Avautuu 15:00

St. Urho's Pub

pubiruokaa
Arvosana 1 / 5

Arvostelut (16)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Ruokalista näyttää hienolta mutta pubissa ei tuoksu ruoka ja mikro kilkatti, liekö pakastettua ruokaa. Poronkäristys oli vetistä ja haisi pahalta. Hinnat tasoon nähden huikeita.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 12.01.2018
Arvosana: 0

Maksa oli meheväksi paistettu ja lisukkeita oli annoksessa sopiva määrä. Ruualle löytyi hyvä olutsuositus. Meininki St. Urhossa oli rentoa, palvelu tehokasta ja tunnelma mutkaton. Pubiruokailun klassikko.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 02.02.2015
Arvosana: 0

Loistava paikka, joka ei koskaan petä. Tuhdit, tosin aika hinnakkaat, annokset vievät nälän ja ovat laadukkaista raaka-aineista tehtyjä. Olutvalikoima huikea!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.11.2014
Arvosana: 1

Hyvät, jo vuosikymmeniä toimiviksi havaitut puitteet. Palvelu toimivaa ja kohtuullista, samoin kuin henkilökunnan tuotetietämys. Hyvä valikoima oluita ja riittävän suuret annokset. Testasin talon maksa-annoksen ja real alen hanasta. Molemmat hyviä, mutta moni ravintola tekee maksan kuitenkin paremmin. Plussaa taustamusiikin puuttesta ja siitä, että tehdään mitä parhaiten osataan! Mukava, rauhallinen ja ajaton tunnelma.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 26.04.2013
Arvosana: 3
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.01.2013
Arvosana: 0

Useasti käyty paikka, jossa reilu rento meininki ja asiantunteva olutpalvelu. Onneksi musiikki ei soi. Kohtuullinen viinilistakin, mutta miksi viinilasi pestään kuten tuoppi ennen tarjoilua? Märkä viinilasi on tietysti rento...

Pizza aivan mainio ja rapeapohjainen, kuten kotona paistettu tortillapohja. Avecin vuohenjuustosalaatti oli aavistuksen hinnakas mutta toki maukas ja kaikkiaan ruuat hintansa väärti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 16.01.2013
Arvosana: 2
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.09.2012
Arvosana: 0

Ruoka, juoma ja miljöö.
Urhon pubissa vuosia käyneenä, voin sanoa, että täällä on meininki kohdillaan. Tunnelma on loistava, ruoka on hyvää (kiitos Manalan keittiön) ja juomat tarvittaessa hyvinkin erityisiä. Olutvalikoima on suoraan sanottuna kiitettävä. Välillä vähän kirpaisee lompakkoa kun tilaa jotain spessumpaa juomaa mutta täällä voi olla kuivemminkin suin. Tunnelma saattaa olla toisinaan tiivis mutta jos porukka on hyvä, niin täällä viihtyy iltamyöhään asti.

Urhon miljöö on aivan erityinen siksi tänne päädytään uudestaan ja uudestaan. Kannattaa tulla nauttimaan seurasta koska musiikkia täällä ei kuule.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 12.08.2012
Arvosana: 2

Kunnon pub-ruokaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 30.05.2012
Arvosana: 0

Hyvää pizzaa, joka erottuu edukseen niin selkeästi, että yli kympin hinta on perusteltu. Kannattaa kuitenkin varoa minkä olusen tilaa ohelle, sillä juomahinnat ovat suolaisia. Mutta toisaalta tämä on Helsingin henki.

Palvelu on rutinoitua ja kohteliasta, ei liene aihetta haukkuihin tai ylisanoihin. Yleisesti ottaen pidän olutpubia suhteellisen viihtyisänä lajinsa edustajana, ja tarjonta on laaja.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 29.02.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (6)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Museokatu 10, 00100 Helsinki - Reitti
09 - 5807 7222
http://www.botta.fi/ST-URHO-S-PUB.14.0.html

Vaihtoehtoisia ravintoloita