Suljettu nyt

Jufeng

sushi, kiinalaista, thai
Arvosana 3.1 / 5

10 kiinalaisia ja thaimaalaisia lämpimien ruokien Buffet (MA-PE 11-15, LA JA SU 12-17)
Monilaista SUSHIA noutopöydä


Arvostelut (5)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Sunnuntaina noutopöytää ei ollut, mutta listalta löytyi pehmeänmakuinen kanavaihtoehto. Annoksesta olisi riittänyt kahdelle. Yhdellä eurolla sai jälkiruuaksi friteeratut banaanit jäätelöpallolla.

Noutopöytälounas on ollut mielestäni hyvä, parempi kuin entisten omistajien aikaan. Kasviksia voisi ehkä pilkkoa vähän pienemmiksi. Ystävällinen palvelu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 12.09.2014
Arvosana: 0

Aasialaisen keittiön ystävänä ja satoja ravintoloita rikkaampana, Hyvinkää JuFeng on yksi parhaista ja hintalaatusuhteeltaan kattavammista ravintoloista. Päivittäin vaihtuva, maukas keitto, vaatimaton, mutta tuore ja suomalaisista vihanneksista koostuva salaattipöytä tahtoo jäädä loistavan ja monipuolisen sushi lajitelman varjoon. 4-6 lämminruokavaihtoehtoa edustava laajasti aasialaisen keittiön eri kulmia. Höyrytetyt vihannekset ja kasvisnuudelit tarjoavat riisiä vähemmälle jättävälle hyvän vaihtoehdon. Enemmän kuin suosittelemisen arvoinen paikka. Uudet omistajat ovat nostaaneet paikan aivan uudelle tasolle

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 12.09.2014
Arvosana: 0

Ihania ruokia buffetissa. ystävällinen palvelu.siistit isot tilat, sekä siisti vessa. Lapset otetaan hyvin huomioon. Leikkipaikka.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 01.08.2014
Arvosana: 0

Kävimme syömässä lounasta täällä. Omistajan vaihdoksen jälkeen ei laatu tai palvelu ole vastannut yhtään edes lounasravintolan vaatimuksia. Ruokaa niukin naukin pöydässä, kokoajan joutuu kyselemään, voisiko tuoda sitä ja sitä lisää. Ruoan maku huono, ei ollut sitä mitä odottaisi kiinalaisessa lounasravintolassa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 30.05.2014
Arvosana: 0

Kävin syömässä lounaan kun tätä oli kehuttu. Ihmettelen vain, miksi kukaan tätä kehuisi. "Häränliha" oli lähes syömäkelvotonta, ainakin se osa, jota uskalsin maistaa. Kana ei maistunut millekään, eikä perinteistä nuudelia edes ollut tarjolla. Salaatit olivat myös aika onnettomia yrityksiä. Toiste en tuonne lounaalle mene.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 12.02.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Hämeenkatu 3, 05800 Hyvinkää - Reitti
0466366668

Vaihtoehtoisia ravintoloita