Lounas käynnissä

Bastardo

italialainen
Arvosana 3.2 / 5

Ciao Belli, tervetuloa Bastardoon! Bastardossa tarjoillaan lounasta, drinkkejä ja illallista rustiikkisen italialaisen tunnelman siivittämänä.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa
Liikuntaesteetön
Huomioi erityisruokavaliot
Ilmainen wifi

Arvostelut (13)

Kävimme syömässä lauantai-iltana ja vaikka ravintola oli täynnä niin ruoka tuli kohtuullisen nopeasti ja oli maukasta. Mukava tunnelma Helsingin kattojen yllä. On tullut käytyä aikaisemminkin ja on aina ollut mutkaton palvelu ja visiitti. Tästä puheen ollen, täältä löytyy ehdottomasti valloittavin tarjoilija ikinä! Mieletön asiakaspalvelu mikä nostaa muuten mukiinmenevän paikan pisteitä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 16.02.2020
Arvosana: 0

Palvelu oli ontuvaa. Ainakin kaksi tarjoilijaa puhui ainoastaan englantia. Ei luulisi olevan kovin vaikeaa opetella ymmärtämään tilaukset ja esimerkiksi sanomaan kiitos tai ole hyvä suomeksi.
Viini oli lämmintä ja siitä huomautettuamme saimme uudet lasilliset. Ruoka tuli melko nopeasti, mutta laskua jouduimme pyytämään kaksi kertaa kun ensimmäisellä kertaa sen tuominen unohtui.
Ruoka oli hyvää, mutta ei mieleenpainuvaa. Tällä hinnalla (pizza m. 15 eur) odottaisi hyvää ka mutkatonta palvelua ja asiakkaan parempaa huomioimista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 14.02.2020
Arvosana: 0

Listalta saikin yllättäen vain pizzaa, ja ruoan tulo kesti tunnin lähes tyhjässä ravintolassa. Lisäksi erityistoiveita tilaukseen ei lopulta huomioitukaan. Ruoka sinänsä OK.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 22.12.2019
Arvosana: 0

Ensi visiitti tässä ravintolassa jätti monelta osalta toivomisen varaa. Ruuhkasta tai alimitoitetusta henkilöstöstä johtuen palvelu oli toivottoman hidasta. Pöydän saimme heti, mutta pelkästään juomia odottelimme 40 minuuttia, vaikka vähintä tässä tilanteessa olisi ollut juomien nopea tuominen. Ruoat tulivat tunti saapumisemme jälkeen. Pizzat olivat ihan hyviä perusstandardien mukaan, mutta ottaen huomioon sen mielikuvan mitä ravintoa myy, eivät pizzat vastanneet tasoa. Oma pizzani oli kuivahko ja hieman mauton, oikeastaan vähän pettymys. Kaverini pizza huomattavasti parempi. Kokemus jäi tällä kertaa miinusmerkkiseksi. Tätä kaikkea helpotti tarjoilijoiden ystävällisyys ja se, että juomista ei viivästyksen vuoksi laskutettu. Myös se oli ilahduttavaa, että lapsi sai oman erityisannoksen ja kohtelun.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 27.10.2019
Arvosana: 2

The Best Pizza of my life, ALL FRESH INGREDIENTS. The taste in YOUR MOUTH LINGERS-ON. An unforgettable experience.

THE PIZZA'S ARE COMPARABLE TO THE BEST PIZZA'S IN ITALY.
A MUST TRY PIZZA. DO NOT MISS-OUT ON THIS EXPERIENCE OF GREAT FOOD

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 20.01.2019
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Söimme lohi-risottoannoksen. Risotto oli puuroutunutta tököttiä ja pöytään saapuessa jo vähän haaleata. Lohi oli ok. Kun annoksen hinta oli 25€, niin hinta-laatusuhde jää huonoksi. Helsingistä saa samalla rahalla paljon parempaa, joten ei jatkossa enää tänne.

Palvelu oli neutraalia, ei ystävällistä, mutta ei myöskään töykeätä. Yleensä tarjoilijat kysyy ruokailun jälkeen, että maistuiko, mutta täällä ei kysytty. Ehkä tarjoilijatkin tietää tämän ravintolan valttikortin olevan hieno maisema eikä ruoka.

Ravintola oli aika meluisa eli jos hakee rauhallista jutustelupaikkaa, tämä kannattaa pitää mielessä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 16.12.2017
Arvosana: 0

Kävimme lauantai-iltapäivän lounaalla tyttöystäväni kanssa. Tilasimme kaksi pizzaa.
- palvelu oli erittäin ystävällistä ja nopeaa
- pizzat olivat erittäin hyviä, mutta hinnat 15 ja 18 euroa..
- mukava ilmapiiri ja näköalat ikkunasta ihan jees : )

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 12.11.2017
Arvosana: 0

Söin lounaaksi rapeaa lohta ja hernerisottoa. Lohi oli ihanan rapeaksi käristetty, mutta valitettavasti täysin suolaton. Hätä ei kuitenkaan ole tämän näköinen, sillä osaan lisätä suolaa myös itse :)

Risotossa oli enemmän makua ja suolaa, mutta se olisi ehkä ollut jopa parempi ilman herneitä – pakasteestahan nuo nimittäin olivat, enää ei ole hernekausi. Olin iloisesti yllättynyt, että annoksessa oli mukana tuoretta kirsikkatomaattia, tuoretta basilikaa ja tosi paahdettua porkkanaa: kaikki ihania! Ongelmana vaan oli, etteivät annoksen eri elementit tuntuneet sopivan lainkaan yhteen. Plussaa, että lounaaseen kuului myös antipastipöytä, josta sai muutamaa erilaista salaattia.

Tunnelma Bastardossa oli tosi kiva, rento ja mutkaton, ja palvelu oli ystävällistä. Paljon porukkaa, paljon myös pöytiä varattuina. Ensi kerralla täytynee testata täällä pizza, se on ehkä paikan spesiaali?

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 15€ Lisätty: 30.10.2017
Arvosana: 0

Heput olivat mukavia, mutta lounaan odotteluun meni yli puoli tuntia ruuhka-ajan ulkopuolella. Sienirisotto oli täysin mautona, ja sitä käytettiin lisukkeena, mitä itseään Itlialaisena ravintolana itseään pitävän paikan ei pitäisi tehdä. Hinta oli lisäksi reilusti yli normaalin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 14€ Lisätty: 16.10.2017
Arvosana: 0

Syömässä lounasta annoksena carbonara. Käsittämätön yhdistelmä aineksia täydellisessä epäsuhdassa keskenään ja ilman mausteita. HUonoin carbonara, jonka olen syönyt, ja niitä on aika monta eri puolilta maailmaa. PItäisi kiinnittää selvästi enemmän huomiota siihen, minkä verran annoksessa tulisi olla makua tuovaa kastiketta (ei juuri lainkaan) ja paljonko pekonia (niin paljon, että jäi iso määrä lautaselle). Annokseen kuuluu myös mustapippuria, jota ei näkynyt. Kun hintaa on kuitenkin 18 euroa, hinta-laatu-suhde jää onnettomaksi. Pienellä vaivalla annoksesta saisi jo ihan keskimääräisen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 09.09.2017
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Urho Kekkosenkatu 1, 00100 Helsinki - Reitti
050 5685884
http://bastardo.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita