Keittiö auki

Bastardo

italialainen
Arvosana 3.2 / 5

Ciao Belli, tervetuloa Bastardoon! Bastardossa tarjoillaan lounasta, drinkkejä ja illallista rustiikkisen italialaisen tunnelman siivittämänä.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Liikuntaesteetön
Ilmainen wifi

Arvostelut (10)

Ensi visiitti tässä ravintolassa jätti monelta osalta toivomisen varaa. Ruuhkasta tai alimitoitetusta henkilöstöstä johtuen palvelu oli toivottoman hidasta. Pöydän saimme heti, mutta pelkästään juomia odottelimme 40 minuuttia, vaikka vähintä tässä tilanteessa olisi ollut juomien nopea tuominen. Ruoat tulivat tunti saapumisemme jälkeen. Pizzat olivat ihan hyviä perusstandardien mukaan, mutta ottaen huomioon sen mielikuvan mitä ravintoa myy, eivät pizzat vastanneet tasoa. Oma pizzani oli kuivahko ja hieman mauton, oikeastaan vähän pettymys. Kaverini pizza huomattavasti parempi. Kokemus jäi tällä kertaa miinusmerkkiseksi. Tätä kaikkea helpotti tarjoilijoiden ystävällisyys ja se, että juomista ei viivästyksen vuoksi laskutettu. Myös se oli ilahduttavaa, että lapsi sai oman erityisannoksen ja kohtelun.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 27.10.2019
Arvosana: 0

The Best Pizza of my life, ALL FRESH INGREDIENTS. The taste in YOUR MOUTH LINGERS-ON. An unforgettable experience.

THE PIZZA'S ARE COMPARABLE TO THE BEST PIZZA'S IN ITALY.
A MUST TRY PIZZA. DO NOT MISS-OUT ON THIS EXPERIENCE OF GREAT FOOD

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 20.01.2019
Arvosana: 0

Söimme lohi-risottoannoksen. Risotto oli puuroutunutta tököttiä ja pöytään saapuessa jo vähän haaleata. Lohi oli ok. Kun annoksen hinta oli 25€, niin hinta-laatusuhde jää huonoksi. Helsingistä saa samalla rahalla paljon parempaa, joten ei jatkossa enää tänne.

Palvelu oli neutraalia, ei ystävällistä, mutta ei myöskään töykeätä. Yleensä tarjoilijat kysyy ruokailun jälkeen, että maistuiko, mutta täällä ei kysytty. Ehkä tarjoilijatkin tietää tämän ravintolan valttikortin olevan hieno maisema eikä ruoka.

Ravintola oli aika meluisa eli jos hakee rauhallista jutustelupaikkaa, tämä kannattaa pitää mielessä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 16.12.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kävimme lauantai-iltapäivän lounaalla tyttöystäväni kanssa. Tilasimme kaksi pizzaa.
- palvelu oli erittäin ystävällistä ja nopeaa
- pizzat olivat erittäin hyviä, mutta hinnat 15 ja 18 euroa..
- mukava ilmapiiri ja näköalat ikkunasta ihan jees : )

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 12.11.2017
Arvosana: 0

Söin lounaaksi rapeaa lohta ja hernerisottoa. Lohi oli ihanan rapeaksi käristetty, mutta valitettavasti täysin suolaton. Hätä ei kuitenkaan ole tämän näköinen, sillä osaan lisätä suolaa myös itse :)

Risotossa oli enemmän makua ja suolaa, mutta se olisi ehkä ollut jopa parempi ilman herneitä – pakasteestahan nuo nimittäin olivat, enää ei ole hernekausi. Olin iloisesti yllättynyt, että annoksessa oli mukana tuoretta kirsikkatomaattia, tuoretta basilikaa ja tosi paahdettua porkkanaa: kaikki ihania! Ongelmana vaan oli, etteivät annoksen eri elementit tuntuneet sopivan lainkaan yhteen. Plussaa, että lounaaseen kuului myös antipastipöytä, josta sai muutamaa erilaista salaattia.

Tunnelma Bastardossa oli tosi kiva, rento ja mutkaton, ja palvelu oli ystävällistä. Paljon porukkaa, paljon myös pöytiä varattuina. Ensi kerralla täytynee testata täällä pizza, se on ehkä paikan spesiaali?

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 15€ Lisätty: 30.10.2017
Arvosana: 0

Heput olivat mukavia, mutta lounaan odotteluun meni yli puoli tuntia ruuhka-ajan ulkopuolella. Sienirisotto oli täysin mautona, ja sitä käytettiin lisukkeena, mitä itseään Itlialaisena ravintolana itseään pitävän paikan ei pitäisi tehdä. Hinta oli lisäksi reilusti yli normaalin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 14€ Lisätty: 16.10.2017
Arvosana: 0

Syömässä lounasta annoksena carbonara. Käsittämätön yhdistelmä aineksia täydellisessä epäsuhdassa keskenään ja ilman mausteita. HUonoin carbonara, jonka olen syönyt, ja niitä on aika monta eri puolilta maailmaa. PItäisi kiinnittää selvästi enemmän huomiota siihen, minkä verran annoksessa tulisi olla makua tuovaa kastiketta (ei juuri lainkaan) ja paljonko pekonia (niin paljon, että jäi iso määrä lautaselle). Annokseen kuuluu myös mustapippuria, jota ei näkynyt. Kun hintaa on kuitenkin 18 euroa, hinta-laatu-suhde jää onnettomaksi. Pienellä vaivalla annoksesta saisi jo ihan keskimääräisen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 09.09.2017
Arvosana: 0

Lauantai-iltapäivän myöhäinen lounas ja ajatuksena mennä kokeilemaan Kampin Kortteliravintoloita ilman sen tarkempaa määränpäätä. Hetken aikaa kierrettyämme päädyimme Bastardoon pienen jono houkuttelemina. Saimme pöydän melkein heti, joten ei muuta kuin menun kimppuun. Lista oli lyhyt ja selkeä, joka myös nosti odotukset ehkä hieman korkeammalle. Valitsimme alkuun Fritto Miston ja pääruoiksi sienirisoton ja pizzan (en muista minkä, joku tulinen). Juomiksi olutta ja kokista. Palvelu oli kohtuullisen mukavaa, ja toimi 100% englanniksi (tätähän Hesarin toimittajat aina muistavat ihailla, Helsinki on nyt oikeasti kansainvälinen kun ravintoloissa ei välttämättä enää saa palvelua suomeksi).

Fritto Misto tuli kohtuullisen nopeasti ja annos oli ihan riittävä kahden hengen alkupalaksi. Friteeratut kesäkurpitsaviipaleet olivat annoksen parasta antia, muut eli sipulirenkaat, katkaravut ja mustekala tyypillistä Suomi-tasoa, eli liian taikinaisia ja mössöisiä. Note to self: friteerattua mustekalaa ei kannata tilata missään muualla kuin niissä maissa joissa sen tietää olevan tuoretta.

Pääruoat olivat hieman kaksijakoinen kokemus. Pizza oli ihan hyvä, ja riittävän tulinen, mutta risotto harmittavan vetinen ja mukana olleet pähkinät eivät mielestäni tuoneet annokseen mitään lisäarvoa. Tilanne parani hieman kun pyysin lisää parmesaania (jota sainkin ison kupillisen), jonka avulla risoton rakenne ja maku hieman paranivat. Annos oli aika reilun kokoinen, kaikkea en edes jaksanut syödä.

Kun olimme syöneet ja valmiit, alkoi taas tyypillinen tarjoilijanmetsästys jotta saisimme laskun. Tämäkin ärsyttää suomalaisissa ravintoloissa, miksi laskun saaminen kestää aina niin tuhottoman kauan? Laksun loppusumma oli 61€, mikä oli suoritukseen nähden kalliinpuoleinen hinta.

Plussaa annan kuitenkin mukavasta miljööstä, koko ravintolakerros näytti houkuttelevalta, ja saatanpa poiketa täällä toistekin, esim. Fisken på Diskenissä (mikä ihmeen ruotsalaisnimien aalto Helsingin ravintoloissa on menossa tällä hetkellä..?)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 05.04.2017
Arvosana: 0

Valitsin lounasvaihtoehdoista Salad A:n, joka ei sisältänytkään lehtikaalia (=kale), eikä mantelia (=almonds), kuten ruokalista lupasi. Sen sijaan salaatin pohja oli pelkkää etikkamarinoitua valkokaalia, jota reunusti punakaali. Mantelit oli korvannut jokin muu pähkinämurske.

Ystävällinen tarjoilija toi palautteen jälkeen tilalle salad B:n, joka ei sekään ollut kummoinen. Oli pakko käydä ostamassa jäätelö jälkiruoaksi, jotta sai epämiellyttävän etikkaisen maun pois suusta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 28.12.2016
Arvosana: 0

Tutustuin ravintolaan ensimmäistä kertaa kiireiseen lounasaikaan, jolloin Kampin Kortteli-ravintola-alue kuhisi uusiin ravintoloihin tutustumassa olevaa porukkaa.

Valitsin listalta tomaatti-oliivi-pastan hintaan 12€. Ikävä sanoa, mutta annos oli karkea pettymys. Oliivit oli jauhettu tomaattikastikkeen sekaan, jolloin tomaatin raikas hapokkuus oli muuttunut tummansävyiseksi rakenteettomaksi massaksi, josta puuttui rakenne ja raikkaus. HInta ei ollut hyväksyttävissä – etenkään lounasaikaan. Taustalla soi hektinen tekno kuin hoputtaen asiakkaita syömään annoksensa nopeasti. Kokonaisuutta korosti vielä tuoreen ravintolan henkilökunnan säntäily. Prosessit eivät sekvästikään olleet vielä hallussa.

Käynnin perusteella en tule vierailemaan Bastardossa vähään aikaan, mutta annan kyllä ravintolalle vielä uuden mahdollisuuden jahka alkukitka on hieman helpottanut ja homma luistaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 07.12.2016
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Urho Kekkosenkatu 1, 00100 Helsinki - Reitti
050 5685884
http://bastardo.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita