Ei tietoa

Pekan ja Merjan Lounasmyymälä & Kahvio

lounasmyymäläkahvio
Arvosana 1.4 / 5

Arvostelut (3)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ostin mukaan lounassalaatin ja avatessani sen töissä haju kertoi heti, että katkaravut olivat pilalla. Ja myyjä siis avasi laatikon ja lisäsi siihen öljyä - eikö hän todella huomannut hajua?

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 6€ Lisätty: 21.05.2015
Arvosana: 0

Mikropanerointi.
Voi kuinka haluaisinkin jättää tämän arvion kirjoittamatta. Perhelounastamo Manskun ja Nordiksen kulmassa vaikuttaa ulkoa ihailtuna mitä sympaattisimmalta mahdollisuudelta nauttia kotiruokaa kohtuuhinnalla asiallisessa miljöössä.

Aukiolot ovat aamu- ja lounasjengille suotuisat. Kerrankin minä ja Töölö kohtaamme tähän kellonaikaan. Listaa ei varsinaisesti ole, ikkunassa lukee kertakäyttölautasissa päivän menyy. Perinteistä EU-tuotosta: lihapullia, salaatteja, pastaa, leikettä. Hinnat taisivat olla kasin ja ysin välillä poikkeuksetta. Sämpylää, leivonnaista ja kahvia edullisemmin.

Ruuat ovat take away -tyyliin esillä valmiskipoissa. Siitä vaan työpaikan mikroon ja surrur ja blinggg! Ei kovin kauniisti esillepantuja annoksia, mutta ehkäpä maku korvaa kaiken. Otan porsaanleikkeen perunamuusilla, kasin ja puoli eurua päälle. Yllätyksekseni annos otetaan jo valmiiksi laitetusta styroksista lautaselle ja tungetaan mikroon. Mitä? Kerran leivitetty ja (toivottavasti) paistettu leike mikrotetaan? Se ei ole henkilökohtaisella tasolla suosikkitoimintaani ruokailemisen saralla.

Alkusalaatti on kaalipainotteinen. Ihan okei. Tiskin takaa kuuluu "blingggg" ja annokseni tuodaan pöytään. Melkoisen rumasti läiskäisty annos. (Miksiköhän?) Lusikalla tasoitettu perunamuusi on kuin lapselle laitettu. En kestä! Annoskoko on samalla tasolla. Nälkähän tästä jää, sen tiedän jo nyt.

Mikrolämmitys tekee ruualle pahaa, sen tiedämme toki. Leivitetty leike ja mikro on täysi mahdottomuus. Nyt se todistettiin myös ravintolaympäristössä. Buffeteissa lojuneet leikkeet ovat toki tuttuja, joskus yllättävän hyvinsäilyneitä. Tämä lihankuvatus oli kuitenkin nollasuoritus. Paksu leivitys. Alla tummentunutta possua. Väri oli kuin jauhokalasäilykkeellä. Maku mitätön. Kastike saattoi olla ruokakermaan tehty, pahaa se oli kuitenkin. Sitä oli myös auttamattoman vähän. Perunamuusissa ei suolaa, ei rasvaa. Jokin epämiellyttävä sivumaku jäi ainoana mieleen. Rinnalla maissit ja herneet suoraan pussista. Hyvin tehty.

Ovi käy melko ahkeraan. Kantiksiakin riittää. Kaikkea menee. Jengi ei vaan tajua. Toistan vielä loppuun: "Voi kuinka haluaisinkin tästä ravintolasta pitää!"

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 31.05.2013
Arvosana: 1

Hyvä lounaspaikka, jossa tarjoillaan perusruokaa (valmiiksi tehty - lämmitetään tai saa mukaan). Hinta/laatu-suhde hyvä, mutta vaihtelua ei ole kauheasti, joten itse pidän aina taukoa käyntien välillä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 29.07.2011
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Mannerheimintie 96, 00250 Helsinki - Reitti
09-2419962

Vaihtoehtoisia ravintoloita