Keittiö auki

Spaghetteria

italialaista
Arvosana 2.6 / 5

Runsaat spaghetit ja ruokaisat salaatit! Spaghetteria sijaitsee kauppakeskus Kaaren 2. kerroksessa,


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (24)

Palaan aina tänne kun haluan hyvää bolognese-pastaa.

Itse pasta on konstailematonta mutta hyvää ja oikean kypsyistä. Vähän juustoa ja tuoreita yrttejä päällä. Pippuria lisään itse myllystä. Kymmenkunta kertaa olen täällä käynyt ja laatu on aina sama.

Mitään viiden tähden palvelua täällä ei kannata odottaa, koska kyseessä on pikaruokapaikka. Annokset haetaan keittiön tiskiltä kun summeri pirahtaa. Tämä muistetaan lähes aina kassalla ohjeistaa. Annokset kuitenkin tehdän tilauksesta, joten laatu on hyvä.

Hintaan kuuluu talon leipä, jota voi dipata öljyssä (löytyy useampaa laatua). Annoksen saa myös täyshyväpastalla ilman lisähintaa. Itse ravintola on pikaruokamaisen pelkistetty mutta sinänsä tyylikäs.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 02.02.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Tulimme ystävieni kanssa ensikertaa ravintolaan keskiviikkona 10. 2.2016 illalla. "Tarjoilija" ei tervehtinyt, eikä neuvonut seuruettamme millään tasolla, ei edes vaivautunut kertomaan laskun kokonaissummaa. Ostin itselleni ruokajuomaksi virvoitusjuoman ja hän ei myöskään neuvonut mistä lasista juoma olisi pitänyt nauttia. Ymmärrän, että maalaisjärjellä pitäisi ymmärtää että pieni juoma juodaan pikkulasista ja iso isosta, mutta hyvään palveluun olisi kuitenkin kuulunut tästäkin maininta. Kassahenkilö ei myöskään kertonut, että ruuat pitää itse noutaa tiskiltä vaan päättelimme tämänkin itse tärisevien laitteiden avulla. Ruoka itsessään oli ihan ok, mutta surkea palvelu vei siitäkin kaiken nautinnon pois. En tule toiste kyseiseen ravintolaan asioimaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 10.02.2016
Arvosana: 0

Kaaressa todella surkeeta ruokaa. Avokado pasta oli lähes mauton. Ihan liian ylihinnoiteltu. Jos ravintola on erikoistunu spageetteihin/ pastoihin niin täytyisi ruuan olla edes semmosta että pystyisi enemmän kuin yhden haarukallisen syömään

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 03.01.2016
Arvosana: 0

Hintana kaksi yhden hinnalla, itse pastat olivat omasta mielestäni kohtalaisia mutta hinta-laatusuhde normaalihinnoilla on reilusti ylihinnoiteltu. Annoksena oli joku italialainen "erittäin tulinen" makkarapasta, joka oli erikoisesti nimetty sikäli kun tulisuus oli todella hienovaraista. Iso miinus tilojen nuhjuisuudesta, kyseessä ei missään nimessä ole ylläpidon puolesta ravintola vaan ennemminkin pikaruokala. Annoskoot ok.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 18.10.2015
Arvosana: 0

Ei mahdottoman surkea, mutta ei todellakaan hintansa veroinen enkä suosittele kellekään. Olen syönyt täällä kahdesti ja molemmilla kerroilla annokset ovat olleet mauttomia ja kuivakoita. Lisäksi palvelu on surkeaa ja tympeää. En tule tänne enää uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 09.10.2015
Arvosana: 0

Kaksi yhden hinnalla -kupongilla kana-avokado- ja italialainen makkarapasta. Tähän hintaan pastat olivat ihan hyvät, mutta 13 euroa kappale on mielestäni liikaa. Tomaattikastike maistui teolliselta eikä tuliselta, niinkuin oli luvattu. Kanapastassa kaikki ainesosat maistuivat tuoreilta ja makua oli riittävästi. Avokadoa olisi saanut olla enemmän. Palvelussa ja ympäristössä ei kehumista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 18.06.2015
Arvosana: 0

Tosi maukkaita annoksia!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 09.03.2015
Arvosana: -1

Viime aikoina on pasta-annosten laatu laskenut, koska eivät enää sisällä kunnon parmesaania. Kerran olen saanut gluteenittoman pastan todella öljyisenä ja jouduin palauttamaan annoksen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.02.2015
Arvosana: 0

Tilasin avocado-katkarapusalaatin joka oli kalliimpi kuin suurin osa pastoista. Sain pakastekatkarapuja ja säälittävän vähän tummunutta avocadoa, loput vihersalaattia ja pari kirsikkatomaattia ja päälle heitetty kauhea läjä majoneesia. Seuralaiseni saivat ylikypsää ja täysin mautonta pastaa, valitin asiasta kokille joka tokaisi että näin heitä on neuvottu tekemään. En suosittele paikkaa kenellekään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 11.01.2015
Arvosana: 0

Taivaallista pastaa! !

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 13.10.2014
Arvosana: -1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Kauppakeskus Kaari, Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki - Reitti
+358 107 663 874

Vaihtoehtoisia ravintoloita