Suljettu nyt

Spaghetteria

italialaista
Arvosana 2.1 / 5

Runsaat spaghetit ja ruokaisat salaatit! Spaghetteria sijaitsee kauppakeskus Kaaren 2. kerroksessa,


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (23)

Tulimme ystävieni kanssa ensikertaa ravintolaan keskiviikkona 10. 2.2016 illalla. "Tarjoilija" ei tervehtinyt, eikä neuvonut seuruettamme millään tasolla, ei edes vaivautunut kertomaan laskun kokonaissummaa. Ostin itselleni ruokajuomaksi virvoitusjuoman ja hän ei myöskään neuvonut mistä lasista juoma olisi pitänyt nauttia. Ymmärrän, että maalaisjärjellä pitäisi ymmärtää että pieni juoma juodaan pikkulasista ja iso isosta, mutta hyvään palveluun olisi kuitenkin kuulunut tästäkin maininta. Kassahenkilö ei myöskään kertonut, että ruuat pitää itse noutaa tiskiltä vaan päättelimme tämänkin itse tärisevien laitteiden avulla. Ruoka itsessään oli ihan ok, mutta surkea palvelu vei siitäkin kaiken nautinnon pois. En tule toiste kyseiseen ravintolaan asioimaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 10.02.2016
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kaaressa todella surkeeta ruokaa. Avokado pasta oli lähes mauton. Ihan liian ylihinnoiteltu. Jos ravintola on erikoistunu spageetteihin/ pastoihin niin täytyisi ruuan olla edes semmosta että pystyisi enemmän kuin yhden haarukallisen syömään

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 03.01.2016
Arvosana: 0

Hintana kaksi yhden hinnalla, itse pastat olivat omasta mielestäni kohtalaisia mutta hinta-laatusuhde normaalihinnoilla on reilusti ylihinnoiteltu. Annoksena oli joku italialainen "erittäin tulinen" makkarapasta, joka oli erikoisesti nimetty sikäli kun tulisuus oli todella hienovaraista. Iso miinus tilojen nuhjuisuudesta, kyseessä ei missään nimessä ole ylläpidon puolesta ravintola vaan ennemminkin pikaruokala. Annoskoot ok.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 18.10.2015
Arvosana: 0

Ei mahdottoman surkea, mutta ei todellakaan hintansa veroinen enkä suosittele kellekään. Olen syönyt täällä kahdesti ja molemmilla kerroilla annokset ovat olleet mauttomia ja kuivakoita. Lisäksi palvelu on surkeaa ja tympeää. En tule tänne enää uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 09.10.2015
Arvosana: 0

Kaksi yhden hinnalla -kupongilla kana-avokado- ja italialainen makkarapasta. Tähän hintaan pastat olivat ihan hyvät, mutta 13 euroa kappale on mielestäni liikaa. Tomaattikastike maistui teolliselta eikä tuliselta, niinkuin oli luvattu. Kanapastassa kaikki ainesosat maistuivat tuoreilta ja makua oli riittävästi. Avokadoa olisi saanut olla enemmän. Palvelussa ja ympäristössä ei kehumista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 18.06.2015
Arvosana: 0

Tosi maukkaita annoksia!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 09.03.2015
Arvosana: -1

Viime aikoina on pasta-annosten laatu laskenut, koska eivät enää sisällä kunnon parmesaania. Kerran olen saanut gluteenittoman pastan todella öljyisenä ja jouduin palauttamaan annoksen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.02.2015
Arvosana: 0

Tilasin avocado-katkarapusalaatin joka oli kalliimpi kuin suurin osa pastoista. Sain pakastekatkarapuja ja säälittävän vähän tummunutta avocadoa, loput vihersalaattia ja pari kirsikkatomaattia ja päälle heitetty kauhea läjä majoneesia. Seuralaiseni saivat ylikypsää ja täysin mautonta pastaa, valitin asiasta kokille joka tokaisi että näin heitä on neuvottu tekemään. En suosittele paikkaa kenellekään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 11.01.2015
Arvosana: 0

Taivaallista pastaa! !

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 14€ Lisätty: 13.10.2014
Arvosana: -1

Pastoista minulla ei ole mielipidettä, koska kaksi kaksi kertaa kyseisessä ravintolassa käydessäni olen ostanut salaatin (Insalata con pollo, Insalata ceasar con pollo). Kummallakin kerralla salaatit ovat olleet mauttomia ja kana maistui vanhalta einekseltä, jota oli vastenmielistä syödä. Jäi pettynyt olo miten onnistuvatkaan tekemään niin huonoa ja pahaa salaattia. Toivottavasti pastat ovat parempia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 09.10.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat


Sijainti

Kauppakeskus Kaari, Kantelettarentie 1, 00420 Helsinki - Reitti
+358 107 663 874