Avautuu 10:00

Ravintola Newlight

pizzaa, intialaista
Arvosana 2 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (12)

Joko täällä on ihmisten makuhermot tehty puusta tai sitten omistaja on kirjoitellut tänne. Tässä meikän kokemus... Copy pastesin suoraan omasta google arvostelusta
Pakastevihannes intialainen, järkyttävän mautonta settiä korkealla hinnalla. Vuosaaren rannassa mesta josta saa nepalilaista joka on paljon laadukkaampaa samalla hinnalla. Tulee vielä mukaan raidat ja naan leivät ihan aterian hintaan kuuluvana. Täällä Naan 2 egee ja raita 2 egee, mitä? Naanista vielä että ei edes oikea naan leipä vaan paistettu paksu pizzataikina.

Lisään tähän vielä että jos haluaa tilata kasvisruokaa kuten tyttöystäväni niin homma on hoidettu välttävästi. Käykää ostamassa itse lidlistä pakastevihannekset ja pannulle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 03.07.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Pettymys. Intialaisen ankea paikka lupaili, mutta ruoka oli pettymys, intialaisuudessa oli annettu likaa periksi. Annoskoko oli kuitenkin hyvä ja toisen kävijän noutopizza näytti hyvältä.

Paikka on ylihinnoiteltu. 16-17 euroa "intialaisesta" naanin kanssa on liikaa verrattuna mihin tahansa saman tyypin (parempaa) ruokaa tarjoavaan nepalilaiseen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 08.05.2015
Arvosana: 0

Tosi hyvää intialaista ruokaa. Melko pieni paikka, jossa moni asiakas näyttää tulleen syömisen sijasta juomaan olutta. Paikan ulkonäön perusteella ei uskoisi, että täältä saa oikeasti hyvää ruokaa. Etenkin paikan intialaiset kasvisruoat ovat omaan mieleeni, mutta myös pari euroa kalliimmat liharuoat ovat olleet maukkaita ja hyvin maustettuja.

Take-awayta suosittelen minäkin. Ja onhan ravintolalla myös kotiinkuljetus.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 20.10.2013
Arvosana: 1

Vaikka ei päällepäin uskoisi niin tästä lähiökuppilasta saa todella maukasta ruokaa. Erityisesti paikan intialaista ruokaa voin suositella. Naan-leivät ovat maukkaita. Leikkeet ovat myös hyviä, ja tehdään alusta asti nuijimalla toisin kuin joissain Vuosaaren ruokapaikoissa. Hinnat ovat korkeahkot mutta ruoat niin herkullisia että ei paljon haittaa. Kannattaa tilata kotiin, paikan päällä ei kaljoittelevien vakkariasiakkaiden vuoksi ole kovin viihtyisää syödä. Annokset ovat sen verran runsaita että usein tulee jätettyä puolet seuraavalle päivälle, jos vain raaskii.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 06.09.2013
Arvosana: 1

En ole kertaakaan syönyt paikan päällä, enkä varmaan tule syömäänkään. Henkilökunta on todella mukavaa, mutta asiakaskunta hieman liian meluisaa ja kännistä makuuni. Take-awayta siis tälläkin kertaa.

Intialaisia ruokia, tavallisia pizzoja ja kebuja on tullut jo testattua, joten katse harhailee intialaisten pizzojen listalle ja sieltä mukaan lähtee tuliseksi mainostettu Vindaloo Pizza. Tuoksu on mahtava, mutta kotona avattaessa annos näyttää varsin epäilyttävältä: pakasteherneitä, -porkkanoita, -papuja ja perunaa pizzan päällä? Oli mitä oli, eivät ne vindaloo-kastikkeen alta juurikaan maistuneet. Kastike oli kyllä hyvää, tulisuusaste miellyttävä ja pizzan koko suuri, mutta ei tämä mikään makuhermoja hivelevä nautinto ollut. Paikan "oikeat" intialaiset ruoat ovat sen sijaan mielestäni hyvinkin kelpoja. Niissä taidan pitäytyä jatkossakin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 22.03.2013
Arvosana: 0

Ravintolan intialaiset annokset toimivat! Annokset ovat reilun kokoisia ja hyvin maustettuja. Lisukkeena runsaasti mausteista riisiä ja salaattia. Kannattaa varata mahdollisuus ottaa ruoat mukaan, sillä asiakaskunta tuntuu enimmäkseen koostuvan kaljoittelijoista, jolloin ruokarauha saattaa olla vaikea saavuttaa näin pienikokoisessa ravintolassa. Henkilökunta on toisaalta todella ystävällistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.08.2012
Arvosana: 1

