Keittiö auki

Inter Pizza Kebab

pizzeria
Arvosana 3.5 / 5

Arvostelut (7)

Tällä kertaa mukava yllätys, jotain oli muuttunut viime kertaan verrattuna.

Kebabrulla oli mehukas, salaatinkastiketta oli sopivasti, kebab maukasta ja salaatti näytti tuoreemmalta. Annos on juuri minulle sopiva, vie nälän eikä ähkyä tule.

Maku 4/5, jotain pientä puuttui mausta, mutten tiedä mikä, ehkä annoksen sisältämät suolakurkut eivät olleet makuuni, mutta muuten hyvä suoritus,

Tälläisella ruuan tasolla tulen käymään useamminkin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 11.09.2018 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Täällä tarjoillaan vanhaa ruokaa. Pitsojen päälle heitellään ikivanhoja jämiä jääkaapin perukoilta! Oikeasti ala-arvoista ja terveystarkastaja varmasti sulkisi paikan jos tietäisi...

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.12.2014
Arvosana: 0

Vietimme iltaa kavereiden kanssa tiistaina 9. 9.2014, ja nälkäisinä tilasimme ruokaa Hämeenlinnan Interistä. Tilaamamme neljä pizzaa ja kebab toimitettiin meille noin tunnin päästä tilauksesta, pizzoista kolme ja kebabin olimme jo maksaneet ja viimeisen pizzan maksoimme käteisellä kotiovellamme. Pizzakuski, ilmoituksensa mukaan Interin omistaja, alkoi kuitenkin kysellä meiltä viidennen pizzan maksusta. Ilmoitimme hänelle asiallisesti, että meillä ei ole kuin neljä pizzaa, emme aio maksaa pizzasta, jota meillä ei ole. Tästä suivaantuneena pizzakuski alkoi korottaa ääntään ja vaatia meiltä maksua. Kannoimme jo olohuoneeseen viedyt pizzat takaisin ovelle ja näytimme, että tässä on kaikki, pizzoja on vain neljä. Interin asiakaspalvelija, ilmeisen osaava sellainen, alkoi potkia tavaroita ja huutaa, että nyt maksatte tai soitan poliisin. Yksi kavereistamme yritti rauhoitella miestä, minkä seurauksena häntä tönäistiin melkoisen rajusti. Pyysimme pizzantoimittajaa poistumaan, mutta hän ei suostunut, vaan soitti poliisille. Puhelimessa hän ilmoitti poliisille, että asiakas ei suostu maksamaan tilaamiaan pizzoja, ja että aiomme lyödä häntä. Puhelun päätyttyä, huvittuneina tilanteesta, kysyimme, että kai ruoat ovat nyt sitten ilmaiset, koska meitä syytetään omalla kotiovellamme varkaudesta, joka selvästikin oli pizzakuskin oma moka. Mies ottikin jalat alleen, juoksi rappukäytävästä ulos ja lähti. Poliiseja ei näkynyt, eikä pizzakaan ollut vaivan arvoista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.09.2014
Arvosana: 0

Tilasin aukiolo aikaan pizzan yöllä, sitä ei koskaan tullut. Seuraavana päivänä tilasin samanlaisen, pizza oli pehmeä ja vetistynyt pohjalta, tuntu kun ois seissy jossain monta tuntia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.10.2013
Arvosana: 0

Pizzassa oli väärät täytteet taas. Oman arvion mukaan n. 90% tilauksista sisältää ainakin yhden väärän täytteen.
Itse lopetan taas täältä tilaamisen kunnes tulee tarpeeksi kova nälkä eikä kotona ole mitään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 03.04.2013
Arvosana: 0

Väärät täytteet tuli, pitsa ei pärjänny maku vertailussa muille ja täytteet näkymättömiä

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 03.03.2013
Arvosana: 0

Tilasin rullakebabin. Palvelu oli todella ystävällistä. Kebab valmistui nopeasti (ehkä turhankin).
Kotona (muutaman minuutin ajomatkan päässä) huomasin että kebab oli jääkaappikylmä (ilmeisesti jääkaapissa säilytetty). Ja sisällä ei ollut mausteita, vain kylmää kebab-lihaa ja salaattia. Pizzapohjakin oli kylmä ja sitkeä.
Jäi liikkeestä ja ruuasta paha maku suuhun, enkä aio uskaltaa toista kertaa samaisesta ruokaa tilata.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 15.11.2010
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Vaihtoehtoisia ravintoloita