Ei tietoa

Ravintola Esperance

pizzeria
Arvosana 2 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (7)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Nykyään Espeen ei ole mitään syytä mennä. Ruoan laatu on todella heikko. Keittiössä ei ole yhtään oikeata kokkia vaan random-ukot pistävät pöperöt kasaan. Esim. viimeksi sain täysin ylipaistetun leikkeen valmissoosilla. Muutenkin raaka-aineet ovat sieltä edullisemmasta päästä.

En missään nimessä suosittele.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 04.01.2016
Arvosana: 0

Toimii. Vakiona tulee tilattua 1-3 kertaa viikkoon pöperöt

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.12.2014
Arvosana: 0

Tämä ravintola oli aiemmin todella hyvä ruokapaikka! Yleisilme ehkä hieman nuhjuinen, mutta ruoka oli TODELLA hyvää ja sitä oli riittävästi. Henkilökunta oli tosi ystävällistä. Sitten omistaja vaihtui, ja yleisilme muuttui tosi paljon yökerhomaisemmaksi. Ruokailijana en pitänyt siitä, vaikka nuhjuisuus häipyikin. Musiikkipoppi soi joka kerran nykyään liian kovalla, ja ainaista jumputusta. Eikö ruokailuaikaan musiikkia saisi hiljaisemmaksi tai vähemmän jumputtavaksi??? Annoskoot säilyneet hyvänä, mutta kastike leikkeessäni oli klimppisen olinen ja liian paksu. Aterimet oli paperin sisään pakattuina, mutta tahraiset :( Pöytä päällisin puolin siisti, mutta tahmea (mitäköhän siihenkin oli kaatunut?) Ja koko ravintolaan oli pesiytynyt omituisen paha, tunkkainen haju :(
Harmittaa,kun uudet omistajat hyvää yrittäessään ovat ravintolaa huonontaneet selkeästi. Enää ei tee mieli mennä sinne syömään, vaikka aiemmin sitä saattoi oikein himoita kyseistä ruokaa...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 10.09.2014
Arvosana: 0

Ei mitään tajunnan räjäyttävää. Pohja hieman sitkeä,ei rapeutta. Täytekinkku tyypillistä puristejuttua. Pinnalla oleva juusto oli pöytään tuotaessa jo kovettunut ja jäi kummasti kitalakeen.; mitähän juustoa mahtoi olla. Palvelu moitteetonta.
En ehkä menisi uudelleen.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 7€ Lisätty: 10.10.2013
Arvosana: 0

jes!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 02.06.2013
Arvosana: 0

Pizzassa reilusti täytettä ja muutenkin keskivertoa parempi. Sattumalta viime käynnillä limumasiinasta loppui limppari joten tuli vähän laihaa cokista mutta myyjä kysyi heti että maistuuko limppari vetiseltä. Uuden limparisäiliön vaihdettuaan tarjosi vielä ilmaiseksi toisen lasillisen ja täytti ensimmäisenkin vielä täyteen, joten palvelu pelaa. Tuskin kovin monessa muussa samantyylisessä paikassa olisi välitetty säiliön loppumisesta.

Mukava paikka muutenkin, henkilökunta on aina ollut ystävällistä ja ainakin ruuhka-aikojen ulkopuolella palvelu on ollut nopeaa.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 6€ Lisätty: 18.08.2011
Arvosana: 0

Pizzoissa runsaat täytteet, riittävästi makua ja nopea ystävällinen toimitus. Suosittelen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 07.04.2011
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Mannilantie 43, 04400 Järvenpää - Reitti
09-271 1855
http://esperance.pizza-online.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita