ja palvelua Suomessa kaivattiinkin. Kannatti käydä Naantalista saakka

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.01.2015
Arvosana: 0

Mahtava kahvila! Erityisesti pisteet pienistä extroista: kahvi tarjoiltiin kauniisti ja mukana karkkeja & suklaaseen dipattuja hedelmiä!
Hinnat on todella kohtuulliset, ehdottomasti pysähtymisen arvoinen paikka.
Ainoa miinus on miljöö: kahvila on keskellä levotonta brick'n'brack-myymälää. Toivoisi tällaiselle mahtavalle kahvilalle mukavamman ympäristön.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 07.12.2014
Arvosana: 0

Uhqna kqhvila. Myös suolaista piirakkaa, ihania kakkuja jäåtelöllä, loistopalvelu! Eikä ollut kallista. Myös viiniä matkustajille ja mukaan käsintehtyjå konvehteja.. nam!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 29.08.2014
Arvosana: 0

Nimestään huolimatta sympaattinen paikka. Pysähdytään aina. Annokset herkullisia ja esillepano tuo hymyn huulille. Pesee ABC:t mennen tullen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.11.2013
Arvosana: 0

Pysähdyimme tänne ja tarkoitus oli pysähtyä nopeasti, mutta jäimme pidemmäksi aikaa kahvilaan. Tilasimme espressot ja chai latet sekä kakunpalat. Näyttivät todella hyviltä. Kakut myytiin meille, mutta saimme vain kaksi kakkua kolmesta. Yksi kakku oltiin myyty aikaisemmalle asiakkaalle, joten tämä jäi hieman harmittamaan. Muuten ilmapiiri ja sisustus loistava.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.10.2013
Arvosana: 0

Loistava ruoka!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 28.09.2013
Arvosana: 0

Ei mikään tusinakahvila. Laadun huomasi viimeistään kun loistava piiras lisukkeineen tuotiin pöytään. Ruuhka-aikana sitä joutui kyllä odottamaan, mutta oli sitten sen väärti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.09.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (3)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Vaskiontie 418, 24800 Halikko - Reitti
+35827313603
http://www.toinenkeksi.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita