Keittiö auki

Picnic Kamppi

kahvila
Arvosana 2 / 5

Arvostelut (30)

Lounasaikaan jonotettiin kahvit ja ruistoastit. Ymmärrän, että jonon täytyy liikkua, mutta äitini yksinkertaisesti kysyessä "asiakaspalvelijalta" mitä täytevaihtoehtoja löytyy, ei vaaleahiuksisen kassaneidin asenteellinen silmienpyörittely ainakaan auttanut asiaa. Perässämme jonottaneita baskeripäisiä mummoja kävi jo valmiiksi sääliksi, kun arvasi mitä huokailuja he todennäköisesti tulivat saamaan. Tilaa olisi pienissä pöydissä mahdollisesti ollutkin, jos olisi ensin kuluttanut tovin jos toisenkin roudaten niille kasaantuneita lika-astiaröykkiöitä. Piipparilla sai hakea sapuskat tyytymättömän näköiseltä neidiltä. Toastit oli herkullisia, avokado ja kuivatut tomaatit rapsakalla ruissarilla oli ihana yhdistelmä ja kahvi maistui kahville. Palvelu suoraan peestä, Kampin ihmisvilinää oli kiva katsella.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 21.01.2017
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.01.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Today I visited Picnic inside Kamppi in Helsinki and the experience was not pleasant. To start off, there was no English labels on any of the menu boards. When I was in line, the male cashier skipped right over me and started waiting on the next customer in Finnish. I don't know if Finns are a priority in here, but it's extremely rude to ignore the customer in front of the line. I also found out that the finnish customer behind me was explained to all the breakfast combos the place offers before he made his final choice of purchase. The same courtesy was not shown to me, the cashier explained nothing whatsoever. I urge the place to show a little more respect to the non-Finn customers. The food choices was very limited, the bread type is all similar and I couldn't find a sandwich with tomatoes.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.09.2015
Arvosana: 0

Paikka on liian täysi ja usein todella sotkuinen. Muuten kiva paikka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 22.12.2014
Arvosana: 0

Pöydät täynnä tarjottimia ja haluton asiakaspalvelu. Ruoka kuitenkin hyvää peruspicniclaatua.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 08.06.2014
Arvosana: 0

Täällä kerran kävin ja toiste en tule. Asiakaspalvelu törkeää, nainen joka ei soveltunut ammattiinsa ollenkaan. Toiste tähän paikkaan en tule.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.02.2014
Arvosana: 0

Söin elämäni mauttomimman ja huonoimman pasta carbonaran lounaalla Kampin Picnicissä. Pasta oli mautonta, lähes kylmää ja yhteen klimppaantunutta. Pekonisiivut olivat kumimaisia ja sitkeitä (kaikki 6kpl). Ainoa positiivinen annoksessa oli ne kaksi basilikan lehteä. Syömättä jäi puolet.

Yli 9 euron hinta on törkeä ottaen huomioon annoksen laadun. Perinteisessä carbonarassa on makua, suolaa, valkosipulia, reippaasti pippuria, kananmunaa, vahvaa juustoa... Mitään näistä ei löytynyt syömästäni annoksesta.

Ainahan sitä on tiennyt että koko Picnic on ylihinnoiteltu ja pääosin ruoka on kehnoa, mutta aina välillä sitä yrittää kokeilla uudelleen. Vain pettyäkseen uudelleen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 30.01.2014
Arvosana: 1

Kampin picnic E-kerros.
Palvelu: Tilasin toastin. Maksoin ja jäin odottamaan viereen. Aikaa kului ja kului.. kunnes yksi asiakas jonossa tilasi saman toastin kuin minä. Ja kappas, eihän sitä minun toastia oltu alunperinkään laitettu valmistumaan. Samalla se sitten heitettiin parilaan. Tässä vaiheessa olisi kohteliasta ilmoittaa asiakkaalle että pahoittelen, olemme unohtaneet tilauksesi. MUTTA ei! Odotin toastia yhteensä 10min. Lopulta se ihan pokkana annettiin käteen, eikä sanottu mitään pahoitteluja. Ihanku asiakas ei tätä huomaisi!! Jos olisi pahoiteltu niin olisin ollut tyytyväinen.

Toast ihan hyvää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.12.2013
Arvosana: 0

Salaatti erinomainen ja henkilökunnan palvelu hyvä.
Paikka täynnä koska kirjoja lukevat nuoret blokittavat 4 hengen pöytiä yksinään ja kiire heillä ei tunnu olevan minnekään. Voisiko henkilökunta hienovaraisesti puuttua asiaan?

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 20.09.2013
Arvosana: 2

Kävin syömässä aamupalatarjouksen (4,90 €), johon kuuluu mehu, croissantti ja kahvi/tee. Erehdyin ottamaan kahvin, se oli kamalaa kuraa. Suurissa termospöniköissä pohjaan palanut kahvi on kaukana tuoreesta. Kahvin join puoliksi. Croissantin taikina oli pohjasta raaka. Näytin sitä myyjälle ja sain tilalle uuden, joka oli melkein yhtä raaka sekin. Myyjä pahoitteli raakaa taikinaa "on vaan täytetty nämä niin nopeasti paistamisen jälkeen". En toiste mene.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 23.04.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Urho Kekkosen katu 1, 00100 Helsinki - Reitti
0207 590 300
http://www.picnic.fi/kahvilat/?pid=1&lid=35

Vaihtoehtoisia ravintoloita