Valitsemani "intialaisen" pinaatti-pizzan täydensi ilahduttavalla tavalla eksoottinen mausteisuus! Täytettäkin oli reilusti joten paikan pizzalla olisi tullut kylläiseksi varmasti nälkäisempikin syöjä. Ulkona ravintolan terassilla ruokaillessa melko rähjäinen korttelikapakkamaisuus ja oluenkittaajat eivät liiaksi häirinneet, mutta mahdollisuuksien mukaan suosittelisin ruoan tilaamista take-awayna :-)

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 05.08.2012
Arvosana: 1

Intialaiset ruoat maukkaita. Erinomainen chicken korma ja ihana, intialainen riisi. Falafelitkin hyviä (n. 8 eur). Runsaat annokset, miestenkin vatsat täyttyvät varmasti :). Erinomaisen hyvä palvelu. Ruoka kannattaa tosin tilata kotiin tai noutaa itse kotona nautittavaksi, kuppilamiljöö ei ole miellyttävin ruokapaikkana.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 13.05.2012
Arvosana: 2

Päätin sunnuntaina käydä täällä syömässä, koska paikka näytti tarjoavan intialaista ruokaa. Paikka yllättikin jo ulkopuolelta retromaisella julkisivulla. Sisälle päästyä hoksasi, että paikan asiakaskunta koostui pelkästään örisevistä kaljottelijoista. Tilasin kuitenkin tästä huolimatta ruoaksi kanavindaloon, jota joutui odottamaan yli puolituntia. Annos oli säälittävä: kaikki oli kerralla lautasella, vähän riisiä, vähän salaattia ja muutama lihapala runsaassa kastikkeessa. Ruoka maistui ihan hyvälle, mutta tämän tasoisen kattauksen hinnaksi laittaisin ennemmin korkeintaan 8 euroa. Ruoan nauttimisessa kesti varmasti alle 5 minuuttia sen pienuuden vuoksi. Täällä ei todellakaan saa rahalle vastinetta. Heikko ruokapaikka, mutta kaljakuppilana toiminee paremmin jos keski-ikäiset lähiö-ördääjät eivät häiritse. Ruokapaikka ei todellakaan ole käymisen arvoinen, kierrä ja kaukaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 30.08.2011
Arvosana: 2

Ota mukaan.
Huhhuh, Vuosaaren Mäkkärin kupeessa sijaitseva Newlight (wow, mikä nimi) oli pakko kokeilla, onhan pizzeria/kebab/Intia-sekoilut usein hintansa väärtejä - ainakin kokemuksina.

Elementtitalon alakertaan upotettu vihrein ysärihenkisin tarroin koristeltu kulmatila muistutti ulkoa - ja sisältäkin - lähinnä lähiökuppilaa. Ja lähiökuppilahan se olikin, tarjoillen onneksi ruokalistansa kautta hiukan toisenkinlaisia aistielämyksiä kuin hana-Karjalaa.

Pizzaa ja kebua, intialaista pizzaa oh no. Leikkeitä ja pihvejä. Käännä paperia. Toisella puolella paljastuu perinteisempi intialainen lista. Myyjä-kokki tuntuu olevan vieläpä listansa suunnalta. Lupaavaa.

Testiduo katselee tarkkaavaisina ympärillensä. Keskikaljaa maanantai-iltana juova, vihaisesti ulkopaikkakuntalaisia tuijottava tuulipukukansa ei vielä itsessään riittäisi take away -päätökseen. Sen sijaan tappavan kirkkaat loisteputket ja RAY-automaatin kolina yhdessä viileähkön sisäilman kanssa riittävät. Onneksi palvelu on mukavaa tiskin takapuolella, alkusäikähdys tasaantuu.

Odotusaika on riittävän pitkä. Tuoksut alkavat nousta keittiön puolelta vasta sopivan ajan jälkeen.

Muovipussin sisällöstä kana-madras on ensiluokkainen, kikherneviritelmä miedoksi hyvin maustettu. Annoskoot todella miellyttävät, kanalaskuria ei tarvita. Riisi on mausteinen, sitä on myös hitosti. Kelvollinen salaatti pakataan mukaan, se on kiva aina se - noin ajatuksenakin. Naan on koostumukseltaan sitkeä, hiukan pitaleipämäinen. Tuoreelta se silti tuntuu. Jollain tasolla.

Kasvisannokset noin 8 euroa, lihat 10-15. Ei paha. Naan pari euroa lisää, samoin raita. Tähän ollaan nyt siirtymässä näköjään joka puolella.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 31.01.2011
Arvosana: 3

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (2)


Sijainti

Kaivonkatsojantie 8, 00980 Helsinki - Reitti
341 1102
http://ravintolanewlight.com/

Vaihtoehtoisia ravintoloita