Avautuu 12:00

Kotipizza Ruoholahti

pizza
Arvosana 1.5 / 5

Arvostelut (16)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Todella huonot annokset. Tilattiin mukaan kolme pizzaa, ja kotona kun laatikot avattiin oli järkytys iso. Täytteet oli roiskittu miten sattuu pizzoihin, mm. sipulia oli lohkoina laitettu sekaan. Ihan kuin lohkottu sipuli kypsyisi uunissa siinä ajassa. Ala-arvoista toimintaa keittiöltä, ei tuollaisia voi päästää ulos asiakkaalle. Hinta kuitenkin sen verran korkea että pitää voida odottaa kunnon laatua. En suosittele enkä aio käydä uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 04.01.2015
Arvosana: 0

Gluteenittomat pizzat olivat ala-arvoisia - miksi pitää erikoisruokavalioille sopivia vaihtoehtoja listalla mikäli jopa teollinen valmispakastepizza on parempaa? Hinnat koko ja erityisesti maku huomioonottaen törkeä. Toivottavasti ns. normaalipizzat ovat edes syömäkelpoisia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 09.03.2014
Arvosana: 0

Chiikastike loppu ja pizzat maistui hirveältä kun nuori kundi kuljetti mulle eilen Monster-pizzat kotia. Molemmat pizzat roskiin, pizzat eivät olleet tarpeeksi kauan uunissa. Yleensä pizza on ollut hyvää jopa erinomaista, mutta kun pizzoilla on kivasti hintaa ne voisi edes yrittää valmistaa hyvin?

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 29€ Lisätty: 15.06.2013
Arvosana: 0

Osittain arvostelu koskee Kotipizzaa yleisesti. Eihän noilla ole ruoan puolelta eroja.

Ruohiksen Kotipizza ei nyt ainakaan siisteimmästä päästä ole. Aina vähän rasvainen tunnelma. Puhkiluettuja rasvatahrittuja seiskoja pöydillä. Jannu ottaa tilauksen vastaan. Istun odottamaan.

Kohta eteen tulee lätty. Se on vähän pienempi ja vähän kalliimpi kuin mitä normaalisti, täytteitäkin on vähän säästelty. Pinnalla kiiltää rasvalammikko.

Kotipizzoissa on kuitenkin se tietty maku. Luulen, että monille se on lapsuudesta tuttu, kun ei vielä ollut joka toisessa korttelissa kebab-pizzeriaa. Kotipizzassa on jotain mitä toisinaan kaipaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.12.2012
Arvosana: 0

Testasin uuden Kebab-taskun, ei ollut yhtä hyvä ku normi Kotzone. Kuitenkin mukavaa vaihtelua, paikka hivenen epäsiisti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.10.2011
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 07.05.2010
Arvosana: 0

Very nice pizza with parma ham, rucola, cherry tomatoes and parmesan cheese. Lunch also included a drink. The service is OK.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 30.07.2009
Arvosana: 0

Decent ingredients, problems with taking our order over the phone--on two occasions we ended up with small pizzas when we ordered family-size.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.11.2008
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 21.07.2008
Arvosana: 0

Siis tämä on Kotipizza? ? Eroaako nämä toisistaan?

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 22.12.2007
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Itämerenkatu 2, 00180 Helsinki - Reitti
040 172 3031
http://www.kotipizza.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita