Ei tietoa

Club Aussie Bar

bar food
Arvosana 1 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (17)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Sisäänkäynnissä ja narikassa henkilökunta erittäin ammattitaidotonta ja ylimielistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.03.2015
Arvosana: -1

Terrible experience. Takkia ei meinannut saada millään narikasta,koska minulle oli annettu väärä narikkalappu. Väitettiin, että olin tuonut narikalapun joltain toiselta ilalta, minkä tiesin olevan aivan mahdoton väite. Ehdotin, että tulisin narikkahenkilön kanssa etsimään takkia, mutta tämä ei käynyt. Tässä vaihessa sanoin,että alan varoittaa sisääntulevia asiakkaita siitä, että he eivät välttämättä saa takkejaan takaisin. Tästä suivaantuneena narikkahenkilö pyysi ovimiestä heittämään minut ulos. Uhkasin poliisilla, jonka jälkeen hetken värjöteltyäni takki jotenkin sitten löytyikin sieltä narikasta. Narikahenkilö on täysin asiakaspalvelutehtävään sopimaton. En ikinä astu jalallanikaan tähän paikaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.12.2014
Arvosana: 2

Cool staff, good food and drink pleasant choice. Bibi

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 26.07.2014
Arvosana: 0

Yökerho, josta saa päiväsaikaan hyvää pizzaa. Taco-pizza oli raikas ja ehdottomasti paras Suomessa kokemani cross-kitchen -pizza ja oli hintansa väärti. Baarina ja yökerhona paikka ei ole erityisen viihtyisä ja palvelu on ajoittain varsin töykeää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 07.01.2014
Arvosana: 0

Todennäköisesti keskustan surkeinta palvelua. Uudet ovimiehet todella ammattitaidottomia. Baarimikkojen asiakaspalvelutaso vaihtelee liian paljon. En suosittele kenellekään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.12.2013
Arvosana: 0

Aikomuksemme oli mieheni kanssa tulla katsomaan millainen paikka on kyseessä ,olimme selvinpäin ja mietimme siinä oven edessä että mennäänkö vaiko ei ja sitten kun päätettiin että mennään niin portsari ovella kehoitti erittäin törkeällä kielenkäytöllä jatkamaan katua eteenpäin,että meillä ei olisi mitään asiaa kyseiseen paikkaan koska pohjia oli sen verran reilusti. Kyllä siinä suu loksahti auki,varsinkin kun emme olleet nauttineet muuta kuin raitista ilmaa .
Siitä voin olla varma että ikinä en enää yritäkään mennä kyseiseen paikkaan en missään enkä koskaan ja kerron kyllä kohtelusta muillekkin. Ehkä olimme väärän ikäisiä tai väärin pukeutuneita kyseiseen paikaan ,mutta jos baari pitää palveluksessaan yhtä surkeita asiakaspalveluun sopimattomia henkilöitä niin tuskin on kovin suosittu. Onneksi olimme ystävällisesti tervetulleita läheiseen irkku bubiin

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 22.07.2013
Arvosana: 2

Sama ongelma narikasta kävi meillekin et suuria määriä ihmisiä otetaan sisään vaikka narikka oli täynnä. Siitä vaan tanssimaan toppatakin kanssa yli 20 asteessa huoneessa. Eilen ku kävin täällä uudestaan. Paikalla pyörii vanilla icea ja chest hair fabio. Pöydällä kävi puolialastomia teinejä tanssimassa jatkuvasti ja juomalasit potkittiin huviksen alas. Ei muuta ku vaatteet pesulaan. Pelottaa edes seistä niiden lähellä ku näkee se puinen pöytälevy väntyy ja heiluu ikävästi. Musiikki ei ollu kummallinen. Ilmapiiri ok. En tulis käymään uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.04.2013
Arvosana: -2

Must say, since opening last year the place is just getting better and better.
The food is amazing, absolutely the best bar food I have ever eaten.
Great drink specials early evenings too.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 16.03.2013
Arvosana: -1

KAMALA KOKEMUS. En voi sanoa mitään, ruoasta kun en syönyt. mutta teidän palvelu oli hirveää. Oli aivan naurettavaa, että teidän narikka oli täynnä kun tulimme sisään ystäväni kanssa. Minulla oli takin lisäksi iso laukku, jota en saanut narikkaan, koska se oli niin täyteen ahdettu.

Lipunmyyjä puhui pelkästään englantia, vaikka selvästi huomasi, että olen suomalainen....no jaa, ehkä se kuuluu sitten teidän ideaan, mutta en käsitä miksi se ei voi puhua suomea, jos kerran olen suomalainen? Jonotimme narikassa 10min ja sen jälkeen yritimme ahtautua siihen pieneen tilaan, jottai saisimme juotavaa. Jonotus tiskille oli vielä pidempi kuin itse narikkaan, joten käännyimme takaisin narikkaan, otimme takit ja menimme toiseen ravintolaan, jossa palvelu oli huomattavasti parempi ja tuntui, että meistä välitetään. Harmitti, ettei saanut rahojaan takaisin, vaikka palvelu oli loukkaavaa ja välinpitämätöntä.

Tehkää sille narikalle jotakin ja pitäkää asiakaspalvelukoulutusta työntekijöille. Portsarille pisteet palvelusta, osasi hommansa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.02.2013
Arvosana: -6

The club on Saturday night was one of the worst club experiences I have had. Too much people in too small place. And the cloakroom was full.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.12.2012
Arvosana: -1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Vilhonkatu 6, 00100 Helsinki - Reitti
http://club.aussiebar.xxx/

Vaihtoehtoisia ravintoloita