Keittiö auki

Blue Ocean

kiinalaista
Arvosana 2 / 5

Arvostelut (8)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Tilasin kananuugeleita, mutta sain porsasta, muuten ruoka oli ihan syömäkelpoista ja annos suuri.
Viihtyvyyttä ei löytynyt lainkaan, muut asiakkaat olivat enimmäkseen ns. laitapuolen kulkijoita ja muita humalaisia, eikä omaa rauhaa edes saanut vaan nämä tulivat häiritsemään melkoisen töykeästikin.

Palvelu oli kuitenkin ihan ystävällistä, joskin vähän hidasta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 20.06.2014
Arvosana: 0

Muut asiakkaat kännissä. Itse otin kana kung-pon, seassa oli m.m. vähän possuakin. Ystäväni otti sveitsin leikkeen joka oli kämmentä pienempi. Huono kokoemus.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 11.07.2013
Arvosana: 0

Hyväpalvelu, nopee toimitus, mukaan melkein tupla-annokset. suosittelen nälkäisille.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 21.10.2012
Arvosana: 0

Ei mikään paras mahdollinen ensivisiitti. Edellisen arvostelijan kuvaus ravintolasta piti lähes paikkansa mutta asiakkaat olivat kyllä erittäin päihtyneitä. Taisi päivä/ kellonaika vaikuttaa asiaan. Tilausta odotellessani paikassa tapahtui ikävä välikohtaus jossa kaksi humalassa olevaa vanhempaa naista rupesivat mätkimään toisiaan ravintolan lattialla. Henkilökunta ei mielestäni puuttunut tilanteeseen tarpeeksi tehokkaasti. Muuten palvelu oli kyllä erittäin ystävällistä ja sain odotellessani janojuomaksi kokiksen talon piikkiin. Kung-po kana oli yllättävän hyvää, runsaasti erilaisia vihanneksia ja lihaa. Jos paikkaa siistittäisiin hieman "kuppilasta" ravintolamaisemmaksi, uskoisin että ruokailevia asiakkaita riittäisi enemmänkin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 20.08.2011
Arvosana: 2

7 euron lounaaseen kuului alkukeitto (supisuomalainen nakkisoppa). lounaslistalta löytyi kiinalaisen lisäksi lihapullia ja mm. Hawain leikettä.
Ravintolassa oli jokunen nestemäistä lounasta nauttiva kantis, mutta he olivat selvästi keskivertoa siistimpää kantisporukkaa.
Palvelu oli ystävällistä ja nopeaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 11.05.2011
Arvosana: 2

Kana oli erittäin mureaa ja maistui hyvälle! Kasviksia oli paljon, mutta se oli hyvä! Riisiä oli tarpeeksi ja se maistui hyvältä!

Palvelu oli hyvää, ruoka tuli hetken odottelun jälkeen, mutta oli sen arvoista!

Käykää tyyppaamassa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.02.2011
Arvosana: -1

Söin lihaa ja tofua. Riisi ja varsinainen ruoka olivat hyviä. Salaatti oli melko pelkistetty, mutta toi annokseen raikkautta. Ruuassa oli paljon vihanneksia. Miltei liikaakin. Tofua ja lihaa olisi saanut olla hieman enemmän. Nykyinen määrä ei toki ollut mitenkään olematon, mutta pois lähtiessä teki mieli lisää.

Palvelu oli ystävällistä. Ruokaa sai odottaa hetken, mutta ruuasta näki että aika oli mennyt sen tekemiseen. Kävimme täällä perjantaina alkuillasta ja paikalla oli jonkin verran ihmisiä juomassa. Tunnelma oli silti melko rauhallinen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 05.09.2009
Arvosana: 3

kiva ,rauhallinen pieni mesta p-haagan juna aseman kyljessä. omistaja on lungi ukko,jostain kaukaasiasta.Ruokalistaan mahtuu reilut parikymmentä maukasta settiä.
Annokset painaa n.puolikiloa,eli toimii.A-oikeudet,ei karaokea,ainakaan päivisin.Jurrisia ei juuri näy,snadi paikallisten oma vanhempi popula käy hörppii siellä jonkun drinkin silloin tällöin.

Yleensä lounas aikaan löytyy aina mesta mihin mennä tsittaa. Plussana,joka kuun 5 päivä on kaikki listalla olevat annokset 5 e.

kannattaa käydä tsiigaa !

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 05.05.2009
Arvosana: 3

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (2)


Sijainti

Hopeatie 1, 00440 Helsinki - Reitti
09 5862161

Vaihtoehtoisia ravintoloita