Suljettu nyt

UniCafe Ylioppilasaukio

kahvila, lounasravintola
Arvosana 3 / 5

Lounasruokaa yliopisto- ja korkeakouluopiskeiljoille opiskelijahintaan, Helsingin yliopiston henkilökunnalle henkilökuntahintaa ja muille edulliseen hintaan.
Myös kahvilatuotteita. Lounaslista: www.unicafe.fi/lounasravintolat


Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (29)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Edullista perusruokaa opiskelijalle. Ruoan laatu menettelevä, salaatit välillä luokattomia. Joskus saa jonottaa jonkin aikaa. Parempia opiskelijaravintoloita on.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 3€ Lisätty: 17.01.2016
Arvosana: 0

Onhan tämä nyt jotain mahtavaa näin opiskelijana. Saa klo 19 asti syödä arkisin ja lauantaisinkin klo 18 asti edullisella hinnalla. En voi muuta kuin suositella.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 3€ Lisätty: 19.01.2015
Arvosana: 3
     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.05.2014
Arvosana: 0

Todella hyvää gruusialaista kaalilaatikkoa (kasvisruoka), täydellisen hyvää. Samoin jälkiruoka Ananas-kaurahyve erinomaista. Ravintolassa aina ystävällinen palvelu :)

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 3€ Lisätty: 17.12.2013
Arvosana: 0

Maukkaampaakin opiskelijaraflaruokaa olen syönyt, mutta kun annoksen saa 2,60 eurolla niin aika kiittämätön saa olla jos siitä valittaa. :D Tilat ovat jees ja sijainti hyvä. Ilman opiskelijakorttia tuskin kuitenkaan jaksaisi käydä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 15.11.2013
Arvosana: 0

Unicafe Ruskeasuo on paras noista opiskelijaravintoloista, salaatit aina tuoreita! Suuri ero mm. Ylioppilasaukioon. Meilahti heti toisena!

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 3€ Lisätty: 13.10.2013
Arvosana: -5

Ruoka on usein keskitasoa opiskelijaruoaksikin. Intissä ja peruskoulussa oli huonompaa ruokaa. Ei kannata ilman opiskelija-alennusta käydä syömässä.

Käytän usein ravintola-arvioissani negatiivisena adjektiivina sanaa kouluruokala. Hektisyydestä huolimatta unicafessa voi olla miellyttävääkin, jos saa hyvän paikan. Usein kuitenkin mielummin kokkaan omat pöperöt tai maksan vähän enemmän saadakseni jotain vähän parempaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 3€ Lisätty: 03.12.2012
Arvosana: 0

Ehdottomasti huonoin opiskelijaravintola jossa olen syönyt. Useita kertoja täytynyt kokeilla onko se ruoka aina yhtä luokatonta. Maut puuttuvat täysin.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 3€ Lisätty: 30.10.2012
Arvosana: -1

Kun koko aterian hinta on 5. 65 euroa ilman opiskelija-alennustakin, ydinkeskustan Unicafe vetää nuorta väkeä. Ruuhka voi aiheuttaa myös ikäviä kokemuksia.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 6€ Lisätty: 23.08.2011
Arvosana: 0

Täältä saa tosi hyviä keittoja, riistakeitto, lapinkeitto ja lohikeitto saavat ison plussan! Keiton kanssa saa leipää, salaattia ja lasin maitoa. Toinen lasillinen maksaa 40 snt. Pääruokia en ole koskaan syönyt, en viitsi maksaa siitä mitä en kotonakaan söisi. Ravintolassa tietysti muutenkin ruokalatunnelma, mutta nuorten ja dynaamisten ihmisten seassa tuntee välillä itsekin olevansa elossa :) Esimerkillistä on ravintolan tapa ilmoittaa ravintosisällöt kaikista ruuistaan, sitä lisää muuallekin!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 13.08.2011
Arvosana: 2

Yhteisö

Kuvat

Fanit (5)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Mannerheimintie 3 B, 00100 Helsinki - Reitti
(09) 260 9491
http://www.hyyravintolat.fi/unicafe

Vaihtoehtoisia ravintoloita