Keittiö auki

Royal Pokhara

Arvosana 3.1 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa
Vegaaniruokaa

Arvostelut (69)

Ruoka tosi maittavaa mutta palvelu valitettavasti välttävää tasoa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 06.08.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Nuhjuinen pettymys, sitkeää lammasta. Olin käynyt ravintolassa viimeksi noin puoltatoista vuotta aiemmin. Silloin lopetin käymisen, koska en ollut tyytyväinen tasoon. Nyt päätin pitkän tauon jälkeen kokeilla, olisiko ravintola parantanut tasoaan, mutta ei.

Ensimmäinen pettymys oli se, että nuori tarjoilija ei palvellut järjestyksessä vaan tuli luokseni palveltuaan ensin jälkeeni saapunutta seuruetta.

Annoksen lammas oli todella sitkeää eikä annoksen maustamisaste vastannut ruokalistan yhtä chiliä vaan ruoka oli miedompaa.

Ravintola on vähän sotkuisen oloinen. Ikkunat näyttävät likaisilta ja vaikutelma on muutenkin nuhjuinen.

Tarjoilija ei vaikuttanut olevan kiinnostunut asiakkaista. Poistuessani ravintolasta tervehdykseeni ei vastattu vaan tarjoilijan kiinnostus oli liimaantunut älypuhelimeensa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 12.02.2017 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 0

Klassikko, joka jaksaa pitää pintansa. Ties monennenko kerran paikalla, lammas murea ja avecin kasvisannos maittava.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.12.2016
Arvosana: 0

Erinomaista kanasaagia lounaslistalta. Kastike oli maultaan yksi parhaista nepalilaisannoksista tähän mennessä ja sitä oli runsas annos - tosin lihaa oli mukana niukasti.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 18.07.2016
Arvosana: 0

Meren rannalla, hyvä nepalilainen ravintola. Kokemusta on sekä lounaasta että a la cartesta. Ruokailuni sijoittui tällä kertaa lounasaikaan. Soitin klo 11.33 ja kerroin noutavani annokset Chicken tikka masala (tandooribroilerinfileitä, sipuli-tomaattikastike) sekä Mashu korma (lammasta tomaatticurrykermakastikkeessa).
Hintaa 8,70 per annos. Ruuat olivat jo valmiit saapuessani paikalle klo 11.43. Nopeaa! Annoksiin kuului lisäksi riisi. naanleipä (hyvää!) sekä minttujugurttikastike ja lisukesalaatti. Annokset olivat vielä höyryävän kuumia kotona. Erittäin maukkaat lihaisat kastikkeet. Ainoa mikä puuttui, oli ns. tuoreuden kärki. Ehkä maustemassat tehdään isommissa erissä valmiiksi. Kaiken kaikkiaan kuitenkin erittäin maukasta. Riisi hyvää ja irtonaista. Naanleipä herkullista, paikanpäällä tehtyä. Suosittelen. muoks! On myös lapsiystävällinen paikka. Joskus olen tilannut yhden annoksen ja olen lapselle pyytänyt pienen lautasen ruuan jakamista varten. Hän on aina saanut oman lautasen, jossa on valmiina riisiä ja salaattia. (sal.kastike melko väkevää, kannattaa pyytää ilman tai erikseen)

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 13.02.2016
Arvosana: 0

Tiivistäen: vesitettyä "nepalilaista". Otin lounaaksi lammas saagia ja pyysin riisin tilalle kasviksia. Lammas oli hyvin miedosti maustettu, liha välttävää, kasviksina höyrytettyjä pakastekasviksia ilman mitään mausteita, daal mauton tomaattimössö. Naanleipä sentään oli hyvä. En tiedä miten ruoan voisi vielä enemmän vesittää; ehkä tämä myy ihmisille jotka haluavat "nepalilaisen" näköistä mutta "suomalaisen" makuista ruokaa. Palvelu oli ripeää ja ystävällistä. Ikävä kyllä tämän kokemuksen perusteella en mene toiste.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 29.01.2016 Näytä aiemmat arvostelut (2)
Arvosana: 4

Ehdottomasti Vuosaaren helmi! Todella hyvää ruokaa jossa maut kohdallaan. Ystävällinen palvelu. Suosittelen

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 07.08.2015
Arvosana: -4

Helsingin paras nepalilainen! Kasvisruoat aivan mielettömiä!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 13.03.2015
Arvosana: -4

Hyvää palvelua ja lammas tikka oli ainakin todella herkullista! Lähialueen paras ruokapaikka. Ruoka valmistui nopeasti ja annokset saa myös mukaan

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 02.03.2015
Arvosana: 0

Erittäin ystävällinen palvelu. Ruoka paikan lyhyen remontin jälkeen entistäkin parempaa. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 10.02.2015
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (5)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Solnantie 26, 00330 Helsinki - Reitti
+35895301411
http://www.royalpokhara.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita