Lounas käynnissä

Kellohalli

ruokaravintola
Arvosana 3 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (56)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Hauska idea. Lounasbuffet ja pitkät ruokapöydät.. Erittäin hyvät maut. Salaatit ja leipä todella hyvää. Paikka oli sottainen lounastelijoista. Ei pahemmin kukaan siivoillut.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 09.02.2017
Arvosana: 0

Piparjuurihärkää, bataattiperunapyreetä ja tuoreita yrttejä 9,90 € (L,G). Ensimmäisenä sisään astuessa Kellohalliin tulee herkullinen tuoksu ja fiilis vau miten hienot puitteet.

Salaattipöytä oli oikein kohdallaan ja vatsansa olisi varmasti saanut täytettyä pelkällä salaatillakin. Tunnelma kuitenkin lopahti, kun tuli piparjuurihärän vuoro. Nimi antaa olettaa paljon. Kyseessä oli kuitenkin vetistä, mautonta riivittyä possua. Mukaan oli eksynyt myös kalvoja jonka jälkeen ruoka jäi pöydälle. En löytänyt tästä mitään makua porsaan ominaismaun lisäksi. Epäonnistunut suoritus siis.

Kahvi oli hyvää ja laadukasta. Jälkiruokaa ei ole lounaalla tarjolla. En kuitenkaan anna tämän yhden kokemuksen latistaa ravintolaa vaan tulen vierailemaan täällä uudemman kerran tarkistaakseni oliko kyse yhden päivän laadun notkahduksesta vai yleisestä tasosta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 12.10.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

The food (lunch and the pizzas) and the atmosphere are excellent, if only it wasn't for a certain lunch-time cashier/bartender whose service is always arrogant: no smile, no greetings, no thankyous, merely stating the price and receiving the cash.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 17.07.2016
Arvosana: 0

Arrogant service. Very expensive drinks (11 euros for a GT) not well made.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.02.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Lounaan kasvisruokien hinta-laatu ei kohtaa. Trendialue, mutta ei huomioida lainkaan kasvisruokailijoita? Buffessa tarjolla vain lihaisia ruokia, kasvisruokailijat joutuvat maksamaan toista kymppiä lounaasta, ja laatu vaihtelee liikaa, viimeksi ruoka ei uponnot lainkaan. Kokit näyttävät kyllästuneiltä, musiikki pauhaa kovaa. Lounaalta oli myös loppu levite leivän päälle, salaattikastikkeita ei dippikastikkeita lukuunottamatta lainkaan. Voi kun mielellään kävisin ja tukisin paikallista, mutta näillä hinnoilla ja valikoimmilla karkoitetaan helposti pois. Onko kasvisruoan lisääminen buffeeseen liikaa pyydetty? Miljöö muuten kohdillaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 15€ Lisätty: 10.11.2015
Arvosana: 0

Lounaalla possu oli hieman kuivaa mutta makujen sinfonia kuitenkin niin loistava ja kekseliäs että kaipaan pian takaisin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 19.10.2015
Arvosana: 0

Olen pari kertaa käynyt buffet-lounaalla ja molemmilla kerroilla ruuan laatu ja maku ovat olleet aivan erinomaisia - hinta silti vain 9,90 euroa. Musiikki mukava ja tunnelma rento. Erinomaista vaihtelua monessa muussa paikassa tarjottavalle enemmän tai vähemmän einesruualle.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 21.07.2015
Arvosana: 0

Ruoan laatu parhaimmillaan loistava isolla ällällä ja huutomerkeillä, ei kuitenkaan joka päivä pomminvarmaa. Toisinaan aiheuttaa pettymyksen. Miljöö erittäin viihtyisä ja pöytiin tarjoiltavien annosten esteettisyyteen on panostettu. Kasvisannosten perään buffetissa kyseltyäni vastaan pariin otteeseen tullut lähinnä tuhahtelua. Toisella kertaa tyydyin sitten pelkkään salaattiin. Mahdollisesti hyvin stressaava paikka olla töissä, asiakkaita lounasaikaan todella paljon. Kasvisruokavaihtoehdon yhtäkkinen hinnankorotus 9,90 eurosta 14,90 euroon saa minut pysymään poissa. 15 euroa ihan ok hinta niistä parhaimmista makuelämyksistä, joita paikalla on ollut tarjota. Lounasaikaan hinta omalle budjetilleni kuitenkin aivan liian suolainen. Kyynel.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.07.2015
Arvosana: 0

Buffet oli hintansa väärti. Salaatti ok ja lämmin ruoka sweet chili härkä maultaan aivan erinomainen. Tehdashallin on annettu olla rouhea, kattoon oli asennettu vähän fylliä kaiun vähentämiseksi.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 17.06.2015
Arvosana: 0

Tilasin lounaaksi Halloumisalaatin joka oli melko heikko esitys: Halloumi oli paistettu kokonaisena viipaloimatta jolloin tuloksena oli täysin kylmä juusto jossa on muutama parilan tekemä tumma viiru. On ehkä makuasia millä kokonaisuuden saa toimimaan, mutta appelsiini, ananas yhdistelmä oli todella hapan ja toimi huonosti kylmän juuston kanssa. Sääli sillä paikan ulkonäkö lupasi paljon enemmän.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 13€ Lisätty: 16.06.2015
Arvosana: 0


Sijainti

Työpajankatu 2, 00580 Helsinki - Reitti
010 2818 244
http://www.kellohalli.fi/