Avautuu 11:00

Ravintola Poiju

suomalaista, intialaista
Arvosana 2.8 / 5

Intialaista ja suomalaista ruokaa.


Arvostelut (35)

Yhdistyksemme puheenjohtaja varasi pikkujoulun viettoa varten pöydän kymmenelle hengelle ravintolan verkkosivun varauslomakkeella. Kun varausvahvistusta ei pariin kolmeen päivään kuulunut, tarkistimme varauksen, jolloin pöytä varattiin klo 19:ksi.
Seurueemme oli jo asettunut pöytiin, kun tarjoilija kertoi, että pöytä on varattu meille vain klo 21 saakka, jolloin saapuu uusi seurue!! No emme tietenkään tässä vaiheessa enää lähteneet etsimään uutta paikkaa, koska pikkujouluaikaan viikonloppuna se olisi ollut mahdotonta.
Ruoka oli hyvää, hinta laatuunsa nähden kohtuullinen, lisukeperunoita tosin melko niukalti. Miljöö oli viihtyisä, musiikki tarpeeksi hiljaista.
Mutta eipä siinä pikkujoulun tunnelmaa saanut syntymään rennon keskustelun merkeissä, kun jokainen yritti hotkia annoksensa nopeasti, että aikaa olisi vielä jälkiruoallekin. Kahvit & konjakit sekä muut juomat pitikin nauttia muualla.
Aina ennen on saanut ravintolassa istua sulkemisaikaan saakka; onko tämä nyt jokin uusi normaali käytäntö Helsingissä? Olisi tuosta aikarajoitteesta ehdottomasti pitänyt mainita jo pöytää varatessa. Tuli aika pikaruokaravintolamainen tunnelma. En voi suositella.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.12.2019 Näytä aiemmat arvostelut (3)
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Annos oli hyvin pelkistetty: riisiä ja lihakastiketta. Kohtalaisen maukas, muttei kylläkään hintansa arvoinen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 08.10.2015
Arvosana: 0

Pettymys. Jätkäsaaressa töissä käyvänä sitä hakee välillä uusia paikkoja ja Poijusta olin kuullut positiivistä. Mutta pitää sanoa että käynti oli todellakin pettymys. En ymmärrä miten edellinen arvostelija voi sanoa kanapakoraa maukkaaksi?

Edelleen Jätkäsaaren paras ja takuulla varma lounas löytynee verkkiksen 2. kerroksesta, LittleBigCafeesta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 10.03.2015
Arvosana: 0

Yksi Jätkäsaaren harmittavan harvoista ravintoloista. Tuli testattua kanapakora ja vindaloo. Kanapakora oli todella maukasta ja alkupalaksi harvinaisen täyttävää. Vindaloo sen sijaan oli kyllä kiitettävän tulista, mutta ei minun mielestäni hintaansa nähden mitenkään erityisen maukasta. Ihan hyvää, mutta kyllä keskustasta saa parempaa intialaista ruokaa. Iso kiitos kuitenkin todella ystävälliselle ja palvelualttiille henkilökunnalle ja ravintolan viehättävälle sisustukselle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 09.03.2015
Arvosana: 0

Empire special pizza ja Chicken korma. Pizza oli maukas ja täytteitä oli tarpeeksi. Chicken korman kana oli hyvää ja kastike erinomainen. Joillekin annoskoko voi olla liian pieni, mutta itse tulin siitä täyteen ja riisiä jäi yli noin puolet.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 13.12.2014
Arvosana: 0

Sisustus on ihana ja viihtyisä! Pitsa oli hyvin perustasoa, alkupalaksi tullut jääkylmä salaatti kaupan kastikkeella outo, missä on salaattipöytä?

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 23.09.2014 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Tykkään uudesta sisustuksesta ja ruoka on ollut aina hyvää. Käyn täällä usein lounaalla, kun asun lähellä. Terassikin on viihtyisä ja aurinkoisella paikalla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 09.08.2014
Arvosana: 0

10 € hintainen lammasannos oli pettymys. Liha oli kyllä ihan mureaa, mutta maku oli peräti laimea ja annoskoko pieni. "Naan-leipä" oli viipale kaupan eineslättyä. Raidasta tai minttukastikkeesta sai haaveilla vain. Riisiä kyllä oli enemmän kuin tarpeeksi --> ainakin puolet jäi syömättä. Ei mitään syytä enää kokeilla tämän paikan "intialaisia" annoksia, etenkään kun läheltä löytyy myös laadukas Yeti-Nepal, josta saa halvemmalla huomattavasti parempaa.

Muun seurueen pitsat näyttivät kuitenkin verrattain kelvoilta 9 € hintaansa nähden.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 25.06.2014
Arvosana: 1

Viime vuonna kävin useaan kertaan hyödyntämässä CityShoppari-kortin etua ravintolassa. Nyt toukokuussa olin aurinkoisena sunnuntapäivänä (jolloin terassi oli tietenkin täynnä) menossa porukalla syömään, mutta tiskillä ilmoitettiin että CityShoppari-kortilla ei enää saa alennusta. CS:ltä kerrottiin että alennus kuitenkin on voimassa ko. ravintolassa. Meni varmaan kauniina päivänä liian hyvin niin ei vain heitä huvittanut alennuksella myydä!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.06.2014
Arvosana: 0

Kana Korma muistutti enemmänkin kanaviillokkia peruskoulusta vuosien takaa ja aivan törkeesti ylihinnoiteltu laatuun nähden. ...en mene toista kertaa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 08.06.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Jaalaranta 5, 00180 Helsinki - Reitti
09 685 6638
http://www.ravintolapoiju.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita