Ei tietoa

Katajanokan Pizzapalvelu

Arvosana 1.7 / 5

Arvostelut (6)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Pizzeria on sisältä ERITTÄIN ankean, nuhjuisen ja epähygieenisen näköinen. Ehdottomasti (ulkonäöltään) kamalin ruokapaikka, jossa olen ikinä käynyt.
Pizzoihin ei laitettu oikeita täytteitä ja maistuivat aika ankeilta. Pahinta kuitenkin oli se, että pizzanpaistajan karvainen perse vilkkui ruokailijoille!!
En voi suositella paikkaa kenellekkään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.05.2015
Arvosana: 0

Tilasimme pizza-online kautta pizzat, jotka olivat ihan ok laadultaan. Toimituksen yhteydessä toimittaja pyysi, ettemme enää tilaisi heiltä koska asumme niin "kaukana", kuitenkin niin lähellä että olemme heidän toimitusalueen sisällä?

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 18.03.2015
Arvosana: 0

Eivät ymmärtäneet, mitä täytteitä halusimme pitsaan. Vaikka varmistettiin, että tilaus meni oikein perille, pitsassa oli vääriä täytteitä.
Pitsassa maistui myös ikävästi home. Tomaattikastiketta ei ollut nimeksikään. Emme tilaa täältä enää pitsaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 22.08.2014
Arvosana: 0

Paikkana ei mikään erityisen miellyttävä. Synkkä, epäsiisti ja tunkkainen. Asiakaspalvelu epäystävällistä, kommunikointi haastavaa. Mukaan otettu kebab ranskalaisilla ihan ok.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 12.04.2014
Arvosana: 0

Yritin tilata kahden pitsan tarjouksen, mutta tarjous ei ollutkaan viikonloppuna voimassa, vaikkei siitä ole mitään mainintaa listalla. Tilasinkin lopulta vain yhden pitsan. Tilauksen vastaanottaja puhui välttävästi suomea, joten kommunikointi oli hankalaa. Varmaankin tämän takia sain lopulta väärän pitsan. Maksoin kuitenkin kalliimmasta pitsasta, eikä pitsalähetti korjannut virhettä. Itse huomasin sen vasta avatessani pitsalaatikon. Pitsa oli melko jäähtynyt ja lähempänä kengänpohjaa kuin mehevää elämystä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 15.12.2013
Arvosana: -1

Nelosen rundi.
Katajanokka ei ole ehkä perinteisten pizza-kebab-juottoloiden kullanhakkuualuetta. Siitäkin huolimatta, yksi sellainen mahtuu tännekin. Toki intialaisella vivahteella. Pizzojen, kebabien, pastojen ja leikkeiden lisäksi tarjolla on muutama intialainen annosvaihtis.

Nuhjuinen sisätila. Terassinäkymä on nelosen ratikan kääntöpaikka, parkkiksia sekä hiljainen kerrostalokeskittymä. Terassi kuitenkin on. Saniteetticenteriin johtava käytävä on kuin pukuhuoneeseen astuisi. Työväki koostuu turkkilais-intialaisesta yhdistelmästä. Kokeilemme pizzaa ja intialaista. Juomia ja lisämaksullisia asioita yritetään kaupata puoli-innokkaasti.

Kaverin mozzarellapizza on suolainen ja mehevä. Täytteissä ei säästellä. Pepperoni on laadukasta, paprika tuoretta. Juustoja on kilo. Erittäin hyvä suoritus, selkeästi keskiverron yläpuolella. Kahdeksan eurua on hyvä.

Oma kana-vindaloo jää vaisummaksi. Soosi on jauhettu valmiiksi, valmiskastikkeen oloinen. Kanaa ei ole kovinkaan paljon, se on tosin ihan maukasta. Perunan osaa ajaa maustetut lohkoperunat vellin keskellä. Mitäs ihmettä! Riisi on keitetty joskus aikaa sitten. Salaattia reunalla. 11 eurua on liikaa.

Vesi seissyt jääkaapissa jonkin aikaa. Normihommat.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 20.05.2013
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Merikasarminkatu 7, 00160 Helsinki - Reitti
http://katajanokanpizza.pizza-online.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita