Avautuu 10:30

Ravintola Huvila

ala carte, lounas,
Arvosana 2.7 / 5

Ravintola Huvila, hyvän ruoan ja juoman paikka. Vaihtuvin menuin ja teemailloin.
Tarjoamme lounasta arkipäivisin sekä A' la Cartea päivittäin lounaan jälkeen. Lauantaisin Huvilassa nautitaan herkullinen brunssi. Huvilan terassilla tarjoillaan ruoan lisäksi raikkaita drinkkejä, hyviä viinejä sekä oluita. Tervetuloa nauttimaan!


Arvostelut (28)

Ravintola Huvila: Nyt kannatti tehdä mutka matkaan
Hyvä palvelu. Kiva vanha rakennus, hirret paljaana sisällä, vanha apteekki Terijoelta kuulemma. Ihan positiivinen vaikutelma heti alkuun.
Ruuat hyvin tehtyjä perinteisillä resepteillä varsin virheettömästi, vähän uutta twistiä mukaan. Cross kitchen italialaisella pohjalla tai jotain sinne päin. Ansaitsevat kyllä 4/5 pistettä. Alkuruuat: Lohi ”chevice” lainausmerkit menussakin, sokerisuolattua lohta höysteillä, joista rapumajoneesi sai nuoriso-osaston rypistelemään kulmiaan,mutta vanha Foodiac tykkäsi, toisena alkuruokana itse koottu annos: tuoremakkaraa sipulimajoneesilla, joka oli kuin mietoa hienojakoista perunasalaattia, oikein onnistunut lisuke makkaralle. Aranchineissa sisällä lammasjauhelihaa, uusi yhdistelmätuttavuus. Huvilan hampurilainen oli hyvä, ei erinomainen ihmeellinen, hieman hankala syödä korkeutensa vuoksi ”piikki” puutui. Ramen-keitto oli oikein hyvä, liemi voisi olla kirkkaampaa ( ja jonkin verran enemmän ruokahalua herättävämpää kuin nyt tarjottu ruskea liemi )Jonkunlaista lisäsyvyyttä siihen olisi kaivannut. Kauniita ruokia kokonaisuutena kaikki kyllä.
Jälkiruokina buttercream dacquise-leivos, makea, makea. Ja oikeaoppinen creme brule.
Toinen käyminen harkinnassa, mukavaa kun Helsingin ulkopuolelta löytää tälläistä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 75€ Lisätty: 03.03.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Grillilautasessa kahdelle oli riittävästi syötävää molemmille. Tosin herkullisia itsetehtyjä ranskiksia olisi saanut olla enemmän! Liha oli hyvää ja dippejä olisi voinut olla myös enemmän. Suklaakakku ja kivat lisäkkeet erityisen maukkaat, ei mitään lisättävää. Banaanikärpäset pilasivat tosin vähän tunnelmaa. Palvelu sujui, mutta ei ollut millään tavalla mieleenpainuvaa. Sisustus vähän liian tylsä, kun rakennus on kaunis ulkoa!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 31€ Lisätty: 09.09.2016
Arvosana: 0

kasvikset ja juurekset ok siitäkiitos,leipä vanhaa,grillipihvi jänteinen kalvoja, eli putsaamaton tosi törkeää kokilta. ..
tunnelma kuin asemalla junaa odotellen.
en suosittele tutuille etsin rahalle vastinetta muualta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 26€ Lisätty: 15.01.2016
Arvosana: 2

Hupno pihvi huono palvelu

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 25€ Lisätty: 30.11.2015
Arvosana: -3

Ensimmäinen käynti Huvilassa ja yllätti positiivisesti! Järvenppään muissa ravintoloissa on tullut monta kertaa sellainen olo, että asiakas on rasite, mutta Huvilassa asiakas on kuningas kuten pitääkin.

Olin vaimoni kanssa kahdestaan iltaa viettämässä ja saimme erittäin hyvää palvelua heti sisääntulosta lähtien. Ruoka oli hyvää, ja pihvi hienosti aseteltu salaattipidedillä. Jälkkärikin yllätti. Käymme keskiarvona 2 krt/kk ulkona syömässä ja tähän paikkaan tulemme varmasti toisenkin kerran. Jos pikkaisen saisi vielä tilan lämpötilaa korkeammalle... Ikkunan vieressä oli vähän viileää fiilistellä vaimon kanssa, kun sormet oli kylmänä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 06.11.2015
Arvosana: 0

Erittäin maukasta ja monipuolista. Ruokavaliot oli hyvin huomioitu ja tarjoilijat leppoisia ja ystävällisiä. Todella positiivinen kokemus!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.11.2015
Arvosana: -4

härän sisäfile jänteistä ja kalvoista,piti olla medium + mutta oli ennemminkin - -
paahdettu peruna maistu kylmäksi menneiltä vanhoilta perunoilta.suolaa paikka paikoin liian paljon.tarjoilija ok

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 34€ Lisätty: 25.10.2015
Arvosana: 2

Kodikas, vieraanvarainen tunnelma. Kohokohtana kokin upea Angus-härän sisäfileen käsittelytaito.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 40€ Lisätty: 13.10.2015
Arvosana: -3

Ihana paikka! Olimme viettämässä tyttöporukalla iltaa ravintola Huvilassa.
Ruoka oli erittäin maistuvaa ja ravintola ihanan tunnelmallinen. Suosittelen!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 07.10.2015
Arvosana: -3

Olin kuullut järvenpääläisiltä tutuilta Huvilasta, ja kävin heidän kanssaan tänään lauantaina kokeilemassa brunssia. Tarjonta oli runsaahkoa, mutta varsin tavanomaista ja yllätyksetöntä. En kehottaisi ketään varta vasten matkaamaan Järvenpäähän Huvilan brunssin vuoksi. Lämpimällä puolella varsinkin kasvikset olivat mauttomia ja liiankin "rapsakoita" eli kovia. Syömättä jäivät. Lohi oli asetettu esille niin (kalan nahkaa ei ollut poistettu), että sitä oli tavattoman vaikea ottaa ilman että sai lautaselleen aimo keon ruotoja. Henkilökunta, jota näytti olevan melko runsaasti, ei ehtinyt tai osannut valvoa esillepanoa riittävästi. Myös monet ottimet olivat tehtäväänsä sopimattomat (mm. mainitun lohen iso LUSIKKA??). Lieneekö ollut nyt vuorossa kesätuuraajia? Heilläkin pitäisi olla riittävä työnjohto. Istuskelimme hetken terassilla odottaessamme toisen kattauksen alkua, ja nuori tarjoilija tuli tiedustelemaan "mikä meininki" meillä oli. Kerroin, että olimme tehneet pöytävarauksen, ja hän katosi sitä selvittämään, muttei sitten palannutkaan. Muuten palvelu oli kohtuullista, mm. käytetyt lautaset ja aterimet korjattiin ripeästi pois, ehkä hiukan liiankin ripeästi. Kattauksen kesto on 2,5 t, eikä asiakkaalle saisi tulla tunne, että hänet halutaan mahdollisimman nopeasti ulos. Meiltä brunssiin kului runsas tunti. Valju tunnelma käynnistä jäi, vaikka miljöö sinänsä on viehättävä, paikka miellyttävästi restauroitu, ja toki on hienoa, että uutta ravintolatarjontaa syntyy. Kunnianhimoa kuitenkin soisi ravintoloitsijoilla olevan roppakaupalla enemmän, ainakin mitä brunssiin tulee. Muu osaaminen täytyy vielä testata. Hyvä vaikutelma syntyy monista pienistä yksityiskohdista, joihin kannattaa paneutua ja joita kannattaa hioa. Arvio "Hinta kohdallaan" tulee melko runsaasta brunssista hintaan 19,50 €. Eat.fin palvelu ei jostain syystä sallinut valita brunssia hintavaihtoehdoksi.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 19€ Lisätty: 06.06.2015
Arvosana: 3

Yhteisö

Kuvat

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Sibeliuksenkatu 5, 04400 Järvenpää - Reitti
050 4495010
http://www.huvilassa.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita