Keittiö auki

Kahvila Harlekiini

kahvia, pullaa
Arvosana 3.4 / 5

Arvostelut (6)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Olen käynyt aamupuurolla ja välipalalla töihin mennessä. Tietty kassaneiti on aina kuin myrkyn niellyt eikä tule hyvä fiilis päivän aluksi. Ruuassa ei valittamista. Viimeksi olin laittanut kolikot pöydälle valmiiksi. Kassaneiti heitti puurolautaset (niitä on kaksi sen takia, koska kuulemma toisesta tippuu) kolikoiden päälle. Kun totesin missä maksu kassaneiti tuhisi, kun joutui poimimaan rahat pöydältä. Asun itse lähellä ja Hakaniemen metrohallin vakikahvila valitettavasti remontissa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.12.2014
Arvosana: 0

Kerrassaan mainio paikka, jossa tunnelma on jostain 1950 luvun puolivälistä taulut seinällä ovat vähintääkin "erikoisia" ja menevät niin överiksi värinkäytössä, että
hirvittää, mutta tunnelma on silti hieno. Kahvileivät ja pullat tehdään itse, joten ei tarvitse syödä näitä joka paikassa tarjottavia kolmioleipiä. Ehdottomasti kannattaa tutustua.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.08.2013
Arvosana: 0

Päivän lounasvaihtoehdot olivat jauhelihakeitto ja kanakeitto. Valitsin kanakeiton ja hyvää kotiruokaa, iso annos. 5.60€ hintaan kuului myös ruokajuoma, leipä ja kahvi. Hinta on siis kohdillaan. Vanhaa huoltoasemameininkiä hyvässä mielessä. Tykkäsin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.08.2012
Arvosana: 0

Taisin mennä kahville väärään aikaan, kassaneiti oli kuin myrkyn juonut. Palvelu oli epäkohteliasta ja tylyä. Eipä tarvitse mennä uudelleen tähän kahvilaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.11.2011
Arvosana: -2

You go there early in the morning, you can have a sandwich, a boiled egg, orange juice, and usual finnish coffee for 5 €. That's a fair deal I think. There's nothing absolutely impressive about the place but it's fine if you want to go and read a bit in peace.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 5€ Lisätty: 25.09.2011
Arvosana: 1

Old times.
Vanha kunnon Harlekiini, tuo porthaninkatulainen kahvila. Meteli on terassilla parhaimmillaan aikamoinen. Viereinen Oiva pitää huolen siitä, jos Harlekiinin jengi ei itse siihen pysty. Useimmiten pystyy. Täällähän käy siis erityisjengiä, voin kertoa. Palvelu on rouvavetoista, todella ystävällistä ja kansanomaista. Huoltoasemameininkiä. Ajan kulun unohtamista. Sydänkalliolaiseen ympäristöön juuri sopivaa. Peliautomaatit. Maitoa ja sokeria mukaan.

Aamupuuro tippuu hyvin nousuhumalan seassa, kahvi & kotipulla -yhdistelmä on ollut perinteisen maistuva. Puuro pari euroa, kahvi ja mikä vaan pulla reilun kolme. Ei paha. Lisäksi keittiö valmistaa päivän ajaksi aina sopat kattilaan. Joskus on ilmeisesti jopa kahta. Päivän keitto maksaa 4,20€, leivän ja kaffen kanssa taitaa olla 5,50€. Nyt oli aika tsekata tämäkin.

Hernekeitto ja pannari, 5,20€. Ei paha. Hernaria ladotaan lautaselle järkyttävä altaallinen. Homma on juuri oikeassa koostumuksessa, herneet oikein koossa. Palvikinkkuun tehty soppa on myös tarjoilulämpötilaltaan mainio. Turun Sinappi -puteli nojaa tiskiin. Pannukakku on hyvänkokoinen, perustavaraa. Hillo on tehtaalta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 4€ Lisätty: 21.07.2011
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (2)


Sijainti

Porthaninkatu 5, 00530 Helsinki - Reitti
09 767 969

Vaihtoehtoisia ravintoloita