Avautuu 09:00

Cafe & Restaurant Piritta

ruokaravintola ja kahvila
Arvosana 2 / 5

Cafe & Restaurant Piritta on viihtyisä merenrantaravintola kantakaupungin ytimessä kulttuurihistoriallisessa Tokoinrannassa.

Uudistunut, A-oikeuksin varustettu ravintolamme palvelee aamusta iltaan ympäri vuoden.

Nappaa loistovire päivään monipuolisella aamiaisellamme tai päivittäin vaihtuvalla lounaallamme.

Kokeile uudistunutta a la carté -listaamme sekä sunnuntaibrunssiamme, joka kokoaa yhteen city-elämästä nauttivat herkkusuut vauvasta vaariin.

Kahvilan vitriinissä on aina tarjolla herkullisia leipiä, suolaisia ja makeita leivonnaisia ja juomia moneen makuun.
Ammattitaitoiset baristamme valmistavat erikoiskahveja.
Teen ystäviä hemmotellaan runsaalla haudutetulla teevalikoimalla.

Stadin parhaalla terassilla nautit kupposen kuumaa tai lasillisen kylmää kaikkina vuoden aikoina!

Kabinetissamme järjestyvät myös kokoukset ja tärkeät tapaamiset, edullista parkkitilaa on lähistöllä runsaasti.

Kulttuurinnälkää tyydyttävät puolestaan Pirittan monipuoliset tapahtumaillat.

Kuvia viihtyisästä ravintolastamme löytyy kuvagalleriastamme.

Ja Facebookista löydät meidät nimellä Cafe Piritta.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (21)

Mielestäni mukava lounaspaikka. Ruokavaihtoehtoja on vain muutama, mutta usein joukossa jotakin mieluista. Alkusalaattipöydän taso tosin vaihtelee suuresti. Perus salaatti, kurkku, tomaatti yms löytyy aina, mutta muu tarjonta on välillä hyvin ohutta. Toisinaan taas erittäin positiivinen yllätys.

Ruoka on kaikkineen melko perushyvää. Normaaliin n. 10 € lounashintaan nähden ihan ok. Välillä se toki voisi olla hieman yllätyksellisempääkin. Paikka on kuitenkin hyvin viihtyisä, eikä yhtä meluisa kuin uset muut täydet lounasravintolat. Kesällä myös terassi on hyvin viihtyisä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 09.02.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

We have eaten many times at Café Piritta in the last 3 years. We always enjoyed eating there for lunch, brunch or dinner. On our last two visits, we were really disappointed. Brunch was real not worth it, too expensive for the quantity and quality of ingredients served. Lunch was very average: pasta and pasta and salt.
Still a great place for a coffee... not for food though.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 22€ Lisätty: 13.10.2017
Arvosana: 0

Surullista,että noin hyvällä paikalla oleva ravintola ei pysty parempaan ruokatarjontaan.
Alkupalaksi otetut parsat olivat koko aterian parhaat-ei moittimista. Karitsan potka oli saatu TODELLA kuivaksi ja sen myötä mauttomaksi. Lihaa sai riipiä irti hampaat irvessä. ( Olen saanut suussa sulavaa potkaa opetusravintolassa). Seuralaisen lohiannos taas lillui rasvassa.
Jälkiruoka cremebrulee oli keskinkertaista. Makuelämykset eivät kohonneet huippuunsa ja se oli tuolla hinnalla todella iso PETTYMYS. Enpä aio toiste rahojani tuonne tuhlata. Parempiakin paikkoja löytyy aivan lähistöltä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 38€ Lisätty: 21.05.2017
Arvosana: 0

Tulipa taas käytyä työkavereiden pakottamana. Joka ikinen kerta sama ongelma: annokset kateissa, tämä oli kolmas kerta peräkkäin. Älä tule jos pitää varmasti saada safka nopeasti.

Sienipyttipannu oli kuitenkin oikein hyvä!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 09.09.2016
Arvosana: 0

Aurinkoterassilla välipalalla. Piritassa on kiva aurinkoinen terassi. Se veti puoleensa. Söimme salaatit. Valitsimme isommat koot, mutta täytyy sanoa, että pieniä ne olivat. Vuohenjuustosalaatti oli itse vuohenjuustoa lukuunottamatta aika mautonta. Kiva terassi käydä levähtämässä, mutta ensi kerralla vain lasillisella kuohuvaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 19.08.2015
Arvosana: 0

Otin sormisyötävistä kanan ja cevichen. Kana oli ok-syötävää, mutta ceviche ei ollut oikeasta cevichestä kuullutkaan. Mautonta oli. Sinänsä lupaavan kuuloinen lista, mutta mauttomaksi jäi myös muun seurueen valinnat.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 27.07.2015
Arvosana: 0

Kesä yllätti ravintoloitsijan. 45 minuuttia sai odottaa lounasta, joka oli mauttomin avokadopasta ikinä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.07.2015
Arvosana: 0

Lounasaikana, ei tiskiltä löytynyt mitään gluteenitonta. Ei suolaista eikä makeaa. Silloin on vaikea arvostella muuta kuin kahvia. Joka oli hyvää. Monessa paikassa on gluteenittomat vaihtoehdot tarjolla vitriinissä, jos niin ei ole, niin saa yleensä jonkun microssa sulatetun pullan/muffinssin, joka on jo niin nähty. Tämän kokemuksen pelossa, en tiedustele kassalta erikseen, onko mitään gluteenitonta. Moni kahvila on huomannut, että gluteenittomat vaihtoehdot menevät kaupaksi, muillekkin kuin keliaakikoille. Tästä voisi Piritta ottaa oppia. Erikoisruokavaliot huomioivat paikat ovat usein ihan täynnä väkeä. Sijainti, ja avarat ja valoisat sisätilat ovat plussaa. Kummastuttavaa on: todella matala tarjoululinjasto, josta kassa ei näe mitä asiakas on tarjottimelle kerännyt: tähystää sitä kattoon kiinnitetyn peilin kautta....

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 3€ Lisätty: 08.05.2015
Arvosana: 0

Huono palvelu! Ruoka ei ollut sitä mitä tilasin. Selittelyä, ei asiakaslähtöisyyttä. Kovat hinnat huono palvelu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.11.2014
Arvosana: 0

Kävimme ystäväni kanssa sunnuntaina päivä kahvilla klo 15. 00 jälkeen. Brunssi oli siis juuri loppunut ja samoin oli näköjään kaikki muukin. Lautasia ei näkynyt missään, sain viimeisen leivoshaarukan, kakkuvitriinissä oli ainoastaan 2 palaa kasvispiirakkaa, pari sämpylää ja porkkanakakkua. Onneksi porkkanakakku oli hyvää kun oli ainoa makea mitä vitriinistä löytyi. Tilasin myös latten, jolloin tarjoilija kysyi haittaako jos hän tekisi juoman suureen kuppiin kun latte-lasit ovat loppu. Sain kahvini viimeiseen kuppiin kahvikoneen päällä ja pöydässä huomasin kupin olevan likainen. Pitkän jonon vuoksi en jaksanut lähteä enää valittamaan asiasta. Jonossa ollessani edellä oleva mieskään ei saanut toivomaansa kuohuvaa kun proseccokin oli loppu. Moisilla hinnoilla luulisi tarjonnan olevan vähän parempi varsinkin lämpimänä, aurinkoisena sunnuntaina.. Mukava suuri terassi ei pelastanut tällä kertaa..

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.09.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (3)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Eläintarhantie 12, 00530 Helsinki - Reitti
09-7531732
http://www.piritta.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita