Keittiö auki

Subway Ruoholahti

voileipiä
Arvosana 1.8 / 5

Arvostelut (9)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Kasvissyöjänä kaksi vaihtoehtoa tarjolla; pelkät rehut tai vegepihvi. Tilasin vegepihvillä. Leipäni kasaaja nyppäisi pekoniviipaleen vegepihvialtaasta. Katsoin epäuskoisena enkä saanut sanaa suustani. Yritän välttää viimeiseen asti tätä paikkaa tämän kokemuksen vuoksi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 21.10.2014
Arvosana: 0

Ruassani oli monta hiusta. Meni ruoka halu aivan kokonaan. Jäi syömättä 30cm patonki kokonaan! Aivan surkeaa ruokaa, palvelu on ala-arvoista, henkilökunta ei puhu suomea tai jos puhuu niin hyvin huonosti. Korvauksia haluan ehdottomasti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.10.2013
Arvosana: 2

price range is good. food os nice, but you really need to know by yourself what u want and how everything taste to combine it.they try to serve fast as there are many people so u dont have time to think what u want inside bread. they need to be more patient as i dont think to eat there again..

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 27.01.2012
Arvosana: 0

Täällä on aina jokin/jotkin täytteet loppu, tai jopa - kuten kerran jouduimme huomaamaan - pilaantuneita. Miten voi esimerkiksi tuorekurkku olla loppu, kun alakerrassa on Citymarket? Palvelu myös jokseenkin outoa: "Ei sun kannata ottaa päivän subia ateriana kun et saa siitä mitään alennusta." Ahaa, olisiko siis pitänyt jättää juoma ja jälkkäri siksi ottamatta?

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 17.07.2011
Arvosana: 2

Ruoholahden subway on hienossa paikassa. Verkkokaupasta tullessa sortuu siihen aika-ajoin. Ruoka ei ole hääviä, jono liikkuu hitaasti ja limsaa juomattomille annoksista tulee varsin tyyriitä, kun veden joutuu ostamaan pullovetenä. En suosittele.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 14.03.2010
Arvosana: 2

Helsingin huonoin Subway. Tuntuu kuin tiskin takana olisi aina harjoittelija, on aika säheltämistä ja säätämistä. Täytteissä säästellään aivan raivostuttavalla tavalla, kuten kaikessa muussakin. Huhun mukaan onkin juuri tästä syystä Suomen kannattavin Subway...
Vaikka tämä olisi lähin Subway, on aina lähdettävä pidemmälle saadakseen kunnon patongin.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 17.10.2009
Arvosana: 3

Hinta vaihtelee valitun leivän mukaan. Ruoholahdessa kokemukseni mukaan huonommat subit helsingissä; täytteissä säästellään, leivät usein kuivia, ja kastikettakin saa noin puolet vähemmän kuin muualla. jopa paperi johon leipä kääritään, on yleensä leikattu puoliksi.. Säästöä kai sekin, mutta mielummin syön leipäni jossain muussa subissa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.06.2009
Arvosana: 0

Perus-Subway. Ei Helsingin parhaita mutta toimii jos alueella liikkuu ja etsii ruokaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 21.05.2009
Arvosana: 0

Kiireinen kauppakeskus subi. Annokset ovat laatuun ja raaka-aineisiin nähden aika kalliita. Mutta joskus tarvii pikaruokaa...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 09.04.2009
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Itämerenkatu 21, 00180 Helsinki - Reitti
(09) 7268 0834
http://www.subway.fi/fi/ravintolat/helsinki/ruoholahti/

Vaihtoehtoisia ravintoloita