Lounas käynnissä

Ravintola Vaahtera

Lähes suomea osaamatonta
Arvosana 1.6 / 5

Muut työntekijät ovat varmaankin kunnollisia mutta keski-ikäinen tummaihoinen silmälasipäinen pönäkkä mies suhtautuu asiakkaisiin aggressiivisesti.Hänellä on jopa pesäpallomaila tiskin alla.


Arvostelut (8)

Ruoka oli syömäkelpoista mutta työntekijöiden kielitaito oli surkeaa. Asiakaspalvelutehtävissä oleva baarityöntekijä ilmeisesti olettaa että kaikki ynmmärtää häntä vaikka se on "kapula suomea".Siisteys oli kunnossa mutta korkeat hinnnat arvelluttaa alkoholijuomissa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.11.2017 Näytä aiemmat arvostelut (3)
Arvosana: 0

Kävimme täällä syömässä hetki sitten. Ruoka-annoksen koosta plussaa, kuitenkaan tässäkään asiassa määrä ei korvaa laatua. Tilasimme mieheni kanssa molemmat härän sisäfileepihvit, tarjoilijan kysyessä kypsyysastetta, pyysimme molemmat mediumia. Tätä pihvi ei kuitenkaan ollut, pihvi oli läpikypsää, kuivaa, hyvin kaukana mediumista. Lisäksi pihvi oli erittäin sitkeää ja muutaman kerran pureskellessa tuntui pihvissä olevan jännettä myös mukana. Kun tuli maksun aika, kerroimme asiallisesti palautteemme ruoka-annoksesta tarjoilijalle ja pyysimme että tämä huomioitaisiin laskun loppusummassa. Tästä ja ylipäätään palautteesta tarjoilija suivaantui ja lähti vihaisena hakemaan vaihtorahaa. Korvaus oli pieni, ei ihan sellainen mitä olisimme odottaneet kahdesta lähes pilalle menneestä annoksesta, sekä palautteen epäkohteliaasta vastaanottamisesta, mutta tyydyimme korvaukseen, joka saatiin juuri ja juuri ja lähdimme pois. Tuskin toista kertaa tänne tullaan syömään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 21€ Lisätty: 10.06.2016
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Intialainen ruoka tosi hyvää, pizza, kebab ym keskinkertaista.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 02.10.2015
Arvosana: 0

Kebab mautonta, pizzat ohuita ja niiden einekset heikompia kuin pakastepizzoissa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 10.07.2014
Arvosana: 0

Lounas oli todellakin hintansa arvoinen ja valikoima hyvä. Ruuat oli maukkaita.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 12.03.2013
Arvosana: 0

Ravintolan lounas on suosittu kohde lähialueen työntekijöiden keskuudessa.
Vaihteleva ja monipuolinen buffet-pöytä onnistuu tyydyttämään vaativammankin nälän joka kerralla.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 16.10.2012
Arvosana: 0

Ravintola Vaahtera, euro-intialaiseksi itsensä määrittelevä paikka, josta saa kebabia, pitsaa, pastaa, intialaista jne jne sijaitsee Konalassa kauppakeskus Ristikon takana ylhäisessä yksinäisyydessään. Eipä tänne sattumalta eksy. Olemme käyneet paikassa useamman kerran oluella, mutta ruokaa emme ole uskaltautuneet kokeilemaan, emmekä ole ruokapuolella varmaan koskaan ketään nähneet. Olisiko enemmän lounaspaikka? Aurinkoisena sunnuntaina kuitenkin uskaltaudumme kokeilemaan ruokaa. Terassi on täynnä iloisia oluenlitkijöitä, mutta sisällä ei näy baarimikon/tarjoilijan lisäksi ketään. Ruokailutila on siis erikseen, ja siellä on vielä hiljaisempaa (Baarin puolella soi Rihanna, soikin sitten koko sen kolmisen tuntia minkä lopulta paikassa vietämme).

Tilaamme Chicken Tikkan ja Chicken Windaloon. Ruoassa kuulema kestää, mutta mihinkäs sunnuntaina kiire olisi. Ruokajuomaksi tilaamme Keisari Lageria neljällä eurolla. Odottelemaan joudumme arviolta puolisen tuntia, jonka aikana naapurinpöytään jossain vaiheessa saapunut krapulanparantelija on saanut jo oman pizzansa puoliksi syötyä. No, pizza on pizzaa. Ilmeisesti meidän intia-soossit valmistellaan huolella, ajattelemme, ja näinhän se on: kumpikin ruoka on loistavaa. Windaloo, joskaan ei tosin kovin tulinen sellainen, vie kuitenkin molempien mielestä voiton. Kuin olisi joulu, juhannus ja pääsiäinen suussa yhtä aikaa! Riisin seassa on jotain jouluisen tuoksuisia mausteita, jotka maustavat riisin kivasti. Raita on paksua ja sitä on tuplamäärä verrattuna esim. keskustan nepalilaisiin/intialaisiin, naanleipä seesaminsiemenineen (pizzauunissa paistettu?) ei yllä suosikiksi, mutta hyvää sekin . Normisalaatti salaatinkastikkeineen.
Paikassa on semi-hyvä olutvalikoimakin, mutta liitutaulun listat eivät ole oikein ajantasalla. Tarjoilija ei oikein osaa valita erikoisoluille oikeita laseja, mutta asiakas saa halutessa itse valita.

Tänne tullaan uudestaan, syömäänkin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 16.09.2012
Arvosana: 2

Vaahterassa suosittelen syömään intialaisialaista ruokaa. Itse käyn syömässä vähintään kerran viikossa tai useammin juuri intialaisen aterian. Hinta laatusuhde on hyvä ja palvelu pelaa. Paikka ei ole mikään gourmet,siisti ruokapuoli -makuhermot tykkää.
Suosittelen jos pidät maukkaasta ruoasta .

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 01.10.2011
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Kyttäläntie 3, 00390 Helsinki - Reitti
http://konalanvaahtera.fi/