Avautuu 10:30

Olivegarden

Arvosana 2.6 / 5

Arvostelut (35)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

olive Gardenissa,todella ruoka hyvää. Aion mennä toistenkin syömään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.05.2014
Arvosana: 0

Ruoka todella hyvää ja erittäin halpaa (250g sisäfilepihvi 15e). Palvelu erittäin heikkoa (huonosti suomea puhuva tarjoilija, joka häipyy puoleksi tunniksi ja saapuessaan paikalle ilmoittaa että on ollut takahuoneessa juoruilemassa). Ravintolan tunnelma oudon kylmä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 23.02.2014
Arvosana: 0

Palvelu on todella ala-arvoista! Tarjoilijoilla todella tympeä asenne työhönsä ja vaikka itse koitat olla ystävällinen niin hymyä et saa irtoamaan sitten millään.
Olen syönyt paikassa 3 kertaa koska ruoka kuitenkin hyvää ja edullista. Pihvejä ei kannata tosin tilata, sisäfile ollut sisältä raakaa vaikka medium+ olen tilannut.
On harmi että työntekijöiden asenne on noin huono koska ravintolalla olisi muuten mahdollisuuksia kehittyä!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.02.2014
Arvosana: 0

Hinta kohtuullinen annoksen koko ja maku huomioiden. Perustasoa ja kaikki ruokailijat olivat ruokaan tyytyväisiä. Osalla oli pihviveitset heikkokuntoisia.

ISO miinus palvelusta.

Tarjoilu oli luokatonta ja ylimielistä. Tarjoilijalla ei ollut aavistustakaan esim. anna aina oikealta tarjoa vasemmalta säännöstä. Astiat lähinnä lensivät paikoilleen, osa jopa tarjoiltiin käteen, ei pöydälle. Vaikutti siltä, kuin olisi ollut kovin kiireisessä paikassa vaikka asiakkaita oli vain muutamia. Epäilen, että olikohan omistaja (tai sellaiseksi itseään kuvitteleva) joutunut tarjoilijan rooliin ja siksi suhtautui asiakkaisiin kuin tautiin.

Ylimielisyyttä riitti alkupalojen valinnan silmien pyörittelystä laskun pöytäänlätkäisemiseen kysymättä miten olisimme halunneet laskun jakaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 12€ Lisätty: 18.01.2014
Arvosana: 0

Kävin ensimmäistä kertaa tässä ravintolassa koko sen Itäkeskuksessa olon aikana. Nyt uudessa paikassa ja sisustus simppeli ja hieno. Valaistus voisi hieman olla tummempi, jotta loisi vielä hienomman tunnelman.

Istuessamme odottamaan alkuruokaa, alkoi takana ollut tarjoilija tappelemaan kovaäänisesti asiakkaan kanssa. Tämä lähinnä nauratti ja asiakas oli kyllä ollut tässä vaiheessa väärässä.

Alkuruuan Etanat olivat juuri mitä odotin, ei liikaa valkosipulia eikä juustoa. Myös tyttöystävä ensimmäisen kerran söi. Pääruuan sisäfile oli täysin suolatonta ja laatu ei kyllä parasta lihaa, myös ranskalaiset taisivat tulla Lidlistä. Mutta metsäsieni kastike oli hyvin maustettu ja salaatti raikas.

Tyttöystävän lohi oli vähintään 250grammainen, josta nyt on turha valittaa koska kypsyys oli hyvä ja kastike maukasta. Mutta taas suola unohtunut kokonaan toisestakin pääruuasta.

Kuitenkin ok perusravintola ok hinnoilla, johon voi ok fiiliksellä toisenkin kerran eksyä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 13.12.2013
Arvosana: 0

Aivan hieno paikka! Hyvä hinta-laatu suhde. Hyvät ruoat! Palvelu ok,ei aivan parhaasta päästä. Hienot uudet tilat,valoisaa. Palaan takaisin!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 06.11.2013
Arvosana: 0

Hieno paikka. Hyvä ruokaa. Kyllä käyn teille sitten useammin =)

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 04.10.2013
Arvosana: -5

Tilasin kermaisen lohikeiton ja lounas-aikaan sen saaminen kesti melkein tunnin. Tarjoilija pyöri piilossa tiskin takana ja teki kaikkensa ettei näkisi viittoiluamme. Syy viittoiluun oli, että lohikeitossa ei ollut yhden yhtä perunaa. En karppaa, en pyytänyt perunatonta lohikeittoa joten pettymys suuri. Mitään ei korvattu, uutta ei tuotu, hyvitystä ei annettu. Emme mene enää tuohon paikkaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 23.11.2012
Arvosana: 0

VÄLTTÄKÄÄ OLIVEGARDEN RAVINTOLAA! Myös meille yritettiin tarjoilla pilaantuneita naudan ulkofilepihvejä. Kun valitimme annoksista, niin meille kerrottiin muidenkin valittaneen tänään kyseisestä lihasta ja että he nyt aikoisivat heittää em. lihan pois. Edesvastuutonta tarjoilla aina seuraaville asiakkaille samaa pilaantunutta lihaa. Asiaa ei hyvitelty millään tavoin. Kotona vatsat olivat sekaisin ja saimme ruokamyrkytyksen oireita. Viimeinen kerta, kun kävimme kyseisessä ravintolassa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 11€ Lisätty: 08.08.2012
Arvosana: 0

Miellyttävä kokemus, todella hyvä hinta-laatusuhde, muualla etanat (alkuruoka) ja maksapihvi (pääruoka) olisivat luultavasti maksaneet noin puolet enemmän.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.08.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Itäkatu 1 a, Piazza, 2 krs., 00900 Helsinki - Reitti
09 343 3315
http://www.olivegarden.fi/