Keittiö auki

Sori Taproom

amerikkalaista, panimo
Arvosana 3 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (4)

Erinomaiset oluet ja hyvä ruoka!

Nyhtökauraburgeri toimi, lisukkeet hyviä. Ruoka ei halvimmasta päästä mutta hyvää.
Pöytään tuotavat erilaiset kastikkeet oli persoonallinen ja hyvä lisä!

Viereisen, ison pöytäseurueen takia jouduimme hieman odottelemaan palvelua, mutta ehkä toiminta alkaa sujua paremmin avajaishulinoiden jälkeen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 14.03.2017
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 09.03.2017
Arvosana: 0

Luokaton bulled pork hampurilainen. Vietin myöhäistä lauantai-iltaa ravintolassa pääasiassa oluita nauttien. Oluiden välissä tuli nälkä ja päätin tilata listalta löytyvän "Pulled pork burger with crispy kale" hampurilaisen. Hampurilainen oli ehkä surkein, jonka olen ikinä missään koskaan syönyt. Vetinen puolilämmin lihamössö oli paperitaskun pohjakulmassa ja leipien välissä oli käytännössä pelkästään parsakaalilta maistuvaa lehtikaalta (tämäkin kummallinen makukombinaatio). Hetken ruokailun jälkeen paperitaskun pohja petti ja vetinen löllö aines lotjahti tarjottimelle. Kaikissa burgerin perusosa-alueissa oli epäonnistuttu täydellisesti, lihamössönkin ollessa mautonta ja läskistä.

Ilman järjetöntä nälkää burgeri olisi jäänyt syömättä. En keksi mitään järjellistä syytä, miksi ostaisin täältä enää ikinä ruokaa.

Onneksi ravintolasta saa hyviä oluita.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 26.02.2017
Arvosana: 0

Late lunch avajaispäivänä kaverin kanssa. Lounaaseen kuului salaattibuffet, pääruoka listalta sekä kahvi. Kaverilla Stone grilled salmon with grilled mussels & cilantro ja itsellä Pulled jerk chicken dog with sweet corn & jalapeno mayo, home made fries and spicy pickles. Molemmat annokset olivat herkullisia ja salaattibuffetin ansiosta ei jäänyt nälkäkään. Tilasin myöhemmin myös pienen annoksen baby back ribseja, joissa mausteet olivat kohdillaan, mutta liha oli aavistuksen verran kuivaa. Olutlista erinomainen ja tunnelma mukavan freesi! Ruokalistalta löytyy vaihtoehtoja kasvissyöjillekin ja myös viinin ystävät on juomalistalla otettu hyvin huomioon.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 16.02.2017 Näytä aiemmat arvostelut (3)
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Vuorikatu 16, 00100 Helsinki - Reitti
0442438404
http://www.soribrewing.com/taprooms

Vaihtoehtoisia ravintoloita