Keittiö auki

Arnolds Bakery & Coffee Shop City-Center

kahvila
Arvosana 4 / 5

Arnoldsin kattavassa ja ainutlaatuisessa tuotevalikoimassa on varmasti jokaisen suun mukaisia herkkuja! Juomatarjonnasta löytyy makunautintoja täyteläisistä erikoiskahveista aina aidoista hedelmistä ja marjoista valmistettuihin Smoothieihin ja Fruitieihin asti. Syötävien puolella on tarjolla perinteisten donitsien ja muffinssien lisäksi mehevän kanelisia Spinnyjä sekä ruokaisia bageleita.
TARKASTATHAN PISTEEN AUKIOLOAJAT OSOITTEESTA: http://www.arnolds.fi/kahvilat


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (11)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Keskustan paras Arnolds. Erinomaiset bagelit, paremmat kuin monessa saman ketjun kahvilassa. Miinusta ankeasta asematunneli/kauppakeskusympäristöstä ja rajallisesta pöytätilasta, mutta mukaan tilatessahan se ei haittaa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.11.2015
Arvosana: -1

Bagelit ja donitsit ahh! Rakastan paikan donitseja, ylivoimaisen hyviä.

Herkkua ovat cana caesat bagel ja kinuskidonitsi. Suosittelen, maku vie mukanaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.11.2014
Arvosana: 0

Parhaat bagelit ikinä! Tulen uudelleen, uudelleen ja uudelleen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 24.09.2013
Arvosana: 0

Perus Arnold's-ketjun ravintola, mutta pakko on päästä kehumaan mahtavia aamiasbageleita - erityisesti kana-caesar- ja kylmäsavulohibagel kuuluvat suosikkeihini.

(Aamiaishinta tuoremehun kanssa)

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Hinta: 9€ Lisätty: 05.06.2013
Arvosana: 0

No, donitsia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.04.2013
Arvosana: -2

Ystävällinen asiakaspalvelu, ruuan taso ei eroa merkittävästi muustakaan arnoldsista, eli hyvää on! Hinta hieman kallista saatuun ruokamäärään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.04.2013
Arvosana: 0

Maailman paras donitsi. Maistuu paremmalta kuin Dunkin Donuts ja isompi annos kuin JCo <3 Valkosuklaa on ihan nammia^^

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 3€ Lisätty: 28.10.2012
Arvosana: -3

Donitsit ovat olleet yleensä kelvollisia, mutta viime kerralla pomadakuorrute oli niin vanhaa että sen saattoi kuoria pois! Yöks! Onkohan taikinaan tehty muutoksia vai muistanko väärin sen, että ennen donitsit olivat makeampia..? Nyt taikina maistui lähinnä mauttomalle lihapiirakalle.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 3€ Lisätty: 20.06.2012
Arvosana: 0

Aina hyviä bageleita, harmi vain leipävalikoima on iltapuolella usein niukka, milloin ei täysin finito. Eikö niitä voisi tehdä sen verran, että kaikille riittää sulkemisaikaan saakka?

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 05.08.2010
Arvosana: -2

Donitseja ja bageleita Asematunnelin ketjukahvilassa. Minulla oli jäänyt lounas väliin ja Arnoldsin ohi kävelessä iski bagelin himo. Perjantaina kello 20 paikalla oli syömässä muutamia ihmisiä, mutta useimmat tuntuivat ottavat donitseja mukaan. Ei ihme, sillä vilkkaassa kävelytunnelissa sijaitseva kahvila ei ole kovin seesteinen miljöö. Otin kasvisbagelin ja siihen sai eurolla jälkkäriksi valita donitsin ja toisella eurolla juoman. Bagelia pystyi kustomoimaan sämpylän osalta ja kasvisbagelissa lisäksi valittiin pesto tai tuorejuusto lisukkeeksi. Valkkasin sämpylän unikonsiemenillä ja täytteisiin tuntui paremmin sopivan Philadelphia kuin pesto. Niin suolaisenhimo ei ollut. Hyvä setti kyllä, pitää kasvissyöjille ja muillekin suositella. Aurinkokuivattu tomaatti ja artisokan sydämet plus parmesanlastut tuorejuuston kanssa tekivät annoksesta ruokaisan ja tomaattiviipaleet ja jäävuorisalaatti raikkaan. Artisokat olivat ehkä hiukan purkkimaisen makuisia ja heikoin lenkki tässä yhdistelmässä. Donitsi oli syntisen hyvä eli imelä ja rasvainen. Kuten Arnoldseissa aina ja siksi niissä ei usein uskallakaan käydä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 12.06.2010
Arvosana: 1

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.


Sijainti

Kaivokatu 8, Asematunneli, 00100 Helsinki - Reitti
09-672 034
http://www.arnolds.fi