Avautuu 17:00

Pastor Restaurant

perulainen, aasialainen
Arvosana 2.5 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (41)

Hyvä pääruoka, alku ja jälkiruoka ei niin hyvää ja palvelu tosi surkeeta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.12.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kiva kokemus. Erikois tequilat ja ceviche oli kivoja yllätyksiä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 20.03.2018
Arvosana: 0

Kävin Pastorissa ystävieni kanssa illallisella. Tunnelma oli hyvä ja tarjoilijat asiantuntevia. Alkuruoaiisa ja pääruoissa oli hieman mauttomuutta: Pippurit olivat melko mauttomia ja mustekalaa ei oltu grillattu tarpeeksi. Jälkiruoissa tuli myös sekaannus ja yhden tilausta jouduttiin odottamaan kauemmin. Kaiken kaikkiaan kuitenkin keskivertoa parempi kokemus.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 25.09.2017
Arvosana: 0

Nuoret tarjoilijat palvelivat hyvin rennolla asenteella ja viinivalinnat olivat hyvät. Ruuan hinta-laatusuhteeseen petyimme avopuolisoni kanssa pahasti. Otimme kokin menun, johon kuului kuusi annosta. Ensimmäisessä kolmeasa alkuruuassa pääosaa näytteli valkoviinietikka, raakasipuli ja kirsikkatomaatit. Pääruuaksi saimme lohta ja maissia sekä pastorin klassikko annoksen kulhollisen ribsejä. Maissi maistui siltä että se olisi paistettu käytetyllä paistinpannulla josta oli jäänyt maissiin palaneen maku. Ribsit olivat melko kuivia ja kastike oli muuttunut entisestä mielestämme huonompaan suuntaan. Jälkiruuan kookosjäätelö maistui maustettujen kirsikoiden kanssa ja olikin etikkapainotteisten hapokkaiden ruokien jälkeen paras annos. Olisimme toivoneet kokeilta enemmän harkintaa menutamme kohtaan, sillä kuten aikaisemmin mainitsin ssimme kolmessa ensimmäisessä ruokalajissa pääosin raakaa sipulia ja tomaattia... kaksi kuudesta annoksesta oli lohta. Maistelu menulta toivoisi enemmän vaihtelua. Annokset olivat esteettisesti miellyttäviä, mutta 300€ neljästä viinimasillisesta ja raa'asta sipulista ja kirsikkatomaateista jätti todellakin tästä ruokailukerrasta ikävän maun suuhun.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 59€ Lisätty: 17.09.2017
Arvosana: 0

Voi voi ja vielä kerran voi. Stadin kiistattomasta lempiravintolastani kiitotietä vältettävien listalle.

Tuntia ennen ravintolaan menoa tapasin ystäväni joka ilmoitti pastorin olleen hänenkin lempiravintolansa, mutta totesi tason laskeneen huomattavasti. En uskonut. Astuin ovesta sisään, tuttu hyvä pöhinä ja tunnelma. Kaikki näytti olleen kunnossa. Tuttu englantia puhuva rento ja kohtelias työntekijä otti vastaan ja esitteli menuun. Hän kertoi, että menua oli muutettu hiljattain, päädyimme tuttuun kokin yllätysmenuun. Olihan se aina ollut erinomainen.

Ensimmäinen ruoka tuli, 1) Ceviche a la pulpo: Annos näytti hyvältä vaikka annos oli vuorattu raa'alla sipulilla ja kirsikkatomaateilla. Maku oli erittäin etikkainen, sipuli dominoiva ja maustekalat kovia. Annos jätti toivomisen varaa, mutta tunnelma oli vielä luottavainen.

2) annos: Tiradito el escalope. Kampasimpukka simpukkapedillä. Annoksen ulkonäkö alkoi jo naurattaa. Annos jossa oli jotain tuttua ensimmäisestä annoksesta. Raaka sipuli ja kirsikkatomaatit annoksen päällä. Aloimme miettimään pöydässä että miksi? Eihän se toiminut ensimmäisessä annoksessakaan. Noh tämän asian ihmettely loppui lyhyeen kun maistoimme annosta. Raaka kampasimpukka keltaisesta mangopilttimäisessä kastikkeessa. Täysin mauton. Rakenne jopa etova. Kampasimpukka maistui vain sakean kastikkeen limaisilta kokkareilla. Miten kampasimpukka voidaan häpäistä näin perusteellisesti? Sipuli ja tomaatti erittäin random annoksessa. Alkoi jo usko menemään.

3) annos: Ehkä Casa ceviche?: Lohitartar rapusipsin päällä. En osannut menusta yhdistää mihinkään siellä mainittuun annokseen näin jälkeenpäin. Annos tuli pöytään, taas jotain tuttua. Annoksen päällä raakaa sipulia ja kirsikkatomaatteja. Oikeasti? 6 Ruokalajin yllätysmenuusta 3 annoksen päällä samat elementit. Tylsää, epäluovaa ja asiakasta aliarvioivaa. Huoh! En tiedä mitä sanoa. Annos mäteineen ja sipuleineen makuna monille melko tuttu joulupöydästä. Ei jäänyt jälkipolville tästäkään kyllä kerrottavaa. Usein jouluisin saa paljon parempaa. Syyskuussa tälläistä ei kyllä ole vielä ikäväkään.

4) Lohta ja maissia. Erittäin simppeliltä näyttävä annos, mutta näytti ja kuullosti hyvältä. Lohi ok, maissi erittäin pippurinen/mausteinen. Mitäänsanomaton, ei jäänyt ikävä. Toivo alkoi olemaan mennyt.

5) Costillas de cerdo: Ribsit, Pastorin classikkoannos. Annos josta aina olen puhunut kun näitä en ole päässyt syömään. Parhaat ribsit ikinä. Mietin hädässä jo, että eihän vaan näihin ole kajottu. Annos näytti ulkoapäin tutulta. Ribsit ehkä vähän isommilta, marinaadi vähäisemmällä ja paksummalta. Ja kyllä, tämäkin oli muuttunut eikä todellakaan parempaan suuntaan. Jotain vivahteita vanhasta, mutta pettymys oli suuri. Ribseissä liha vaihtelevaa, jotkut osat todella kuivia, kasike ei läheskään niin hyvä kun ennen.

Tässä vaiheessa sovimme, että lähdemme syömään Gaijiniin muutaman snackin kun pääsemme Pastorista pois. Joka olikin illan kohokohta.

6) Tapiaco con frutas: Jälkiruoka, johon ei tässävaiheessa kohdistunut enää mitään odotuksia. En ole ikinä ollut jälkiruokaihminen. Ei tämäkään hedelmäsalaatti riisipuurolla ollut mikään maailmaa mullistava. Totaalinen rimanalitus oli tässä vaiheessa valmis.

Pakko sanoa drinkeistä vielä: Henkilökunta oli alabaarissa vaihtunut. Aikaisemmin Stadin ykkösdrinkkimesta oli myös menettänyt tasonsa...

Noh jotain hyvää...Henkilökunta ystävällistä ja rentoa kuten aikaisemmin. Tosin pitäisin huolta työntekijöiden tupakoinnista työajalla. Välillä tarjoilijoista lähti ruoantuonnin yhteydessä kunnon röökinkäry. Ei kiva. Miljöö edelleen Stadin ravintoloista kivoimpia.

Kokonaissuoritus huono ja hinta-laatusuhde erittäin heikko.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 59€ Lisätty: 17.09.2017
Arvosana: 0

Pastorin ylä- ja alamäet. Kuuden ruokalajin menussa oli vaihtelua. Osa annoksista oli OK, osa mitäänsanomattomia ja yksi ihan huippu. Alussa tuli kaksi pienen pientä annosta, joista ensimmäinen oli melko tulisesti maustettu. Suurimman pettymyksen tuotti kampasimpukat. Makua jäätiin kaipaamaan ja ainakin yhdellä seurueessa simpukka oli jäänyt hiukan liian raa'aksi. Illallisen kruunasi pitkään kypsytetty lammas. Siinä oli makua monelta suunnalta. Oli intialaiseen vivahtavia makuja kuten myös aasialaiseen. Oikein loistava annos. Sitä täytyy itsekin tavoitella omassa keittiössä. Vaikka ruokalajeja oli kuusi, ei tullut ollenkaan ähky. Pikemminkin niin, että kotona piti käydä vielä jääkaapilla. Jos miettii muutamaa tasoltaan heikompaa annosta ja annosten kokoa, niin täytyy arvosanaksi antaa "hieman ylihinnoiteltu". Miljöö on ihan miellyttävä. Vähän teollinen, mutta ei liian karu. Palvelu toimi ihan OK. Ehkä joskus uudelleen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 59€ Lisätty: 15.01.2017
Arvosana: 2
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 19.10.2016
Arvosana: 0

Palvelu oli erittäin hidasta vaikka seurueemme oli tilannut valmiiksi yhteisen menuun. Ruoka lopulta saapui 1h odotuksen jälkeen. Alkupalana oli katkarapu ceviche joka oli hyvin pieni joka jaettiin kolmen hengen kesken. Annos oli hyvin maustettu mutta pari katkarapua ei tuonut helpotusta odotukseen ja nälkään. Pääruoka oli hieman runsaampi mutta annos oli mauton. Kaiken kaikkiaan hintalaatusuhde ravintolassa on huono enkä menisi sinne uudelleen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 03.07.2016
Arvosana: 0

Ruoka oli maukasta ja miljöö kiva. Palvelu oli jotenkin vaivaannuttavaa. Kun kysyimme, että mitä jälkiruuan vieraat sanat tarkoittavat, vastaus oli vaivaantunutta muminaa. Espresso oli Nespressoa, joka ei mielestäni ole ihan laadukas valinta tämän hintatason paikkaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 23.06.2016
Arvosana: 0

Pastorissa hinta-laatu -suhde on kohdillaan ja ruoka on tasalaatuista, eli pettymyksiä ei ole ollut. Kiva ympäristö ja makumaailma.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 50€ Lisätty: 24.02.2016
Arvosana: 0


Sijainti

Erottajankatu 4, 00120 Helsinki - Reitti
+358 400344700
http://www.pastorrestaurant.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita