Lounas käynnissä

Sori Taproom

amerikkalaista, panimo
Arvosana 4.3 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (6)

Kun ei niin ei. Ensinnäkin, vegeburgereita on vaikea tehdä. Jos lihaa syövä ja tilaava seuralaisenikaan ei välitä paikan burgereista, jotain on vialla. Olimme liikkeellä pöytävarauksen kanssa ja välittömästi kauhistuin paikan pienuutta ja pöytien läheisyyttä. Ravintolassa joutuu istumaan niin lähellä toisia seurueita, että heidän juttunsa kuulee väistämättä. Jos tämä ei häiritse, siirrytään eteenpäin.

Listalla on yksi vegeburgeri, fine, näin on aina enkä muuta odotakaan. Tämä versio vain huusi epäonnistumista, sillä pihvinä oli jokin hämmentävä hampunsiemen-punajuuri-vuohenjuusto-setti. Tilaan sen, eikä tarjoilija mainitse lisukkeista mitään. Odottelemme mielestäni ihan sopivan ajan ja burgerit saapuvat. Seuralaiselleni hänen tilaamiensa lisukkeiden kera, minulle pelkkä burgeri. Niin, tähän olisi pitänyt tajuta tilata lisuke erikseen, joten kävelen tarjoilijan perässä ja valitsen erittäin tympeästä valikoimasta bataattiranet. Lisukkeeksi ei esimerkiksi saa mitään kivaa tai innovatiivista salaattia, vain coleslaw'ta tai marinoituja kurkkuja. Olisin kaivannut jotain raikasta, mutta mentiin bataattiraneilla.

Ruoan ääreen päästyäni havaitsen ensimmäisellä sekunnilla sen olevan kuivempaa kuin pelkkä leipä itsessään. Mitenkö se on mahdollista? Kastikkeita on minimaalisesti ja niiden virkaa toimittavat pöydässä olevat erilaiset soosipullot, joissa on mm. bbq-kastiketta ja ketsuppia. Okei, maistelen ne läpi ja lopulta joudun työntämään purilaiseni väliin melkoisen töräyksen parhaaksi valitsemaani kastiketta, sillä burgeri on oikeasti NIIN kuiva ja mauton. Seuralaiseni lihaburgerin kanssa täysin sama juttu, eli ei mitään hurraa-huutoja näiden suhteen. Bataattiranet sentään toimivat, niissä ei mitään valittamista.

Burgeri jättää niin valtavan pettymyksen, että tähän ravintolaan ei enää ole asiaa. Ehkä pelkille olutharrastajille tämä toimii, mutta ruoan perässä en valitettavasti suosittele ovea avaamaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 41€ Lisätty: 03.07.2018
Arvosana: 0

Kävin syömässä late lunch -kasvishampurilaisen. Hampurilaispihvi oli mauton, tehty iduista eikä se pysynyt lainkaan kasassa. Hampurilainen oli muutenkin mauton ja pieni. Ranskalaiset olivat liian suolaisia, ja niiden ohessa oli vetinen kastike. Seuralaisen mukaan myös lihahampurilainen oli haljun makuinen. Pieni pullo vichyvettä maksoi 3,50 euroa, jos 13,90 euroa luokattomasta hampurilaisesta ei kirpaissut tarpeeksi.

Itse ravintola on tyypillinen helsinkiläinen trendipaikka: pieni, meluisa (kadun äänet välittyivät ravintolaan niin, ettei keskustelu ollut mahdollista) ja tiskin takana seisoskelee englantia puhuvia flegmaattisia hipstereitä. Todella epämukava kokemus kaikin tavoin, en suosittele.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 14€ Lisätty: 28.06.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Erinomaiset oluet ja hyvä ruoka!

Nyhtökauraburgeri toimi, lisukkeet hyviä. Ruoka ei halvimmasta päästä mutta hyvää.
Pöytään tuotavat erilaiset kastikkeet oli persoonallinen ja hyvä lisä!

Viereisen, ison pöytäseurueen takia jouduimme hieman odottelemaan palvelua, mutta ehkä toiminta alkaa sujua paremmin avajaishulinoiden jälkeen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 14.03.2017
Arvosana: 0
     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 09.03.2017
Arvosana: 0

Luokaton bulled pork hampurilainen. Vietin myöhäistä lauantai-iltaa ravintolassa pääasiassa oluita nauttien. Oluiden välissä tuli nälkä ja päätin tilata listalta löytyvän "Pulled pork burger with crispy kale" hampurilaisen. Hampurilainen oli ehkä surkein, jonka olen ikinä missään koskaan syönyt. Vetinen puolilämmin lihamössö oli paperitaskun pohjakulmassa ja leipien välissä oli käytännössä pelkästään parsakaalilta maistuvaa lehtikaalta (tämäkin kummallinen makukombinaatio). Hetken ruokailun jälkeen paperitaskun pohja petti ja vetinen löllö aines lotjahti tarjottimelle. Kaikissa burgerin perusosa-alueissa oli epäonnistuttu täydellisesti, lihamössönkin ollessa mautonta ja läskistä.

Ilman järjetöntä nälkää burgeri olisi jäänyt syömättä. En keksi mitään järjellistä syytä, miksi ostaisin täältä enää ikinä ruokaa.

Onneksi ravintolasta saa hyviä oluita.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 26.02.2017
Arvosana: 0

Late lunch avajaispäivänä kaverin kanssa. Lounaaseen kuului salaattibuffet, pääruoka listalta sekä kahvi. Kaverilla Stone grilled salmon with grilled mussels & cilantro ja itsellä Pulled jerk chicken dog with sweet corn & jalapeno mayo, home made fries and spicy pickles. Molemmat annokset olivat herkullisia ja salaattibuffetin ansiosta ei jäänyt nälkäkään. Tilasin myöhemmin myös pienen annoksen baby back ribseja, joissa mausteet olivat kohdillaan, mutta liha oli aavistuksen verran kuivaa. Olutlista erinomainen ja tunnelma mukavan freesi! Ruokalistalta löytyy vaihtoehtoja kasvissyöjillekin ja myös viinin ystävät on juomalistalla otettu hyvin huomioon.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 16.02.2017 Näytä aiemmat arvostelut (3)
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Vuorikatu 16, 00100 Helsinki - Reitti
0442438404
http://www.soribrewing.com/taprooms

Vaihtoehtoisia ravintoloita