Ei tietoa

Pizzeria Fiesta

pitsat, kebabit, salaatit
Arvosana 4.5 / 5

Asiakaskokemus

Kasvisruokaa

Arvostelut (12)

Tärkein asia on OK. Pizzan laatu on loistava, hinta on edullinen sekä nopeus erinomainen. Asiakaspalvelu on hiukan kuiva ja erikoinen, lähinnä rahastuksen hoito. Rahalle kuitenkin saa erittäin hyvin. vastinetta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 6€ Lisätty: 20.07.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Asiakaspalvelusta ei tietoakaan! !!!!!!!!!!!!!!!!!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 01.02.2014
Arvosana: -3

Uskomattoman pahanmakunen lätöstys joka pizzana myytiin. Tomaattikastike maistuu likaselle perseelle eikä mikään muukaan siinä sen parempoo ollu, pakko pistee sormet kurkkuun ja yrjötä,ja sen vois sitte niitte kriteereitten mukaan myyvä asiakkaille.
kummosta ollu asiakas palvelukaan,joku vihasen näkönen mörkö tiskin takkoo herkeemätä tuijottaa nii yrittäpä syyvä. joskus se oli muinoin ihan hyvä paikka mutta eipää tuonne ennee tarvinne männä ees sitte vaikka se ois viimenen eväspaikka mualiman lopussa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 19.01.2014
Arvosana: 0

On tullut useita kertoja otettua pizza täältä paljolti sijaintinsa ja hinnan vuoksi, vaikka ehkä olisi aika vaihtaa paikkaa.

Hinta-laatusuhde ruoalle on todella hyvä (pizzoissa ei ole suoranaisesti ollut valittamista), mutta yksi asia tässä paikassa mättää pahasti ja se on palvelun laatu.

Asiakaspalvelun tason yksi huonoimmista missään nähdyissä paikoissa. Useita kertoja kun on käynyt pizzan, niin päälle kirjoitettu tilauslappu(?) on löytynyt pizzasta. Henkilökunnan suhtautuminen asiakkaisiin on lähes töykeän luokkaa ja katsekontaktista ei tietoakaan, vaikka olisi "ainoa asiakas jonossa".

Jos palvelun laatu olisi parempaa tasoa, niin tämä voisi olla erittäin hyviä pizzeria, mutta nykyisellä palvelutasolla kannattaa tutkia muita paikkoja.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 18.12.2013
Arvosana: 0

Kymmeniä kertoja asioineena en ole joutunut pettymään. Asiakaspalvelu on hyvää, keppien kanssa kulkevaa autetaan oven kanssa tai jos ottaa mukaan niin pitsan saa ovelle toimitettuna normaali palveluna. Elintarvikevalvojan olen nähnyt asioivan usein, aina on tarkistus mennyt läpi kunnialla.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 5€ Lisätty: 13.09.2013
Arvosana: 2

Hyvä ruoka, huonompi mieli. Fiesta oli ennen suosikki pizza/kebab paikkani hyvän ruoan ja huokeiden hintojen vuoksi, mutta asiakaspalvelu on ollut aina hyvin töykeää. Hymyä en ole työntekijöiden kasvoilla koskaan nähnyt, ruoka on tullut toisinaan pöytään hieman palaneena koska työntekijät on liian keskittyneitä seuraamaan TV-ohjelmia läppäriltään ja lehden lukeminenkin on joskus ollut heille tärkeämpää kuin tilauksen vastaanottaminen. En ole enää viitsinyt moista käytöstä rahoillani tukea.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 07.07.2013
Arvosana: 1

Henkilökunta on kieltämättä joskus vähän kylmää, mutta minua se ei ainakaan ole haitannut yhtään. Pizzat ovat erinomaiset, vaikkakin hieman liian suolaisia. Palvelu on ollut lähes poikkeuksetta hyvin ripeää.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 14.02.2013
Arvosana: 0

Kerran kävin, ruokamyrkytyksen sain. Never again.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 28.12.2012
Arvosana: -1

Huonoin palvelu ikinä. Täytteitä tivataan, ei hymyn häivää, pitsa tökätään käteen silmiin katsomatta, ei sanota ole hyvä, kiitos, tai näkemiin. Vaikeita sanoja, mutta luulisi kuuluvan ammattiin. En mene enää ikinä. Pitsakin oli suoraansanoen mauton, mutta ystävällinen palvelu pelastaisi paljon.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 11.11.2012
Arvosana: 1

Pizzat ovat maukkaita ja edullista sekä toimitus on nopeaa. Palvelu on hirveää, ulkomaalaiset myyjät vain nykäisevät rahat eivätkä sano sanaakaan. Eivät edes kiitä. Joskus pizzeriassa on parrakas nainen, hän leikkii lasten kanssa. Kebabit ovat usein kylmiä, eivätkä kovin maukkaita.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 5€ Lisätty: 05.10.2010
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (1)


Sijainti

Suvantokatu 8, 80100 Joensuu - Reitti
013 120 004
http://www.pizzeriafiesta.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita