Ei tietoa

Il Treno

Arvosana 3.8 / 5

Arvostelut (13)

Hyvä lounas oli. Menen uudestaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 18.10.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ravintolan seinässä ulkona isot plakaatit siitä, kuinka keittiö auki ad 20:30. Sisään mennessä baarimikko vaivautui nyökkäämään tervehdyksen, mutta kertoessamme että tulisimme syömään, ei enää vaivautunut nostamaan katsetta silmälasinpyyhintäoperaatiostaan vaan totesi nuivasti että keittiö on mennyt kiinni klo 18. Ei pahoitellut saati hyvästellyt. Jäi nälkä ja fiilis töykeästä palvelusta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.11.2015
Arvosana: 1

Käyn useasti syömässä sillä ruoka on kohtuuhintaista 8-15€ ja laadultaan hyvää. Perinteinen Lohikeitto n. 8€ on yksi suosikeista ja on hyvin tehty ja maukas.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 15.11.2015
Arvosana: 0

Hyvät ruoat ja palvelu. Mukava ja siisti lähiöpaikka, jossa silti fiksu asiakaskunta ja mutkaton palvelu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 20.01.2014
Arvosana: -1

Ohi ajaessa pälkähti päähän ajatus noutopizzasta. Muutama vuosi olikin jo vierähtänyt edellisestä käynnistä, jolloin lounas oli asiallinen. Nyt mukaan lähti tarjousnoutis kuudella eurolla, mutta ei kyllä hymyilytä yhtään vaikka halpaa olikin.

Pizzapohja oli pullaa, rapeudesta ei tietoakaan. Tomaattikastiketta hallitsi pippurisuus ja "tummuus" raikkauden sijaan. Täytteiden määrä oli niukan ja puutteellisen välissä. Valitan, en olisi halunnut kirjoittaa tätä mutta en näe mitään järkeä vetää hintoja alas jos laatu seuraa mukana. Il Trenolla on ollut hyvä maine ruokapaikkana - omassa kategoriassaan toki - mutta nyt en tiedä mitä sanoa. Toivottavasti muut safkat ovat pitäneet pintansa, pizzan vuoksi ei kannata raahautua paikalle.

Pullaa, josta jää tympeä maku suuhun ja kaiken huipuksi nälkä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 6€ Lisätty: 25.11.2013
Arvosana: 0

Ei voinut syödä kun kukaan ei tullut palvelemaan vaikka odotimme 20 minuuttia

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 20.10.2013
Arvosana: 0

Ruokailutapahtuma ajoittui varhaiseen iltaan. Ruokailevia asiakkaita puolisen kymmentä.Liekkö keittiössä ollut pasmat sekaisin kyseisenä ajankohtana.Saatuamme pizzat,reunat olivat leveälti todella kuivat kun pizzajuusto oli heitetty kasaksi keskelle.Täytteet oli viskelty mytyiksi epäsiistillä tavalla.Suurin yllätys tuli kuitenkin maussa.Ei oikein tunnistanut mitä söi,kun pippuria oli pizzassa niin,että peitti kaiken muun maun alleen.Harmittava amatöörimäisyyttä pitkän linjan ruokapaikalta!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 31.01.2013
Arvosana: -1

Hyvien pizzojen paikka oman mainonnan mukaan. Jotta mainonnan lupaukset täyttyisivät,olisi kyllä pienen tarkistuksen paikka.Taso omien käyntikertojen perusteella kovin vaikea määrittää kun pizzoja "vaivaa" epätasainen laatu.Joskus pohjasta puuttuu tyystin suola.Pizzapohjahan on leipää ja leipää ilman suolaa ei pelasta mikään.Ei korjaa tilannetta vaikka kuinka olisi suolasia leikkeleitä täytteinä.Pizzakastiketta on vaivannut useasti liika happamuus .Pääraaka-aine,tomaatti kun on luontaisesti hapan,niin kastike saisi olla hiukan makeutettu(sokerilla).Juustoa aina pizzan päällä reilusti,mistä suuri kiitos.Valitettavasti juustonystävä ei tästä paljon hyödy kun valittu juusto on melko mauton.Esim.Emmentalia käyttämällä saataisi mahtava maku-ja aromi aikaiseksi.Siis lyhykäisyydessään:tuntuu keittiössä olevan kova yritys päällä,mutta makuun ja tasalaatuisuuden saavuttamiseksi olisi tehtävä kovasti töitä joka päivä.Valitettavasti kun epäonnistumiset kasvattavat välin seuraavaan käyntikertaan ties kuinka pitkäksi!Pienenä lisänä vielä ihmetyttää kun valkosipulista veloitetaan erikseen,voisi kuulua veloituksetta,hyvän mielen palveluna!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 26.11.2012
Arvosana: 0

Pizzat ovat aina olleet ja ovat edelleenkin erittäin maittavia ja hyviä - pohja on sopivan rapea eikä rasvainen. Täytteet vaikuttavat tuoreilta ja laadukkailta. Helmi Itä-Helsingin pizzaa tarjoavien ravintoloiden joukossa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.08.2012
Arvosana: 0

Mellunmäen olohuone metroaseman
alatasolla. Pizzoja, kala- ja liha-annoksia. Pizzat isoja, paljon täytettä ja rapea pohja.
Noutopizzakulttuuri.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 12.06.2011
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Pallaksentie 4, 00970 Helsinki - Reitti