Keittiö auki

Robert's Coffee Pasilan asema

Arvosana 1.5 / 5

Arvostelut (5)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Työntekijät happamia ja ylimielisiä. Eipä viitsi täältä enää aamuisin kahvia hakea.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.01.2016
Arvosana: -2

Kahvi oli yliuutettua, eikä valu ollut tasainen. Tuloksena kickiccino oli todella kitkerää. Hintaa oli 3,90 euroa. Juustoleipä oli seissyt kauan vitriinissä ja juusto oli kuivahtanutta ja tuorekurkku sekä tomaatti nahistuneita. Hinta 4,20 euroa. Tarjoilija näpläsi kännykkäänsä tiskin takana.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.01.2016
Arvosana: -1

Smothie ei maistunut kovin tuoreelta. Saaristolaisjuustoleipä oli ok, vaikkakin kovin pieni neljän euron hintaansa nähden. Palvelu oli ala-arvoista. Työvuorossa kolme nuorta tyttöä, jotka eivät malttaneet lopettaa omien juttujensa keskustelua edes asiakaspalvelutilanteen ajaksi. Ärsyttävää ensin odottaa palvelua minuuttikaupalla, tilauksenkin sai toistaa kolmesti – taisin häiritä juttutuokiota pahasti. Kahvilatyöntekijän asenne oli kuin yrmeällä teini-ikäisellä. Ei minkäänlaista keskittymistä asiakkaisiin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 07.10.2014
Arvosana: 0

lohileipä pelkästään makean ruisleivän välissä, muuta ruisleipälaatua kuin saaritstolaisleipää ei ole tarjolla. Suomessa on runsaasti ruisleipälaatuja mutta Roberts käyttää vain yhtä, sitä makeaa, en ymmärrä miksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 08.09.2014
Arvosana: -2

Hyvä kahvivalikoima, suppeat syötävät. Etsin junaa odotellessa nopeaa vartin kahvilalounasta, mutta ketjun konseptiin eivät ilmeisesti kuulu salaatit tai keitot. Suolaista tarjonnassa edustivat hyvin pienet leivät, jotka olivat selvästi normaalia sämpylää pienempiä, kunnon patongista nyt puhumattakaan. Valitsemani lohileipä oli oikein hyvän makuinen, mutta olisin toivonut sen olevan vähintään tuplakokoinen.

Mainoksen houkuttelemana valitsin joulukahvin, joka näytti kuvassa lattelta mutta joka kuitenkin maistui siltä, että se oli tehty suodatinkahviin. Virhe minulta, kun en kysellyt tarkemmin. Kahvitarjontahan tällä ketjulla on varsin monipuolinen.

Kahvilatila oli siisti ja siitä oli hauska tarkkailla junia. Palvelu oli erittäin ystävällistä, joskin omien tuotteiden tuntemuksessa olisi ollut kertauksen paikka. Nimittäin päästessäni piparmintun makuisen joulukahvini pohjalle huomasin, että mintun maku ei ollutkaan peräisin siirapista vaan Marianne-suklaakarkeista, ja kahvin kun piti olla kokonaan laktoositon... Sattuuhan sitä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 24.11.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Ratapihantie 6, 00520 Helsinki - Reitti
040 862 2978

Vaihtoehtoisia ravintoloita