Suljettu nyt

Evin

pizzaa, kebabia
Arvosana 2.3 / 5

Arvostelut (17)

Mainoksissaan ilmoittelevat että kahden pizzan ostajalle 1,5 litran limu mukaan tietyllä hinnalla. Tästä kun kysyin puhelimessa niin yhtäkkiä ei käykään. Agressiivisella huonolla suomella "ON UKSI PIZZA" mölötystä vaan kerran toisensa jälken, kun sanoin että tilaisin kaksi pizzaa. "ON UKSI PIZZA". En kyllä suosittelisi tämän kokemuksen perusteella. Annan rahani mieluummin jollekin jolla perus asiakaspalvelutaidot hallussa. Pizzassa kolme kertaa paksumpi pohja kuin yleensä näissä kebab/pizza mestoissa. Hinnoissa myös pari euroa enemmän kuin muilla, wonder why.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.03.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Yksinkertaisesti paras.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 08.02.2016
Arvosana: -5

Evinin pitafalafel on muodostunut omaksi suosikkiannokseksi. Näitä tulee tiputeltua vähintään pari kertaa kuussa, tosin useimmiten syömme satsin puoliksi vaimon kanssa, niin valtava se on! Falafelsatsi ei ole Fafasin tasoa, mutta parhaita ellei paras peruskebumestan esitys paksuine jugurtteineen jne. mitä itse olen syönyt. Ainoa miinuksen aihe on kaikissa annoksissa käytetty sama bulkkisalaattikastike, mikä oikeasti pudottaa annosten makua. Jotain lisäsatsausta tähän, niin annokset kilpailisivat rinta rinnan keskustan "parempien" paikkojen kanssa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 07.11.2015
Arvosana: 0

Ok ruoat, pienet tilat. TV kovalla. Terassi epäsiisti. Ystävällinen palvelu.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 30.06.2015
Arvosana: 0

Taas vaihtunut omistaja. Pizzat huononee ja täytteet vähenee kun omistajat vaihtuvat vuoden välein.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 18.06.2014
Arvosana: 0

Pizzat täällä ihan ok, vaikka eivät Tapulin parasta. Rullakebab on muuten jees, mutta pakattuna pahvirasiaan ilman foliota TODELLA vaikea syödä. Myös kuuman kebabin sekaan laitetut isot tomaattilohkot sekä kurkunviipaleet latistavat lopputulosta. Rullan päälle laitettu juusto taas todella hyvä ja yllättävän paljon maistuva bonari!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 10.01.2014
Arvosana: 0

Pizzat ovat isoja ja nälkä lähtee varmasti.
Kebab on hyvää ja annokset runsaita, vaikkakin ehkä hieman pienentyneet viime aikoina. Palvelu on ystävällistä ja nopeaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 27.01.2013
Arvosana: 0

Isot ja runsastäytteiset mehevät pizzat, eikä jää nälkä. Salaattipöydän valikoima on erinomainen, joskus tarjolla jopa fetaa. Kiva pikku kesäterassi, jossa tosin ajoittain häiritsee viereisen räkälän känninen möly. Palvelu on asiakaslähtöistä ja aina ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 29.06.2012
Arvosana: 1

Tapulissa lounasaikaan. Tarjonta on hitusen niukkaa, pizzaa tuntuu tulevan joka tuutista. Evin näyttää ulkoapäin katsottuna miellyttävimmältä, siispä sinne.

Tiskin takana on porukkaa runsain mitoin, syy selviää hetken kuluttua; terveystarkastaja on visiitillä puljussa. Sivusta kuuntelevana ei moitteen sijaa juuri tunnu löytyvän, mikä lupailee hyvää. Listalta valitsen pekoni-kinkku-salamipizzan, alkuun kuuluu salaattipöytä ja limppari sisältyy myös hintaan.

Salaattipöytä on varsin positiivinen yleisilmeeltään. Freesiä perustavaraa, sen lisäksi mainiota kylmää kana-pastasalaattia. Liikaa ei olisi kuitenkaan kannattanut syödä, huomaan pizzan saapuessa pöytään. Kokoa on todella runsaasti, ja lihaisat täytteet takaavat sen, että puolet on otettava mukaan. Täytteet ovat kelpo settiä, salami kunnon siivuja eikä epämääräistä haketta, pekoni olisi saanut olla hieman rapeampaa. Kokonaisuus vahvasti plussan puolella kuitenkin.

Tila on jees, vessa siisti ja palvelu kohteliaan miellyttävää. Varsin hyvä peruspizzeria normaalia asiallisemmalla salaattipöydällä. Suosittelen ainakin paikallistasolla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 26.04.2012
Arvosana: 1

Todella isot annokset ja parhaimmat kebabit asiakaspalvelu ystävällistä

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 18.05.2011 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: -1

Yhteisö

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Ajurinaukio 5, 00750 Helsinki - Reitti
09-22488408

Vaihtoehtoisia ravintoloita