Keittiö auki

Pizzeria Apollo

pizzaa, kebabia
Arvosana 1.9 / 5

Arvostelut (16)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Tarjoilija kaivoi nenäänsä muiden tarjoilijoiden kesken ja naureskeli, joten kävin palauttamassa pizzani ja sanoin etten halua syödä räällä maustettua pizzaa. Ala-arvoista ja ällöttävää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.04.2016
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.11.2014
Arvosana: 0

Eldoradon ranskalaispussi avattiin kaikkien asiakkaiden nähden, Kebabliha tuli muovisesta kilon flora-purkista mikrolämmitettynä. Salaatti oli samaa settiä kun muissakin paikoissa, siitä ei mitään. Ravintola on kuitenkin siisti ja kätevän kokoinen. Ainiin, otin kerran kotiin baarista lähtiessä kebabin ranskalaisilla, kotona avatessa oli mustaksi kärähtäneitä eldoradoja. Hinta liian korkea laatuun nähden, mutta minkäs teet yrittäjänä suomessa, kaupasta saa samaa laatua halvemmalla. Mutta kaipa ne sitten pitävät puljunsa pystyssä kaltaisillani laiskoilla ihmisillä jotka asuvat vieressä, eivätkä vaivaudu hakemaan ruokaa vaikka brankkarista

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 85€ Lisätty: 13.11.2014
Arvosana: 0

Henkilökunnan tulisi opetella alkeellisimmat käytöstavat,varsinkin vahemman herran.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.11.2014
Arvosana: 3

Apollo käyntini jälkeen oli todella positiivinen fiilis päällä ja oli pakko lähettää kavereille seuraavanlainen viesti:
Kallion pizzeria Apollo: pizzat ja kepukat n. 7€-8,5€ ja karhu 0,5 hanasta 4€. Vähän fiininmäksi ravintolaksi naamioitu perus käymälä, mutta hyvä vaan, ehkä siksi vähemmän tungosta. Paikka vessaa myöten siisti, mutta silti halpa. Tosi hyvä fiilis jäi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 16.05.2014
Arvosana: 0

Nice

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 15.06.2013
Arvosana: 0

Good pizza, cozy place and nice service, often there can meet owner of this place - very nice and welcoming person! Best place in Kallio, and seems that others asses this place too!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 31.03.2012
Arvosana: 0

Pizzassa hyvä, rapea pohja, ei lainkaan kuiva niinkuin usein muualla olen saanut. Täytteitä sopivasti, maku sopivan mieto, olisi saanut varmaan itse maustaa lisää jos olisi halunnut. Keskeltä jäänyt hieman raaaksi. Palvelu ok, hieman olisi toivonut hymyäkin.iisti paikka. Ihan ok kokemus.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 85€ Lisätty: 13.03.2012
Arvosana: 0

Falafelit ei ollu kyllä falafeliä nähnytkään, eineskasvispullia ne olivat. Seurueen pitsansyöjäkään ei ollut yhtään ihastuneempi ruokaansa. Tämä valikoitui ruokapaikaksi pikkutunneilla, koska se oli lähellä baareja ja auki. Ihan heppoisin perustein en sinne enää mene.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 25.09.2011
Arvosana: 0

Näin meillä Kalliossa! Kaverit naura tiskin takana ja antaa täysin eri pitsan kuin tilattu! kysyn mitä maksaa pitsa kolmella täytteellä ja vastaus on 8,50... valitsen listalta pitsan mikä paperilla kuulostaa oikein maittavalta ja täytteitä on viisi mm. mozzarella, kananmuna ja pekoni... yhtäkään yllämanituista ei näy pizzassani! Pizzeria yrittäjät puhuvat oikein sujuvaa suomea tarvittaessa mutta tiedustellessani pizzani kohtaloa he katsovat silmiini ja selittävät ilm. Turkiksi että haista v***u. En suosittele kenellekkään mihinkään kellon aikaan kun vieressä on muitakin parempia paikkoja! PS. olen asunut paikkakunnalla yli kaksikymmentä vuotta ja OIKEASTI PAREMMAN SAAT KULMAN TAKAA! nimimerkki: Närkästynyt

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 750€ Lisätty: 31.08.2011
Arvosana: -1

Yhteisö

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Vaasankatu 8, 00500 Helsinki - Reitti
(09) 701 2298

Vaihtoehtoisia ravintoloita